Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 NTV ve CNN Türk çıkacak bence arkasından, bu ne arkadaş ya, 2 günde bir ufacık bir yem atılıp daha da meraklandırıyorlar tüm spor kamuoyunu. Türk dizisi gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 S-H said: düşersek düşelim ya değişiklik olur işte dünyanın sonu mu sanki hemen hemen, 200 milyonun üzerinde zarar , 3 yabancı sınırlamasından bir çok yabancı oyuncunun serbest kalması vs.. böyle bi sürü bi sey var yani çok iyimsersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Anlasilan önümüzdeki sezon moku cikmis bir lig izliycez. Acaba diyorum, Aziz yildirim Melih Gökcek ile bir ara kapistigi icin Allah mi carpti?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bir sorum var sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi ligden düsürme olayi var. sike varsa haksiz bir sampiyobluk var. Fener cikip valla billa bizim haberimiz yoktu diyemez. Hele aziz yildirim hic diyemez. Aziz yirtar dememim sebebi parasal olarak cok güclü bir yerlerden yine destek alip az hasarla yirtabilir. Olan fenere olur ki zaten borsa felan derken sicti resmen. Digitürk gelirleride gelmezse lig düsürmeden dolayi cok fena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet belkı seneye boku cıkmıs bi lig olacak ama, bu olaydan sonra tertemiz bir lig izliycez bence, daha kimsenin poposu yemez böyle işlere kalkmaya , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: bir sorum var sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P malzemeci bile yapsa sorun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: bir sorum var sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P şikeyi yapan futbolcuysa futbolcuyu bağlıyor, ama yönetici ise kulüp patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bildigiğin düşücez ya, -puan felan hikaye hem -puan hem küme, hemde bu seneki şampiyonluk gidicek gibi yok ettiler takımı bravo türkiye başardın en sonunda bizi şike şike kümeye attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 teknik direktör bağlar mı acaba klübü bilemedim de, onun dışında sadece yönetici yaparsa klüp düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 20 maç şaibeli demişlerdi 19 tanesi şikeli.İyi bir oran.:) Demekki deliller harbi sağlam.Fenerbahçenin bu şikeli maçlardan bir veya birden fazlasına tesir etmiş olması büyük ihtimal dahilinde şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Seele said: abi ligden düsürme olayi var. sike varsa haksiz bir sampiyobluk var. Fener cikip valla billa bizim haberimiz yoktu diyemez. Neden diyemesin abi, öyle iş mi olur? Kulüple alakasız biri kendince takıma yardım etmek istedi ya da Trabzon kumpas kurdu diyelim örneğin, kulübün iradesi dışında, adamların suçu yokken ceza mı verilir? Böyledir diye demiyorum, örnek veriyorum. Şekip'in menejerlik şirketi de olduğundan onunki münferit sayılabiliyormuş sanırım da, Aziz veya İlhan'ın şike yapan çeteyle bu konuda anlaştığına dair deliller varsa FB'ye dönecek iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fizban said: bir sorum var sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P Eğer futbolcu yaparsa, takımın haberi yoksa, futbolcu liglerden bir süreliğine men edilir. Sözleşmesi fesh edilir federasyon tarafından... Eğer teknik direktör yapmışsa takıma - puan işlenmesine kadar gider üstteki cezalarla beraber. Başkan ve yöneticiler tarafından yapılmışsa takım küme düşürülür. - puan ile başlatılması şikenin büyüklüğüne göre değişir. diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu olayların arkasından bir çete çıkacak, hiç bir fb li ile bağlantısı olmayacak, tamamen kendi başlarına klüp ile bağlantısı ya da onayı olmadan yapmıştır denilecek, biz sağ fb selamet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 benjani said: başlıkta geçti mi bilmiyorum ama olgun peker, sedat peker'in manevi kardeşi.mecnun otyakmaz'da sedat peker'in eniştesi.ayrıca mecnun fenerbahçe kulüp üyesi. titan zinciri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iksmen said: Bildigiğin düşücez ya, -puan felan hikaye hem -puan hem küme, hemde bu seneki şampiyonluk gidicek gibi yok ettiler takımı bravo türkiye başardın en sonunda bizi şike şike kümeye attılarabi bunu türkiye değil aziz başardı.ayriyetten daha hiç bişi belli değil.hani yarın aziz çıkar sadece sivas ve eskişehir de düşürülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Olayı münferite dönüştürmeye çalışacaklar ama Azize bulaşırsa açıklaması baya kalın olur. Kaldı ki Aziz 10 sene içeri girecekse başlarım ulan bu işe diyip dağıtabilir organizasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dreagloth said: Bu olayların arkasından bir çete çıkacak, hiç bir fb li ile bağlantısı olmayacak, tamamen kendi başlarına klüp ile bağlantısı ya da onayı olmadan yapmıştır denilecek, biz sağ fb selamet olacak. bu dediğine inandın yani? Hangi çete abicim hadi şikeyi bile klüp yapmasai, alacağından vazgeçirilmiş futbolcular var (tehditle) bu direk yönetimle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi sedat pekerin fotografi nasil bi delil olabilir ki bide ne acaip orda durmasi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tinu said: fizban said: bir sorum var sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P şikeyi yapan futbolcuysa futbolcuyu bağlıyor, ama yönetici ise kulüp patlıyor. abi sike yapan emenike o isi ayarlayan aziz yildirim ve yöneticiler. her sekil takimi baglar. dedigi gibi kac takim lig düsecek daha kimler iceri alinacak. bu isi ortaya cikarma olayi nasil oldu. cesaretli savcilar ve polis basarisi diyecem. düsünürken bile gülüyorum. Kimler nerden dügmeye basti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 İnanıyorum çünkü fb nin düşürülebileceğine inanmıyorum, dahası istemiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iksmen said: Hangi çete abicim hadi şikeyi bile klüp yapmasai, alacağından vazgeçirilmiş futbolcular var (tehditle) bu direk yönetimle alakalı "Futbolcular var" diyor da Bank Asya'da Çatladıkapıspor'un oyuncusudur abi o, FB'li olacak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Giresunspor kesin yattara zaten de, münferite bağlayamazlar. Aziz ve İlhan bulaşmışsa mümkün değil. Kaldı ki bulaşmadılarsa neden videosu yayınlanıyor, ilhan neden kaçıyor vs. Ha Şekip de asbaşkan, isterse şirketi olsun, TFF onun yapmasını da düşürmek için yeterli sayabilir ki saymalı da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BJK kesin düşer bu arada Fener kalır. Bizim mal başkanın aklına gelmemiştir bişiler yapmak 3 gündür izliyordur TVleri sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ntvspor sürekli nie azizyildirimin evine yapılan baskını gösterio ? bir sürü görüntü var adamın görüntüleri loopa alındı. Hadi gösteriosun suratlar kanunen buğlanmış bunun amacı kimliklerin deşifre eidlmemesi ama ntvspor spikeri çıkmış bu buğulu surat aziz yıldırıma ait, işte izleyicler anlamıştır zaten aziz yıldırım bu felan? birtek ben mi huylandım burdan? sanki adama zorla aziz yıldırımı haber yapın bunun aziz olduğunu bas bas söleyin denmiş gibi. Bu yasak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar