Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Ya benim anlamadığım bu işten nasıl RTE suçlu çıkıyor.
Senin akraban yapmış mı şike Tharkas?
Aziz Yıldırım organize etmiş mi bunu?
Ortadaki kanıtlar gerçek mi?
E şimdi ortada bi pislik döndüyse ve RTE'nin de bi şekilde bu pisliğin ortaya çıkarılmasında payı varsa adamın suçu ne bu konuda?
Tartışma spor konu başlığında siyasete geçmezse konu daha güzel olur sanki.
%50 oy almış bir adamın Aziz Yıldırım'la falan uğraşması bana pek mantıklı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

THARKAS said:

Lig sampiyonluk falan bunlar ufak onemsiz seyler inanin. Kendi takim taraftari bile dusman oldu azize bir gunde. Adamlar cok iyinyapacak bir sey yok.
hedef fenerbahceyi ele gecirmek ya da birşeyin intikamı ise zaten yapacak bişey yok.
adalet madalet yalan bu ülkede.
,

ahahah ağlama moduna geçmişin fistan
Sosyal ağlarda paylaş

fenerli olmayanların bi kısmı "aman kadıköyde maç yapmayalım da tayyip istediğini yapsın np" ayarında düşündüğünden normaldir.

ekşi'de falan teoriler var, ben buna yakın düşünüyorum şahsen.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24376533

said:
valla ben dayanamadım bir özetini daha geçecem bu gözaltılar hakkında neler düşündüğüm ile ilgili.

1) hükümet 2009'da aydınlar'a gelir. hastahane işine çok yatırım yapmamasını, yeni bir hastahane kurulacağını söyler. dolaylı yoldan baskı kurarlar. aydınlar ise yurt dışına açılma planlarından bile vazgeçer. ufalmasada sabit kalır.

2) hükümet ile arası pek iyi olmayan aydınlar, 2010 yılında ne hikmetse hükümet ile can ciğer, kuzu sarması olur. kendisine bazı vaatler sunulur. bu sırada ise medical park türkiye tarihinde görülmemiş bir başlangıç yapar. devleşmeye başlar. futbol piyasasına da hızlı bir giriş yapar. hem de piyasa da milyar dolarlık bir acıbadem hastahanesi faaliyetteyken.

3) aydınlar'a tff başkanlığı teklifi gider. burada amaç hem iş hayatından yavaş yavaş vazgeçmiş aydınlar'ı fenerbahçe'den uzak tutmak, hem de hükümete olan sadakatini ödüllendirerek türkiye gündeminden koparmamaktır.

4) 2010 ortalarında aziz yıldırım'ın hükümet ile arası açılmaya başlar. sebep ise aldığı ihaleler ve bağlantılarıdır. hükümet azız yıldırım'ın iş yaptığı adamlar yerine başka kurumlar ile çalışmasını ister ve bazı ihaleleri almamasını talep eder.

5) aziz yıldırım, aydınlar'ın aksine biat etmez ve bildiğini okur.

şu anda ise durum pazarlıktan ibarettir.

not: yazılanlar benim teorilerimdir, yorumlarımdır. gerçeklik payı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

E peki tharkas nedir olayın perde arkası ona dair de teoriler üret bari. Mesela aziz yıldırım girmemesi gereken ihaleleri mi girmiş, tayyonun teyzesinin tavuğuna kışt mı demiş nedir dedikodular? Leziz bi drama var çünkü ortada, bundan mahrum kalmak istemiyoruz :P

bende bilmiyorum ki onlari. biri kitap yazar 3-4 ay sonra ogreniriz.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl hayat size güzel. size sunulanı ilk elden kabul ediyorsanız, yılların fantezisi gerçek oluyor diye iştahla bu tezgaha atlıyorsanız ben daha napayım. birazcık sağduyu yeterdi oysa ki. futbolun goller, maçlar, skorlardan öte ticari yönü, rantı dikkat çekmekte. bu ülkede batan büyük isimlerin hiçbiri tesadüfen o kaderi yaşamıyor. Aziz Başkan'a bu yüzden hep destek tam destek.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Arkasokak, tut ki Aziz kanıtları görünce uzatmadı, itiraf etti, "emek hırsızı keita" gibi "emek hırsızı aziz" diyeccek misin?

Yoksa yine "komple abi bunlar cCc Fenerbahçe Cumhuriyeti cCc" modunda mı takılacaksın?

tabi ki diyeceğim, niye demeyeyim? halihazırda komplo görüntüsü çizilmekte.
Sosyal ağlarda paylaş

Da fizban bütün bunlar ortada şike olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Hani şaibeymiş şikeymiş kesinlikle asıl hedef değil bu operasyonda, ama gerçekliklerini inkar edemiyorsak görmemezlikten de gelemeyiz.

Bide ha aziz başkan, ha tayyip başkan. Biri silah tüccarı, diğeri de acaip bişey işte, ikisinin de bana fayfası yok ki? Hani kaybeden taraf düzgün müzgün biri olsa önemserim de bunların rant çekişmesi bizi niye ilgilendirsin?
Sosyal ağlarda paylaş

ben şike var/yok demiyorum. gerçi şu basına sunulan resim ve dinlemelerse eğer deliller, o zaman şike yok. başka birşeyler varsa bilemicem.

ha bu arada ben şeyi hala anlamadım, biz buca ve ankaragücünü satın almışız. ankaragücü'nden ve buca'dan niye kimse içeride değil ?
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede yazdığım gibi, olay nato nun bir insaat ihalesine girme dedikleri halde girdiği için aziz takibe başlanıyor 8 -9 ay önce, lig devam ederken trabzonla kafa kafaya gitmeye başlıyorlar, azizin aklında 2 sene son anda kaybettikleri şampiyonluk var belki bunun stresi belki de içerden birileri başkan bak gene gitmesin şu işi garantiye alalım diye baskı yapıyor, başkan da o kaybedilen 2 şampiyonluğun acısı yaşanmasın diye bu olaylara girip onu takip edenlerin eline çok güzel bir koz veriyor.

Nası senaryo:)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu olanları nasıl dönüp dolaşıp tayyibe getirmeyi başarmıssınız.
herif şike yaparken teknik takibe takılmış işte tayyiple ne alakası var.mafya başkanınıza yıllardır toz kondurmuyosunuz,pislikleri su yüzüne çıkınca hemen tayyip bizi istedi ve aldı çekiyosunuz lol.

klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış olayın özeti bu değil mi?
ağlancak bi durum yok oyuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fenerli olmayanların bi kısmı "aman kadıköyde maç yapmayalım da tayyip istediğini yapsın np" ayarında düşündüğünden normaldir.

ekşi'de falan teoriler var, ben buna yakın düşünüyorum şahsen.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24376533

said:
valla ben dayanamadım bir özetini daha geçecem bu gözaltılar hakkında neler düşündüğüm ile ilgili.

1) hükümet 2009'da aydınlar'a gelir. hastahane işine çok yatırım yapmamasını, yeni bir hastahane kurulacağını söyler. dolaylı yoldan baskı kurarlar. aydınlar ise yurt dışına açılma planlarından bile vazgeçer. ufalmasada sabit kalır.

2) hükümet ile arası pek iyi olmayan aydınlar, 2010 yılında ne hikmetse hükümet ile can ciğer, kuzu sarması olur. kendisine bazı vaatler sunulur. bu sırada ise medical park türkiye tarihinde görülmemiş bir başlangıç yapar. devleşmeye başlar. futbol piyasasına da hızlı bir giriş yapar. hem de piyasa da milyar dolarlık bir acıbadem hastahanesi faaliyetteyken.

3) aydınlar'a tff başkanlığı teklifi gider. burada amaç hem iş hayatından yavaş yavaş vazgeçmiş aydınlar'ı fenerbahçe'den uzak tutmak, hem de hükümete olan sadakatini ödüllendirerek türkiye gündeminden koparmamaktır.

4) 2010 ortalarında aziz yıldırım'ın hükümet ile arası açılmaya başlar. sebep ise aldığı ihaleler ve bağlantılarıdır. hükümet azız yıldırım'ın iş yaptığı adamlar yerine başka kurumlar ile çalışmasını ister ve bazı ihaleleri almamasını talep eder.

5) aziz yıldırım, aydınlar'ın aksine biat etmez ve bildiğini okur.

şu anda ise durum pazarlıktan ibarettir.

not: yazılanlar benim teorilerimdir, yorumlarımdır. gerçeklik payı yoktur.

abi ekşi sözlük alıntısı direk epic fail.

aydınlar acıbademin sahibi sdhagdaksasdlfad.

http://www.demoties.com/posters/fail/epic-fail-demotivational-poster-1208222805.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad,
farkındayım ben de onun teori olduğunun. ama aydınlar acıbadem'i küçültme kararı aldı. ilerleyen zamanda sponsorlukları da çekecekler.

olay bu zaten; aydınlara dendi ki, sen sağlık sektöründen çekil, biz girecez; sana daha farklı yerler sunacağız. o da ok dedi. şimdiye kadar da tamamen doğru görünüyo bu teori.

fail değil, okumayı bilmiyosun nepherith. medical park emine erdoğan'ın, acıbadem aydınların.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...