Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

artık biraz ciddi kanıtlar ortaya cıksında rahatlayalım ya

ses kaydıymış yahut para alırken verirken görüntülermiş

ben hala inanmıyorum,inanmak istemiyorum böyle olaylara karıscaklarına.

bucaspor hakkındaki telefon kaydı son derece normal,2 taraftarın arasında geçen bir konusma

keza erman'ı kovurttum'da öyle

bunların dısındada yöneticilerin bir arada oldugu fotolar var ama hiç bi olay yok ortada.

şayet deliller hep bu kalibrede kalacaksa,feneri,artık nedense neden,harcama planı olmak dışında bişi değil bence bu olanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel sen ne problemli bir arkadassın.

Bekleyelim görelim arkadaşlar diceğine milletin zaten asabı sinirleri bozuk hala burdan cins cins postlar..
"nasıl kurtulucaklarını konusuyorlar herhalde" falan.
Ne biliyosun abicim olaylarla ilgili ?
Bişey biliyosun da bizden mi saklıyosun burda.. içerde tanıdıkların mı var ..? paylaş bizimle kardeş vallahi bildiğin bişeyler varsa..

Kapatsınlar mı kulubu ne istiyosun sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ama Mecnun hala içerde, ki başka kulüp başkanı da almadılar galiba Süper Lig'den :/ Yani orayla ilgili bir şey de vardır da zaten esas en baba kanıtların Eskişehir ve Karabük olaylarıyla ilgili olduğu söyleniyor. Yarın göreceğiz işte neler olacak, ama bu kadar olayın ve 19 kişinin de tutuklanmasının üstüne, herkes o kadar kanıtlar var derken Aziz'in falan salınacağını sanmıyorum

edit: Bakalım Mehmet Yıldız basının sorularını yanıtlayacak mı? Yanıtlarsa neler söyleyecek..
Sosyal ağlarda paylaş

Amacını söyle.. aynen amacın ne ?

sdfsdfsdf

Hayır postlarda bir o kadar ilginç bir tarzda yani..

" Yalnız Federasyonla fenerbahçenin toplantı yapmasını hosuma gitmedi..Nasıl kurtulucaklarını konusuyorlar galiba :/ "

falan ahahahah
hey allahım ya.. Pembe dizimi bu ? dizi mi tartışıyoz burda.Bekliyoruz işte kararın çıkmasını..Durumu kritize edişe bak adamın.. Bu haftaki Dallas'ı tartışıyo sanki ..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar sus pus olmuş Fenerlilerin bazıları, sadece 3 kişi serbest bırakıldı diye hemen triplere girmiş... Daha durun bakalım. İbrahim Akın'ın helal 100.000 doları girmedi devreye, ya da Sivas - Fener kollamaları... Mehmet Yıldız bildiklerini anlatmış, kendini aklamış ve serbest bırakılmış da olabilir.

Daha hiç birşey başlamadı. Heyecan yapmayın. Yok yok yapın ya, eğlenceli oluyor. Biraz daha ligde kalacakmış gibi hayaller kurun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...