Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

said:
5 Takım küme düşebilir; Fenerbahçe, Sivasspor, Kartalspor, Mersin idman Yurdu ve Giresunspor..

twitter'da bir arkadaş yazmış, tutuklamaları yapan polisler bunların marketten alışveriş yaparken anlatmış biraz.

butun gun tvlerde, savcılıgın elındekı kanıtlara gore 5 takım kume dusebılır die reklam yapıldı bas bas. takımlar acıklanmamıstı. belliki onlarda acıklanmıs (yalan yanlıs belkıde). marketten duymamıstır yanı. tv acsan yetıo ;)
Sosyal ağlarda paylaş

@ahmedibilmemne
Arkadaşım anlamamakta ısrar ediyorsun sapla samanı karıştırıyosun.
Bak tane tane anlatayım bir tanesi abinden babandan duyduğun kuyruk acısıyla anlatılmış şeyler.
Bunlar her takım hakkında var,anlatılıyor inanıp inanmamak kişiye kalmış,istersen şirinler ve noel babaya da inanabilirsin.
Diğer tarafında bak buraya dikkat et ortada bi dava var, fotoğraflar videolar ses kayıtları ortada dolaşıyor.
ikisini birbirine karıştırma diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu burda bilmem kac sayfa once yazdim.
İsin icine girdiysek, kim bulastiysa alsinlar, cezasi neyse versinler. Uzulurmuyum, tabi uzulurum ama bu orta oyununu izlicez diye de cebimden para dokuyorum ben, insanlarin heyecani ve umutlariyla oynayanlar bin beter olsun der cekerim sineye. Sen hala siz de yapardiniz modundasiniz. Yaptiysak alsinlar bizi de bisi demiyorum ki, biz yaptiysak kol kola duseriz, sizi aklamaz bu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

aklanma derdinde olan yok ki :)

keşke aklansak tabi de, her galatasaray'a veya diğerlerine dediğimiz lafın ardında neden aklanma amacı arıyorsunuz onu anlamadım. sanki onlar da yaptı bizi serbest bırakın diyoruz.

laf edip gülerken çok abartmayın, siz de bu geminin içinde çok dümenler çevirdiniz diyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

İsin icine girdiysek, kim bulastiysa alsinlar, cezasi neyse versinler. Uzulurmuyum, tabi uzulurum ama bu orta oyununu izlicez diye de cebimden para dokuyorum ben, insanlarin heyecani ve umutlariyla oynayanlar bin beter olsun der cekerim sineye. Sen hala siz de yapardiniz modundasiniz. Yaptiysak alsinlar bizi de bisi demiyorum ki, biz yaptiysak kol kola duseriz, sizi aklamaz bu olay.
Senin konumunda olsaydım yemin ederim aynı yazıları yazardım. Ve gerçekten bunu düşünerek ve içimden geldiği için yazdığımı düşünürdüm. Bu olaylar ciddi ciddi karşına geldiğinde düşüncelerin kafandakiler. etkileri vs . hele bide eşşek yüküyle allahın bi kombine isimli plastik parçasına verdiğin parada aklına gelince işte herşey öyle yapardım böyle yapardımla olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

ahmedinejad said:

bu arada serbest kalmak suçsuz anlamına gelmiyor ona göre. tutuksuz yargılanmak üzere serbestler.

Mehmet Yıldız ve Adanaspor teknik direktörü tamamen serbest. Öyle dediler çıkışta, sordular tutuksuz mu yargılanacaksını diye, yok aklandık dediler

iyi de buna mahkemenin karar vermemesi lazım, savcılık serbest bırakmıştır onları. mahkemeye tutuklamak üzere sevk ettiysen hakkında dava açılacak demektir bu. mahkeme tümden suçlamaları kaldıramaz bu aşamada.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Masquerade said:

Senin konumunda olsaydım yemin ederim aynı yazıları yazardım. Ve gerçekten bunu düşünerek ve içimden geldiği için yazdığımı düşünürdüm. Bu olaylar ciddi ciddi karşına geldiğinde düşüncelerin kafandakiler. etkileri vs . hele bide eşşek yüküyle allahın bi kombine isimli plastik parçasına verdiğin parada aklına gelince işte herşey öyle yapardım böyle yapardımla olmuyor

Büyük düşünür Cem Yılmaz'ın da dediği gibi;
Buna ne denir biliyor musun?
Kuyruk acısı :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

nileppezdel said:

ahmedinejad said:

bu arada serbest kalmak suçsuz anlamına gelmiyor ona göre. tutuksuz yargılanmak üzere serbestler.

Mehmet Yıldız ve Adanaspor teknik direktörü tamamen serbest. Öyle dediler çıkışta, sordular tutuksuz mu yargılanacaksını diye, yok aklandık dediler

iyi de buna mahkemenin karar vermemesi lazım, savcılık serbest bırakmıştır onları. mahkemeye tutuklamak üzere sevk ettiysen hakkında dava açılacak demektir bu. mahkeme tümden suçlamaları kaldıramaz bu aşamada.
Neden kaldıramasın ? Bu ülkede ergenekon diye bir saçmalığı yaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Grast said:

Masquerade said:

Büyük düşünür Cem Yılmaz'ın da dediği gibi;
Buna ne denir biliyor musun?
Kuyruk acısı :D

Pardon ama kuyruk acısı deyiminin tam olarak anlamını bilmeden yazdın sanırım. Bu kuyruk acısı pardon ama kime karşı ?
Sosyal ağlarda paylaş

piramit x2 asdf

mokoko said:
Ershut said:
mokoko said:
Ershut said:

piramit
mokoko said:
Ershut said:
Ershut said:
mokoko said:
kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim. typo
kanıtlanmıs bısı olmadan 19 kısının tutuklanması garıp dııl ozman? dostum sen adaletin işleyiş şeklini öğren ondan sora bi gel buraya bişiler yaz.
arkadasım gıt bı turkce 101 dersı al gel. kanıtlanmıs bısıler olmadan 19 kısıyı tutuklayamazlar dıorm sana. kanıt warsa eger bısılerı kanıtladıgı ıcın kanıttır o. bısıler kanıtlanmıstır yanı. kanıt war ama bunlar hıc bısı kanıtlamıo dıe bısı olabılır mı? bunlar tutuklanmıs. anladın mı? sen bı yat uyu. sabah kalk tekrar oku duzgun kafayla. anlamadıysan zorluosan hala eger ON BOYOK FONOR COMHOROYOTO SOPOROZ BOZ die konusmaya baslıcam senınle. sdsdfdsdf.
yani sen diyosunki kanıtlar ortada, fb'nin şike/teşvik primi vs yaptığı kesin. bende diyorumki bunların hiçbiri daha kanıtlanmadı. ergenekon'dan içerde tutuklu tutulan gazetecilerinde, siyasilerinde daha suçu kanıtlanmadı. ama adamlar 2 senedir tutuklu.

Abicim ergenokon tamamen sacmalık. hayal urunu. Herneyse. benım bıldıgım bı tutukluluk suresı vardır her genel problem-dava-olay ıcın. ve ergenokondakıler bunu doldurmadı henuz. kesınlıkle yamuluoda olabılırım ama boyle bılıorm. Ve ergenokonla bu olayın uzaktan yakından bı paralellıgı yok. Neyse. belli bir suredur teknık takıp yapıldıgı ellerınde bır cok delıl oldugu ve kısa surede bu olayın cozumlenecegı soylenıo. sonra 19 kısıden 7 sı tutuklanıo. bunlardan bazıları fenerle ılıskılı ınsanlar. aziz yıldırım fln bu tarz buyuklerıde fenerın sorusturma kapsamında. fenerın bu buyuklerı olumlerden donuo bısıler oluo fln bı anda ıcerı alınınca. ıbrahım akının tel konusması heryerde yayınlanıo kac gundur mesela herıf cıkıp yalanlamadı bı defa. eee? sen simdi cıddı cıddı ınanıomusun fenerın tamamıyle masum olduguna? fener tamamen masum sıke yapmadı ve butun bunlar fenere atılan bır camur? buna cıdden ınanıomusun? buna bunun cevabını ver.
ben fb masum yada suçlu falan demedim. sadece şu anda kanıtlanmış hiçbirşey yok dedim. ha bu arada taze haber geldi bak. tutuklandı dediğin ve suçlu ilan ettiğin adamlar salıverilmiş.
mokoko said:
mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 11'i serbest bırakılmış. 7 kişi tutuklanmış.
cidden git bi turkce 101 dersi al. 19 kişiden 7si tutuklanmıs dedım. herseyı gectım ben ordakıler hakkında dııl fenerbahce spor klubu denen acaıp organızasyon hakkında konusuorm. hadı onuda gectım ztn lutfen demeyın bu saatten sonra fener masum dıe... lutfen...
yarın obur gun aziz yıldırım ve kalanlar aklanırsa eğer (sanmıyorum ama) yine gelicen yok abi onlar suçlu dicen. e biz napalım sana abicim. ben diyorumki şu anda kanıtlanan hiçbişi yok kimse hakkında. evet deliller var onları tutuklicak kadar. şu anda da o kanıtlara gore değerlendirmeler yapılıyo. bu kadar buyuk bi davanın daha başında her tutuklananı, her ifadesi alınanı suçlu ilan edicekseniz işimiz var demektir. al buyuk dun mehmet yıldız'ın ifadesi alındı. bugun saldılar. demekki olabiliyo boyle şeyler. tekrarlıyorum anlaman için, ben kimse suçlu yada suçsuz demiyorum.

iyi peki deme ztn. ama ozman ınsanlar basında orda burda sagda solda bas bas bagırtırılan seylere bakarak yorum yapıncada alınmayın rage olmayın. duzgun dursun fener ozman kendı adına leke surdurmesın konusmasın ınsanlar gozlerının onunde buyuk bı vahsetle olup bıten bu olaylar hakkında. asdf. sonucta verılen bılgılerı en mantıklı sekılde degerlendırerek bısıler sacmalıo herkes. ve su anda gorunen o kı, fener bı b.k yemıs. bende bunu dıorm.
edit: sucsuz yere ıtham ettıgım ınsanlar tutuksuz yargılanmak uzere mı serbest bırakılmıslar yoksa? asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

kararı yargı verir. ama bazılarınız şimdiden yargılıyorsunuz. bunu yapmayın işte. hukuk ülkesiyiz, en azından öyleymiş gibi davranalım. suçlu suçsuz görücez, ben bir fb taraftarı olarak eğer ki bu olanlar gerçek ise ve biz şampiyonluğu haketmeden kazandıysak, gereken zaten yapılıcaktır. ve umarım bundan sonra da hiçbir takımın aklından dahi geçmicektir bunlar. ne kadar üzgün olsam da doğru olan yapılmalı. yapılana kadar da insanlar hakkında atıp tutmamalı. Medya da zaten tonlarca gereksiz yorumlar ve asmalar kesmeler yapılıyor ve siz de onlara uyuyorsunuz. Durun bir bekleyin zaten herşey açığa çıkıcak.

Spor ve taraftarlık dediğimiz kavramları sorgulamaya başladım resmen. Fenerin küme düşüp, şampiyonluğu alındığın da lig ve bu iş üstünden ekmek yiyen tonlarca insan da zarar edicek. Klübün üstüne yapışan bu lekeden de hiç bahsetmesek daha iyi zaten. Tüm insnaların oturup, olm burda noluyo yaa! demesi gerekirsen buna sevinmeniz garip. Lakin burda yaşananlar tüm türk futbolunu etkiliyor ama haklı olarak en ağır suçu da biz fener taraftarları çekiyor. Çekilir çile mi diye isyan edenler bile tanıyorum etrafımda.
Neyse wot oldu, demem şudur ki. İki dakka durun. Zaten ne olucak biticek görücez hep beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Masquerade said:

Ne yapıcan?
Cidden bu olay varsa sırtınız sıvazlayıp bidaha olmasın aman haaa diyip devam mi edecez. Beter olsun oyle lig.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

ahmedinejad said:

ergenekon'da bile görmedin çünkü böyle bir şey. çünkü imkansız.
sokakta yürüyeni çekip içeri yargılar duruma geldiler artık

Kusura bakma da o kadar da pis, kısa yoldan köşe dönmeye çalışan bir milletimiz de yok değil hani. Herkes değil ama var böyle tipler de. Adamlar kendi çevresindekiler hariç herkesi tasfiye yoluna gitti. Pislik insanlar da temizlenmiyor değil hani. Ama çevreleri hariç. Sorun orada...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...