Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

He yani Fenerbahçe'nin yaptığı 1 maçta şike oldugu için bütün bir sezon boşa gidiyor.Ama Trabzo'nun maçlarında da şike olma olasılığını düşünenimiz yok herhalde.
"Trabzon maçında şike olmasaydı o trabzonspor şampiyonluk yarışına devam edebilecek miydi ? " derim o zaman bende.

Ben,bizim (eger varsa) bir veya birden fazla maçta yaptığımız şikeleri dogrudan trabzonsporunda yaptığı şikelerle ilişkilendiriyorum.

Kısaca Onlar şike yapmamış olsaydı,biz ligin bitimine 2-3 hafta kala belkide şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacaktık..Ve Sivasspor maçına formaliteden çıkacaktık ( en çok sike yaptıgımız ihtimali üzerinde durulan maç olarak )

Hangi maçlarda şike olduğu netleşsin. Kimin ilk şikeye başlayıp bu olaya fitil olduğunu anlıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

He yani Fenerbahçe'nin yaptığı 1 maçta şike oldugu için bütün bir sezon boşa gidiyor.Ama Trabzo'nun maçlarında da şike olma olasılığını düşünenimiz yok herhalde.
"Trabzon maçında şike olmasaydı o trabzonspor şampiyonluk yarışına devam edebilecek miydi ? " derim o zaman bende.

Ben,bizim (eger varsa) bir veya birden fazla maçta yaptığımız şikeleri dogrudan trabzonsporunda yaptığı şikelerle ilişkilendiriyorum.

Kısaca Onlar şike yapmamış olsaydı,biz ligin bitimine 2-3 hafta kala belkide şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacaktık..Ve Sivasspor maçına formaliteden çıkacaktık ( en çok sike yaptıgımız ihtimali üzerinde durulan maç olarak )

Hangi maçlarda şike olduğu netleşsin. Kimin ilk şikeye başlayıp bu olaya fitil olduğunu anlıcaz.

Fener 1 maçta bile şike yaptıysa evet tüm sezon boşa gidiyor. İşin kuralı bu. Şike yaparsan ünvanını kaybedersin. Konumuz TS değil FB.

TS de şike yaptıysa onunki de boşa gider, Bursa şampiyon olur. O da mı yaptı? Antep... O da yaparsa BJK... Böyle gider.

Şike yaptıysan (ki şu anda gözüken bu) bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben zaten ts konusuna ya da şike konusuna değinmiyorum bile
delil kanıt vs. hiçbirşey görmedik ki
ne diyelim yani
ha açıklanmamış delilleri tff ile paylaşır emniyet, onlar da ona göre karar verirler ama davanın seyri açısından açıklamazlar kanıtları bilemem
ne ceza gelir ne olur bilemem
sadece aykut'un şu ruh hali ile bu açıklamaları yapmasının normal olduğunu ancak saçma olduğunu düşünüyor ve söylüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk onlar başlattı gibi bir olayı sölemeye çalışmıyorum yahu.Bunun ilki sonu mu var.. demek istedigim farklı birşey.
Aykut Kocaman hiç bizim 2.yarı aldığımız galibiyetler yalanmıydı yani demesin.17 macın en az 13-14 tanesini hakkımızla aldıgımıza inanıyorum.Öyle bişey yok yani.Alayını şike yaptınız maçların.

Demek istedigim " Trabzonspor şike yapmış olmasaydı biz zaten şampiyonduk " derim bende o zaman diyorum.

Sizin bizim 2.yarı olan performansımızı direk bu son maç şikesine bağlamanız üzerine.
Umarım anlatabiliyorumdur ne demek istediğimi..
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

@eternal
rew diyor ki;
sen bir takımın teknik direktörüsün, o takımla özdeşleşmiş tarihinde yer etmiş ismi olan eski bir futbolcusun
muhteşem bir ikinci yarı geçirerek 16/17 yapıyorsun
sonra böyle bir olay patlak veriyor ve yaptıklarımız bileğimizin hakkıyla değil de başka yollardan mı gerçekleşti diye düşünüyorsun
işte öyle bir ruh halinde şu açıklamaları yapabilir
rew böyle demiyorsa da ben diyorum sdf

Birebir aynı şeyi 30 sayfa önce dediğimde neredeyse CRT kafası denmişti, demek takıma göre bakıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

işte diyoruz ki şu anda kaç maçı bileğinizin hakkıyla aldığınızı bilemessin, belki aklanıcak fb hepsini hakkıyla kazanmış olarak çıkacak sonuç
ama senin dediğin olay şuna benziyor
maça başlamış 5.dk yalan bi penaltı 1-0 öne geçiyor takım
sonra atıyorum maç 4-0 bitiyor
o yalan penaltı olmasaydı bile 3-0 zaten alıyoruza geliyor senin hesap ama yok öyle bir dünya
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

cavanagh said:

@eternal
rew diyor ki;
sen bir takımın teknik direktörüsün, o takımla özdeşleşmiş tarihinde yer etmiş ismi olan eski bir futbolcusun
muhteşem bir ikinci yarı geçirerek 16/17 yapıyorsun
sonra böyle bir olay patlak veriyor ve yaptıklarımız bileğimizin hakkıyla değil de başka yollardan mı gerçekleşti diye düşünüyorsun
işte öyle bir ruh halinde şu açıklamaları yapabilir
rew böyle demiyorsa da ben diyorum sdf

Birebir aynı şeyi 30 sayfa önce dediğimde neredeyse CRT kafası denmişti, demek takıma göre bakıyoruz.

ama aykutun dedikleri mantıklı demiyorum ben, cava nın bahsettiği ruh haliyle yapılması normal, anlayış göstermek lazım yoksa sağlıklı kafayla zaten yapılmazdı diyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Son maç değil birden fazla şaibeli maç var ortada, 3 penaltılı ankaragücü maçı, fener gol atana kadar süren antep, son korcan şovlu sivas, 2-1 buca öndeyken azizin "rahat oluun" dediği buca maçı ilk aklıma gelenler.

abi yapma fener golatana kadar süren antep maçı nası dersin ya.O maç ben sampiyonluk gitti dedim. Santos'un uzaktan vurdugu top girdi dakika tam 94. O top girmese bitirecek adam..O kadar degil yani. Ankaragücü penaltılarının 3 tanesinede Ahmet çakar net penaltı erman toroglu 1 tanesi hariç 2 si penaltı demişti diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...