applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.haber1903.com/futbol/nereden-nereye-h1693.html adam'in sağ tarafi sol tarafindan daha uzun :d ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 edebi örneğin tahrik sebebi olmaması için gerekli açıklamayı üçüncü paragrafta yaptım yalnız. yanlış anlaşılma olmasın, Aziz Başkan'ı Atatürk'le özdeşleştirme yok, benzetme var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: toggie said: Baggio said: Şampiyonluk kaybedildiğinde kimse Aziz'in istifasını istedi mi? Ar yu pileyır bile dendi. İstifa ne kelime. trabzon maçında şampiyonluk kaçtığında ben oturup ağlarken stadı yakanlar vardı ama hiç kimsenin ağzında Aziz Başkan bıraksın lafı yoktu. hatta 17 kardeş susacaksa, daum gidecekse iyi ki şampiyonluk kaçtı bile deniyordu. ama Aziz Başkan'a ve ekibine sonsuz güven vardı. daha da güçlü bu travmadan çıkacağımıza inanıyorduk ki öyle de oldu. bu esin felan degil sex felan yapamiyorsun farkindasin degil mi. bu bildigin spor aktivitesi. abartma yaww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Atatürk ve Aziz Yıldırım; Tükiye Cumhuriyeti vatandaşları ve aristokrasi... Çok iyi bağlamışsın gerçekten. Edit: Bu ne ya, login olup yazana kadar bir sayfa girmiş araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 applev0dka said: http://www.haber1903.com/futbol/nereden-nereye-h1693.html adam'in sağ tarafi sol tarafindan daha uzun :d ahaha o tespiti yaptık sabah ya, hatta boy boy azizler esprisi ve türevleri de yapıldı :) yaklaşık bi 5 cm fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: o büyük isim Ulu Önder'in çağrıştırdıklarının benzerini Aziz Başkan bizim neslimiz için çağrıştırmakta. o yüzden Aziz Başkan şikeden dolayı kesin olarak hükümlü olmadıkça sonuna kadar hep destek tam destek Aziz Başkan diyorum. Yaptığın "gerekli açıklama" bu, zaten bunu yapmasan da o benzetmeden onu anlıyoruz, Aziz'in de ülkeyi kurtardığını değil merak etme. Çağrıştırmıyor ama. Antu kafasına belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 benim halaaa umudummm vaaar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 El-Barto said: applev0dka said: http://www.haber1903.com/futbol/nereden-nereye-h1693.html adam'in sağ tarafi sol tarafindan daha uzun :d ahaha o tespiti yaptık sabah ya, hatta boy boy azizler esprisi ve türevleri de yapıldı :) abi napiym :( bir gidip geliyorum 30 sayfa yaziyorsunz ya.. hepiniz no-lifersinz isteeeee..!!!!1111 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Aziz Başkan gibi büyük ve simge bir isim giderse Fenerbahçe sıradanlaşır. galatasaray beşiktaş gibi üç büyüklerden biri olarak anılır. En Büyük Fenerbahçe mottosu yıkılır. "Aziz Başkan" ismi tıpkı Atatürk deyince akla gelen ilkeli, heyecanlı ve çalışkan Türkiye Cumhuriyeti kurucu nüfusu gibi; heyecanlı, aristokrat, Fenerbahçe Cumhuriyeti vatandaşı, Kadıköy camiasıyla özdeşleşmiş, maç öncesi Bağdat Caddesi, Todori, Kalamış, Kadıköy gibi hac merkezlerine sahip diğer kulüp taraftar ve camialarından farklı bir kitleyi ifade etmektedir. sonuçta nesiller ve dönemler içinde barındırdıkları büyük isimlerle anılır. Atatürk örneğini bunun için verdim. o büyük isim Ulu Önder'in çağrıştırdıklarının benzerini Aziz Başkan bizim neslimiz için çağrıştırmakta. o yüzden Aziz Başkan şikeden dolayı kesin olarak hükümlü olmadıkça sonuna kadar hep destek tam destek Aziz Başkan diyorum. buna nasıl cevap verirsem ban yemem? böyle bir tuto istiyorum ciddi ciddi. dürüstlükten uzak insanı... abi hala inanamıyorum benzetmeye. ne diyor bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: toggie said: Baggio said: Şampiyonluk kaybedildiğinde kimse Aziz'in istifasını istedi mi? Ar yu pileyır bile dendi. İstifa ne kelime. trabzon maçında şampiyonluk kaçtığında ben oturup ağlarken stadı yakanlar vardı ama hiç kimsenin ağzında Aziz Başkan bıraksın lafı yoktu. 2-2'den sonra cok agladın ama di mi? o anda 50bin kisi soka girdigi icin agzını acamadı, yoksa istifaya cagırıldı tabi ki devamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: buna nasıl cevap verirsem ban yemem? böyle bir tuto istiyorum ciddi ciddi. Bu iyi abi, severek kullanıyorum: http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @applevodka valla ben dün 1'de bıraktım sabah 9'da bilgisayarı açtığımda 40 sayfa geçmişti ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: Aziz Başkan gibi büyük ve simge bir isim giderse Fenerbahçe sıradanlaşır. galatasaray beşiktaş gibi üç büyüklerden biri olarak anılır. En Büyük Fenerbahçe mottosu yıkılır. "Aziz Başkan" ismi tıpkı Atatürk deyince akla gelen ilkeli, heyecanlı ve çalışkan Türkiye Cumhuriyeti kurucu nüfusu gibi; heyecanlı, aristokrat, Fenerbahçe Cumhuriyeti vatandaşı, Kadıköy camiasıyla özdeşleşmiş, maç öncesi Bağdat Caddesi, Todori, Kalamış, Kadıköy gibi hac merkezlerine sahip diğer kulüp taraftar ve camialarından farklı bir kitleyi ifade etmektedir. sonuçta nesiller ve dönemler içinde barındırdıkları büyük isimlerle anılır. Atatürk örneğini bunun için verdim. o büyük isim Ulu Önder'in çağrıştırdıklarının benzerini Aziz Başkan bizim neslimiz için çağrıştırmakta. o yüzden Aziz Başkan şikeden dolayı kesin olarak hükümlü olmadıkça sonuna kadar hep destek tam destek Aziz Başkan diyorum. bi de trollface koyaydın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kulisle giderek ban borozanlığına dönüşüyor tekrar açıklayayım. Atatürk ismi dedelerimizin dönemini kafalarımızda ütopik bir şekilde nasıl canlandırıyorsa, bizim dönemimizi de çocuklarımızın kafasında recep tayyip erdoğan ismi canlandıracak anlatabildim mi? futbol için galatasarayın uefalı dönemini nasıl ki hagi'nin simgesel ismi canlandıracaksa, Fenerbahçe'nin kurumsal ve Cumhuriyetleşen halini de Aziz Başkan ismi simgesel olarak ifade edecek, anlatabildim mi canlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: buna nasıl cevap verirsem ban yemem? böyle bir tuto istiyorum ciddi ciddi. muhtemel cevap Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @baggio Müthişmiş video ilk gördüğümde tıklamamıştım :D Atatürk,RTE,Aziz Yıldırım Adam rekora koşuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 applev0dka said: El-Barto said: applev0dka said: http://www.haber1903.com/futbol/nereden-nereye-h1693.html adam'in sağ tarafi sol tarafindan daha uzun :d ahaha o tespiti yaptık sabah ya, hatta boy boy azizler esprisi ve türevleri de yapıldı :) abi napiym :( bir gidip geliyorum 30 sayfa yaziyorsunz ya.. hepiniz no-lifersinz isteeeee..!!!!1111 :( geriside tatava zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Selcuk yuladan da ote abi.. kusursuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak, Fenerbahçe Cumhuriyet'inin ilk başbakanı ilan ediyorum seni. Haydi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aziz yıldırım giderse fenerbahçenin başına tayyibin kankalarından biri gelir, bu mu istediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ki zaten bu yapılanların amacı da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sparkcaster said: aziz yıldırım giderse fenerbahçenin başına tayyibin kankalarından biri gelir, bu mu istediğiniz? Biliyorum, uzun uzun yazdım hatta kumpasın sebebi bu diye, hatta Ülker olacak büyük ihtimal ama çare yok. Gitmesini gerektirecek işler yapmayacaktı o zaman. Koç belki bastırır kendi kankasını koyar oraya diye umup devam edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tabi yaaa Pis tayyip fenerbahçe'nin başına kendi adamını geçirmek için zorla şike yaptırdı aziz'e. Komplo bunların hepsi, harcıyorlar aziz(!) gibi adam olan Aziz Yıldırım'ı. Hükümet'in çirkin oyunu bu Fenerbahçe'yi ele geçirmek için... Çık dışarı bi oksijen al spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sparkcaster said: aziz yıldırım giderse fenerbahçenin başına tayyibin kankalarından biri gelir, bu mu istediğiniz? korktuğum bu zaten. o yüzden Aziz Başkan isminin arkasında forumda abartlığı bir dille duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o değil de şu resimlerin sızdırılması tam bir şerefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar