Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

abi ligden düsürme olayi var. sike varsa haksiz bir sampiyobluk var. Fener cikip valla billa bizim haberimiz yoktu diyemez. Hele aziz yildirim hic diyemez. Aziz yirtar dememim sebebi parasal olarak cok güclü bir yerlerden yine destek alip az hasarla yirtabilir. Olan fenere olur ki zaten borsa felan derken sicti resmen. Digitürk gelirleride gelmezse lig düsürmeden dolayi cok fena olur.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bir sorum var

sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P

şikeyi yapan futbolcuysa futbolcuyu bağlıyor, ama yönetici ise kulüp patlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

abi ligden düsürme olayi var. sike varsa haksiz bir sampiyobluk var. Fener cikip valla billa bizim haberimiz yoktu diyemez.

Neden diyemesin abi, öyle iş mi olur? Kulüple alakasız biri kendince takıma yardım etmek istedi ya da Trabzon kumpas kurdu diyelim örneğin, kulübün iradesi dışında, adamların suçu yokken ceza mı verilir?

Böyledir diye demiyorum, örnek veriyorum. Şekip'in menejerlik şirketi de olduğundan onunki münferit sayılabiliyormuş sanırım da, Aziz veya İlhan'ın şike yapan çeteyle bu konuda anlaştığına dair deliller varsa FB'ye dönecek iş.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bir sorum var

sikede takimin kume dusmesi icin yoneticinin sike yapmasi mi gerekiyor ? oyuncular/t.d./menajer fln ? nedir bunun kistasi ? bank asyaya gidecez biz de kac takim gidioz :P

Eğer futbolcu yaparsa, takımın haberi yoksa, futbolcu liglerden bir süreliğine men edilir. Sözleşmesi fesh edilir federasyon tarafından...

Eğer teknik direktör yapmışsa takıma - puan işlenmesine kadar gider üstteki cezalarla beraber.

Başkan ve yöneticiler tarafından yapılmışsa takım küme düşürülür. - puan ile başlatılması şikenin büyüklüğüne göre değişir.

diye biliyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Bildigiğin düşücez ya,

-puan felan hikaye

hem -puan hem küme, hemde bu seneki şampiyonluk gidicek gibi yok ettiler takımı

bravo türkiye başardın en sonunda

bizi şike şike kümeye attılar
abi bunu türkiye değil aziz başardı.ayriyetten daha hiç bişi belli değil.hani yarın aziz çıkar sadece sivas ve eskişehir de düşürülebilir
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Bu olayların arkasından bir çete çıkacak, hiç bir fb li ile bağlantısı olmayacak, tamamen kendi başlarına klüp ile bağlantısı ya da onayı olmadan yapmıştır denilecek, biz sağ fb selamet olacak.

bu dediğine inandın yani?

Hangi çete abicim hadi şikeyi bile klüp yapmasai, alacağından vazgeçirilmiş futbolcular var (tehditle) bu direk yönetimle alakalı
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

fizban said:

bir sorum var

şikeyi yapan futbolcuysa futbolcuyu bağlıyor, ama yönetici ise kulüp patlıyor.

abi sike yapan emenike o isi ayarlayan aziz yildirim ve yöneticiler. her sekil takimi baglar. dedigi gibi kac takim lig düsecek daha kimler iceri alinacak.

bu isi ortaya cikarma olayi nasil oldu. cesaretli savcilar ve polis basarisi diyecem. düsünürken bile gülüyorum. Kimler nerden dügmeye basti acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Ntvspor sürekli nie azizyildirimin evine yapılan baskını gösterio ? bir sürü görüntü var adamın görüntüleri loopa alındı.

Hadi gösteriosun suratlar kanunen buğlanmış bunun amacı kimliklerin deşifre eidlmemesi ama ntvspor spikeri çıkmış bu buğulu surat aziz yıldırıma ait, işte izleyicler anlamıştır zaten aziz yıldırım bu felan? birtek ben mi huylandım burdan? sanki adama zorla aziz yıldırımı haber yapın bunun aziz olduğunu bas bas söleyin denmiş gibi. Bu yasak değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...