nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 of oltaya gelme ya, sen gelme yani seni severim :(
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Varsa araştırsınlar ahmedinejad. Ama ortada şu an için Gs nin adı geçmiyorken SİZ DE YAPARDINIZ derseniz komik olur.
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şu konuya en fazla mesaj atan adam nilep.her mesaja bir cevap veriyor.kuyruk acısı çok fazla belli.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fenersiz lig olmazmis,fener duserse ülke ekonomisi batarmis.. cıksin bütün sezon A2 takımı ile mac yapsn o zaman fener.. madem kendilerini ulke icin bu kadar büyük bir poh saniyorlar.. butun sene fener maci izlensn
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: @grast: Ya anlatamadım galiba, suç üstü deilse veya itiraf yoksa da adamı vururken görüntülenen adam illa ki maksimum cezayı çeker. Bunda hemfikiriz heralde değil mi? Ha bu durum aynı değil ama medyaya sızdırılan kanıtlar dışında kanıtların olduğu söyleniyor. Futbolun içinde mi Allah aşkına adamın rakip takım yöneticisinden ve maçtan iki gün önce 400k TL para alması? O kanıt varsa bank asya birinci lig yani, ötesi yok kaldı ki hukuk sistemiyle TFF sistemi bir değil sonuç olarak. TFF için video ve ses kayıtları, gerçeklikleri kanıtlandığı takdirde, kesin belirleyici kanıt da olabilir. Emin değilim tabi bundan. Ama ortada net bir delil varken de sırf adam inkar etti diye düşürmezlik edemezler, ederlerse olan Türk futboluna olur Bakın inkar durumunda çok belli olan suçlarda bile senelerce davalar dönüyor. Delil yetersizliği vs. Ha hukukçu değilim delil yetermi yetmezmi nedir ne değildir orasından anlamam. Verilmesi gereken kararın 9 gün içinde verilmesi gerekiyor. 9 gün içinde bu kararı vermek zorunda olan TFF'de sonuç olarak delil yetersizliğinden eli kolu bağlı kalacaktır bir çok konuda. Bugun UEFA'nın yaptığı açıklamadada vardır. Fenerbahçe'nin kupada ihracı bizim insiyatifimizde değildir. Verilen kararın evrensel hukuk kurallarınca verilmesi gerekir Suçu kanıtlanmayan herkes suçsuzdur. Bizzat yazıdan örnekledim. Suçun kanıtlanması ve yargı süreci en az 1-2 sene sürecektir ve 1-2 senelik davanın anlık kararını 9 gün içinde almamız gerekiyor ve uefa talimatına göre bu ceza verilemiyor bile. Hani yapılan birşey varmı diye tüm fenerbahçelilere sorsan. Anlatıldığı kadar geniş kapsamlı olmasada olduğunu kabul edecektir. Ama Taraftarın bunu kabul etmesi bazı şeyleri belirlemiyor. Katil'in annesi babası çocuğunun katil olduğunu kabul etsede burda 1. muhattap bizzat davalı olan insandır
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çok net yazıyorum.küme filan düşmeyeceğiz.ötesi yok.karak açıklanınca hatırlarsınız.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: Varsa araştırsınlar ahmedinejad. Ama ortada şu an için Gs nin adı geçmiyorken SİZ DE YAPARDINIZ derseniz komik olur. siz de yapardınız değil, yaptınız zamanında. neler döndü, çok da iyi biliyorsunuz bunları. gayet de olmuş şeyler. ya cidden kendi takımınızın temiz kaldığına inanacak kadar romantiksiniz ya da kötü niyetlisiniz. arası yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 benjani said: şu konuya en fazla mesaj atan adam nilep.her mesaja bir cevap veriyor.kuyruk acısı çok fazla belli. hıı hım :) kuyruk acısı, Aziz nefreti değil, adalet yerini bulsun derdi değil, hele hele işsizlik kaynaklı zaman geçirme çabası hiç değil, evet :D
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 futbolculara verecek parasi yok lan gsnin
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Grast said: nileppezdel said: @grast: Ya anlatamadım galiba, suç üstü deilse veya itiraf yoksa da adamı vururken görüntülenen adam illa ki maksimum cezayı çeker. Bunda hemfikiriz heralde değil mi? Ha bu durum aynı değil ama medyaya sızdırılan kanıtlar dışında kanıtların olduğu söyleniyor. Futbolun içinde mi Allah aşkına adamın rakip takım yöneticisinden ve maçtan iki gün önce 400k TL para alması? O kanıt varsa bank asya birinci lig yani, ötesi yok kaldı ki hukuk sistemiyle TFF sistemi bir değil sonuç olarak. TFF için video ve ses kayıtları, gerçeklikleri kanıtlandığı takdirde, kesin belirleyici kanıt da olabilir. Emin değilim tabi bundan. Ama ortada net bir delil varken de sırf adam inkar etti diye düşürmezlik edemezler, ederlerse olan Türk futboluna olur Bakın inkar durumunda çok belli olan suçlarda bile senelerce davalar dönüyor. Delil yetersizliği vs. Ha hukukçu değilim delil yetermi yetmezmi nedir ne değildir orasından anlamam. Verilmesi gereken kararın 9 gün içinde verilmesi gerekiyor. 9 gün içinde bu kararı vermek zorunda olan TFF'de sonuç olarak delil yetersizliğinden eli kolu bağlı kalacaktır bir çok konuda. Bugun UEFA'nın yaptığı açıklamadada vardır. Fenerbahçe'nin kupada ihracı bizim insiyatifimizde değildir. Verilen kararın evrensel hukuk kurallarınca verilmesi gerekir Suçu kanıtlanmayan herkes suçsuzdur. Bizzat yazıdan örnekledim. Suçun kanıtlanması ve yargı süreci en az 1-2 sene sürecektir ve 1-2 senelik davanın anlık kararını 9 gün içinde almamız gerekiyor ve uefa talimatına göre bu ceza verilemiyor bile. Hani yapılan birşey varmı diye tüm fenerbahçelilere sorsan. Anlatıldığı kadar geniş kapsamlı olmasada olduğunu kabul edecektir. Ama Taraftarın bunu kabul etmesi bazı şeyleri belirlemiyor. Katil'in annesi babası çocuğunun katil olduğunu kabul etsede burda 1. muhattap bizzat davalı olan insandır yahu hukuki davayla ayrı şeyler TFF'nin ceza olayları. Kanıtlar paylaşılacak, kanıtlar varsa Fenerbahçe düşürülecek. Geri kalanı hapse kim girer ya da girer mi, kaç yıl girer, orası yargının sorunu. 9 gün içinde olsun, 1 saat içinde olsun, önüne sağlam kanıt koyuldu mu TFF kararını verir
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bi kere şunu ayırt etmek lazım, her takımın yapması Fenerbahçe'yi haklı çıkarmaz. Ayrıca siz Galatasaray yaptı diyince Galatasaray şike yapmış olmuyor,yada beşiktaş yada fenerbahçe. Ama bu ülkenin yargısı derse ki bu Aziz Yıldırım ve ekibi şike yaptı yırtınsanız da ağlasanız da duvarları da yumruklasanız sonuç değişmez. Ha zaten yarın ilk tokatı yiyeceksiniz,2. tokat haftaya gelicek.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 11'i serbest bırakılmış. 7 kişi tutuklanmış.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 normalde federasyonun mahkemenin sonucunu beklemesine gerek yok zaten. ama bu öyle bir olay ki, şimdi düşürürsün feneri, yarın öbür gün mahkeme sonucunda beraat çıkar iki sene sonra, o zaman temizleyemezsin bunu.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 EricCantona said: Bi kere şunu ayırt etmek lazım, her takımın yapması Fenerbahçe'yi haklı çıkarmaz. Ayrıca siz Galatasaray yaptı diyince Galatasaray şike yapmış olmuyor,yada beşiktaş yada fenerbahçe. Ama bu ülkenin yargısı derse ki bu Aziz Yıldırım ve ekibi şike yaptı yırtınsanız da ağlasanız da duvarları da yumruklasanız sonuç değişmez. Ha zaten yarın ilk tokatı yiyeceksiniz,2. tokat haftaya gelicek. feneri haklı çıkarma çabası değil bunlar, sadece fener kötü biz süperiz diyen adamlar var bir sürü. he tamam bi de, tek fener kötü zaten, chaotic evil anasını satayım. diğer tüm takımlar süper.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Dönmüştür illa teşvikler. İyi de teşvik ve şike yeni yasallaştı. Geriye dönük uygularsak kapatalım gidelim ligleri zira 3-4 yılda bir bok çıkar net. 5. sene üst üste title`a giderken biz 2001-2de mesela 32. haftada Ersun Yanallı Ankaragücüne 1-2 kaybederken içerde Fenerden teşvik primi geldiğini Ersun Yanal açıkladı, futbolculara da imza karşılığı ben dağıttım dedi, futbolcu Cafer de bunu doğruladı. Zira Aziz Yildirim Denizliyi sen mi şampiyon yaptın, hadi ordan diye şutlamıştı. Geri dönelim hurr durr demek çok yavan bir yaklaşım. Herşeyi geçtim, yeni çıkan bir yasa, geçmişe dönük işliyor mu? Neyle yargılayacan adamı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mokoko said: mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 11'i serbest bırakılmış. 7 kişi tutuklanmış. evet ben de bunu anlamıyorum, madem sorgu sonrası tutukladın, biye 4 saat sonra serbest bırakıyorsun? Yok madem zaten masumdu, neden başta tutukladık diyorsun? çok anlamsız be :/
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bak şimdi; sana basit 2 soru sorayım Galatasaray şike yaptı mı? Fenerbahçe şike yaptı mı? 2 soruyu da sadece evet veya hayır şeklinde cevaplarsan sevinirim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kimseyi yargılamayın, bari biz temiziz fener kaka ayağı çekmeyin burda. cidden komik oluyor.
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: Grast said: nileppezdel said: @grast: Ya anlatamadım galiba, suç üstü deilse veya itiraf yoksa da adamı vururken görüntülenen adam illa ki maksimum cezayı çeker. Bunda hemfikiriz heralde değil mi? Ha bu durum aynı değil ama medyaya sızdırılan kanıtlar dışında kanıtların olduğu söyleniyor. Futbolun içinde mi Allah aşkına adamın rakip takım yöneticisinden ve maçtan iki gün önce 400k TL para alması? O kanıt varsa bank asya birinci lig yani, ötesi yok kaldı ki hukuk sistemiyle TFF sistemi bir değil sonuç olarak. TFF için video ve ses kayıtları, gerçeklikleri kanıtlandığı takdirde, kesin belirleyici kanıt da olabilir. Emin değilim tabi bundan. Ama ortada net bir delil varken de sırf adam inkar etti diye düşürmezlik edemezler, ederlerse olan Türk futboluna olur Bakın inkar durumunda çok belli olan suçlarda bile senelerce davalar dönüyor. Delil yetersizliği vs. Ha hukukçu değilim delil yetermi yetmezmi nedir ne değildir orasından anlamam. Verilmesi gereken kararın 9 gün içinde verilmesi gerekiyor. 9 gün içinde bu kararı vermek zorunda olan TFF'de sonuç olarak delil yetersizliğinden eli kolu bağlı kalacaktır bir çok konuda. Bugun UEFA'nın yaptığı açıklamadada vardır. Fenerbahçe'nin kupada ihracı bizim insiyatifimizde değildir. Verilen kararın evrensel hukuk kurallarınca verilmesi gerekir Suçu kanıtlanmayan herkes suçsuzdur. Bizzat yazıdan örnekledim. Suçun kanıtlanması ve yargı süreci en az 1-2 sene sürecektir ve 1-2 senelik davanın anlık kararını 9 gün içinde almamız gerekiyor ve uefa talimatına göre bu ceza verilemiyor bile. Hani yapılan birşey varmı diye tüm fenerbahçelilere sorsan. Anlatıldığı kadar geniş kapsamlı olmasada olduğunu kabul edecektir. Ama Taraftarın bunu kabul etmesi bazı şeyleri belirlemiyor. Katil'in annesi babası çocuğunun katil olduğunu kabul etsede burda 1. muhattap bizzat davalı olan insandır yahu hukuki davayla ayrı şeyler TFF'nin ceza olayları. Kanıtlar paylaşılacak, kanıtlar varsa Fenerbahçe düşürülecek. Geri kalanı hapse kim girer ya da girer mi, kaç yıl girer, orası yargının sorunu. 9 gün içinde olsun, 1 saat içinde olsun, önüne sağlam kanıt koyuldu mu TFF kararını verir Yazımı okursan zaten 2 kararında ayrı olduğunu yazdım. Fakat bu davaların sonuç olarak paralel gittiğini biliyorsundur bir bilgi paylaşımı mevcut diye kendin yazmışsın zaten. 2 senede tam anlamıyla karara bağlanıcak olayı 9 güne indirgemek zorunda TFF . Ve tekrar ediyorum henüz tam anlamıyla kanıtlanmış birşey yok . Yukarda yazılarımı tekrar yazmam gerekmiyor heralde fb taraftarı bile kabul ediyordur fln. Yani şu google a yazıp yarım saat hukuk hakkında bikaç temel ilke okusan ne demek istediğimi anlicaksın
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 EricCantona said: Bak şimdi; sana basit 2 soru sorayım Galatasaray şike yaptı mı? Fenerbahçe şike yaptı mı? 2 soruyu da sadece evet veya hayır şeklinde cevaplarsan sevinirim. sen bir galatasaraylı olarak birinciye hayır, ikinciye evet diyorsan zaten seninle konuşacak bir şeyim yok.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mokoko said: mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 11'i serbest bırakılmış. 7 kişi tutuklanmış. bu bilgi nerden?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nileppezdel said: mokoko said: mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 11'i serbest bırakılmış. 7 kişi tutuklanmış. evet ben de bunu anlamıyorum, madem sorgu sonrası tutukladın, biye 4 saat sonra serbest bırakıyorsun? Yok madem zaten masumdu, neden başta tutukladık diyorsun? çok anlamsız be :/ kafan karışmış senin, adamlar göz altındaydı tutuklu değil, mahkemeye tutuklama istemiyle gitmişler, 11'ine gerek görülmemiş
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 piramit mokoko said: Ershut said: Ershut said: mokoko said: kanıt yok demedim ama tabi önce okumayı öğrenmek lazım. kanıtlanmış bişi yok dedim. typo kanıtlanmıs bısı olmadan 19 kısının tutuklanması garıp dııl ozman? dostum sen adaletin işleyiş şeklini öğren ondan sora bi gel buraya bişiler yaz. arkadasım gıt bı turkce 101 dersı al gel. kanıtlanmıs bısıler olmadan 19 kısıyı tutuklayamazlar dıorm sana. kanıt warsa eger bısılerı kanıtladıgı ıcın kanıttır o. bısıler kanıtlanmıstır yanı. kanıt war ama bunlar hıc bısı kanıtlamıo dıe bısı olabılır mı? bunlar tutuklanmıs. anladın mı? sen bı yat uyu. sabah kalk tekrar oku duzgun kafayla. anlamadıysan zorluosan hala eger ON BOYOK FONOR COMHOROYOTO SOPOROZ BOZ die konusmaya baslıcam senınle. sdsdfdsdf. yani sen diyosunki kanıtlar ortada, fb'nin şike/teşvik primi vs yaptığı kesin. bende diyorumki bunların hiçbiri daha kanıtlanmadı. ergenekon'dan içerde tutuklu tutulan gazetecilerinde, siyasilerinde daha suçu kanıtlanmadı. ama adamlar 2 senedir tutuklu. Abicim ergenokon tamamen sacmalık. hayal urunu. Herneyse. benım bıldıgım bı tutukluluk suresı vardır her genel problem-dava-olay ıcın. ve ergenokondakıler bunu doldurmadı henuz. kesınlıkle yamuluoda olabılırım ama boyle bılıorm. Ve ergenokonla bu olayın uzaktan yakından bı paralellıgı yok. Neyse. belli bir suredur teknık takıp yapıldıgı ellerınde bır cok delıl oldugu ve kısa surede bu olayın cozumlenecegı soylenıo. sonra 19 kısıden 7 sı tutuklanıo. bunlardan bazıları fenerle ılıskılı ınsanlar. aziz yıldırım fln bu tarz buyuklerıde fenerın sorusturma kapsamında. fenerın bu buyuklerı olumlerden donuo bısıler oluo fln bı anda ıcerı alınınca. ıbrahım akının tel konusması heryerde yayınlanıo kac gundur mesela herıf cıkıp yalanlamadı bı defa. eee? sen simdi cıddı cıddı ınanıomusun fenerın tamamıyle masum olduguna? fener tamamen masum sıke yapmadı ve butun bunlar fenere atılan bır camur? buna cıdden ınanıomusun? buna bunun cevabını ver.
Öne çıkan mesajlar