Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/43686/7-kisi-tutuklandi-11-kisi-serbest

Buyur nilep başlığı değil içeriği okursan görceksin

Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Beşir Acar, Mersin İdman Yurdu tribün lideri Murat Tanış, Giresunspor taraftar temsilcisi Özden Tütüncü, Levent Eriş'in yardımcısı Serdar Berkin, Altay Genel Müdürü Erman Ertaş, Menajer Mahmut Güneş, Menajer Ümit Aydın, Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Abdullah Cila, Tarık Özarslan ve Özden Arslan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Sabah saatlerinde de 35 kişiye yakın ismin de mahkemeye sevkedilmesi bekleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Grast said:

Masquerade said:

Yahu burda bilmem kac sayfa once yazdim.
İsin icine girdiysek, kim bulastiysa alsinlar, cezasi neyse versinler. Uzulurmuyum, tabi uzulurum ama bu orta oyununu izlicez diye de cebimden para dokuyorum ben, insanlarin heyecani ve umutlariyla oynayanlar bin beter olsun der cekerim sineye. Sen hala siz de yapardiniz modundasiniz. Yaptiysak alsinlar bizi de bisi demiyorum ki, biz yaptiysak kol kola duseriz, sizi aklamaz bu olay.
Senin konumunda olsaydım yemin ederim aynı yazıları yazardım. Ve gerçekten bunu düşünerek ve içimden geldiği için yazdığımı düşünürdüm. Bu olaylar ciddi ciddi karşına geldiğinde düşüncelerin kafandakiler. etkileri vs . hele bide eşşek yüküyle allahın bi kombine isimli plastik parçasına verdiğin parada aklına gelince işte herşey öyle yapardım böyle yapardımla olmuyor

Ne yapıcan?
Cidden bu olay varsa sırtınız sıvazlayıp bidaha olmasın aman haaa diyip devam mi edecez. Beter olsun oyle lig.

Tabiki olmicak. Birçok konuda senin şurda yazdığın mesajlara katılmamakla birlikte. Birçok konuda sana çok katılıyorum. Nedir katıldığım konular?

Aynı olayı al isimleri değiştir Fenerbahçenin yerine galatasarayı koy.

Dalgamı geçerdim hemde sonuna kadar.
Suçlular yargılansın derdim.
Fenerbahçe - Galatasaray maçı bu sene olmayacağı için üzülürdüm ama en az 5-10 yıl Galatasarayla dalga geçeceğim için küme düşmesini isterdim
Ve belki burda seni haksız gördüğüm olaylarıda belki yapardım.

Ama işte bu durumda kendim olunca. Bikere acaba nolucak diye sürekli bir haber kovalama peşine giriosun.
En ufak bir ümit veren olayda (bu 11 kişinin serbest bırakılması mesela beni yine bi umut içine soktu) acaba diyosun
hani bişeyin ucundan tutup kendini çıkarmaya çalışıosun bukadar işin içinde Buraya girip Fenerbahçelinin mesajlarını okumaya girmiosun. Rakip takım benle nası dalga geçio die merak edip burda rakibin feedbacklerini okuosun sonra onlara sinirlenip bi daha kendni yıpratıp onlara laf yetiştirme işine giriosun.

İğrenç bi durum yani =) yada ben çok takıyorum ne biliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Spor yöneticiliği bölümünde okumaktayım.Bizim bölümdeki saygıdeğer bi profla günboyu sohbet ettik.Zanlıların(AY vs) aleyhinde birden fazla 2. dereceden delil (video,ses,foto) varsa itiraf etmesine gerek kalmadan hüküm uygulanabilirmiş.Bu arada kendisi FB camiasina yakın bir isim.3 günlük telefon trafiği neticesinde FB camiasının küme düşmeyi kabullendiği söyleniyormuş.Camianın içinde bu olaylara bulaşmayan tonla masum insan harap ve bitap düşmüş.
Neticede, başta komik gelse de üzücü bi olay lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...