Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

ya hala Gürcan itiraf lazıkm diye qq modunda, yahu kanıt kapı gibi ortadayken Aziz pişkin pişkin yapmadım demeye devam etse ne yazar?

Delil varken itiraf etmedikçe suç kabul görmüyor muymuş, kim çıkarıyor abi Gürcan'ı şöyle bir konuda yayına eheh. FBTV'ye çıksın yeter, Selçuk Yula ile kol kola.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim, 182 (183-184 olmuş olabilir bu sırada) sayfa oku oku bitmiyor. İlk sayfalarda ne yazılmıştı hatırlamıyorum ama zaman zaman çok güldüm, zaman zaman hayret ettim ve 2 kuruşumu koymaya geldim.

Eğer şike yapılmış ise, Fenerbahçe futbol takımında, hiçbir şeyden haberi olmayan, varını yoğunu ortaya koymaya çalışan, terinin son damlasına kadar, hakkıyla mücadele eden futbolculara yazıktır. Kar-Kış demeden bir şekilde tribünde yerini alan taraftara yazıktır. Hatta ve hatta bizlerin, Aziz Yıldırım'dan sonra Fenerbahçe'ye nefret duymamıza, gıcık olmamıza sebep veren, o kendini çok beğenen, kendini Türkiye'nin, hatta dünyanın merkezi sanan, bilgi sahibi olmadan, konu saptırarak sağa-sola saldıran taraftarlara da yazık.

Beni çok düşündüren bir konu, Aziz Yıldırım'ın herkes şikeden içeri gireceğini düşünürken, başka bir şeyden içeri girme olasılığıdır. Kim bilir? medyada bulunan tüm kanıt hedeleri fos gibi geliyor bana. İşin aslı farklıymış gibi. Hiçbir şey çıkmayabilir de tabi.

Ayrıca son olarak, eğer Fenerbahçe küme düşerse, bizler için kötü olur. Adamlar süper lig'e çıktığı sene şampiyon olmaya çalışır. Üstüne "Bank Asya'dan geldiği sene Şampiyon olan ilk takımız" diye dolaşırlar. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...