import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @Fistan ve türevleri ; Tam olarak neyi idirak etmekte zorlanıyorsunuz ? Fenerin şike yapmadığı ve tertemiz bir klüp olduğuna mı inanıp bu ağlamaları gerçekleştiriyorsunuz ? Aziz Yıldırım'ın futbolun mafyası olmadığına inandığınızdan mı? Bu tarz olaylar olsa da henüz suç sabit değil , o yüzden konuşmayalım tribinde misiniz ? Yoksa bunların hepsi FÖNÖRBOHÇO COMHOROYOTONA büyük bir komplo mu ? Bu mu iddanız? Cidden kafanızın anlamaya çalışıyorum , ama sağlıklı beyinler için biraz zor oluyor kusura bakmayın , FB liler gibi sinir ve stres / üzüntü altında olsak belki daha rahat anlardık ,ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 UEFA'dan ilk açıklama... http://kralspor.ensonhaber.com/uefadan-sike-sorusturmasi-aciklamasi-2011-07-05.htmlBu yılın Türkiye süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe ile ilgili olarak yürütülmekte olan şike soruşturması hakkında Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA sessizliğini bozdu. UEFA basın bürosu sözcüsü, Deutsche Welle Türkçe Servisi'ne yaptığı açıklamada, UEFA’nın direkt olarak Fenerbahçe olayına karışmak istemediği vurguladı. Aynı yetkili, “Şu anda ortam çok karışık UEFA olarak geleceğe yönelik herhangi bir spekülasyonda bulunmak istemiyoruz. Ancak, bizim için hukukun temel kurallarından olan suçsuzluk karinesi esastır. Tersi ispatlanana kadar insanların masum olduğu ilkesi bir evrensel hukuk kuralı. O nedenle soruşturma sürüyor olsa da Fenerbahçe yasal hakkı doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karara göre, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek. UFEA’nın Fenerbahçe’nin maçlarını askıya aldığı veya alacağı gibi bir durum söz konusu değil. Bu Türk futbolunun iç sorunudur. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile ilgili kararları alacaktır. Bizim açımızdan ise evrensel hukuk kuralları geçerlidir” dedi. Top Türkiye Futbol Federasyonu'nda Fenerbahçe soruşturmasında UEFA’nin olayın herhangi bir tarafı olmadığını vurgulayan, basın bürosu sözcüsü, Deutsche Welle Türkçe'ye yaptığı açıklamada “Biz konunun Türkiye ve Türk futbolu için ne kadar hassas ve önemli olduğunun farkındayız. O nedenle olayın bir tarafı gibi gösterilmek istemiyoruz. Bizim açımızdan bu soruşturma tamamen Türk Futbol Federasyonu'nun konusudur” dedi. Soruşturmanın kısa sürede tamamlanmama ihtimaliyle ilgili bir soruya ise basın bürosu sözcüsü, “ Soruşturma sonunda bir yargılama olup olmayacağı henüz belli değil. Bir yargılama olur ve sonuçlanması uzun zaman alırsa bile bu durum biraz önce söylediğim, masumiyet karinesi ışığında değerlendirilir” dedi. Bugüne kadar benzer bir olay ile karşılaşmadıklarını bildiren basın sözcüsü, “Bu nedenle bu olaya ilişkin daha önceden oluşmuş genel bir uygulama yok. Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrı önemlidir. Çünkü bu şu anda tamamen bir iç sorun” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasira Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Beyler fenerbahçe küme düşmeyecek,şampiyonlar ligine gidicek,iftira atanlar hapise gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ne siniri stresi lan laf sokucam diye ter döküyorsunuz şurda sınırlı bir şekilde sayfalar önce de söyledim isterse idam edilsin aziz yıldırım bana giren çıkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 BANKKK ASYAAA 1. LİGG 1.LİGGG BANK ASYAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=enfMwnwiF74&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=miPgPSgCL1E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PcNjyQDIsNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasira Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Biraz abartmadınız mı arkadaşlar bukadar makara yetmezmi ya ? Sizin başiniza gelse napardınız ? Çok ayip gerçekten artık b.kunu çıkarttınız tebrikler kale ve kule yapın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bide böle bişi varmış http://papazincayiri.blogspot.com/2011/07/sar-lacivert-kara.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kimin feykiysen acaip başarısızsın arkasira.Arkasokak gibi bi fenomen var sonuçta topakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 arkasira, olmadi kardes trolliemedin malesef, simdi baska bir nickle, baska bir topicte bidaha dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 arkasokağın parodisi fake diil mi işte zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasira Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bakin arkadaşlar ben koyu bir fenerbahçeliyim,bu forumu antudan bir arkadaşim tavsiye etti.Feyk den kastınız sahte hesap galiba onun gibi bir derdim sıkıntım yok.Sadece az önce üye oldum,toplumumuzda gerçekten saygı ve sevgi kalmamiş aranıza yenilen katılan birine bile saldiriyorsunuz ne dedim yani ? Bakiyorum da forumda düşürdünüz Fenerbahçeyi Bank Asya ya. Ben size sadece kendi takımınızın başina gelse ne olurdu diye bir soru sordum , ya cevap verirsin yada düşünmesi bile kötü der çeker gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasira said: Bakin arkadaşlar ben koyu bir fenerbahçeliyim,bu forumu antudan bir arkadaşim tavsiye etti.Feyk den kastınız sahte hesap galiba onun gibi bir derdim sıkıntım yok.Sadece az önce üye oldum,toplumumuzda gerçekten saygı ve sevgi kalmamiş aranıza yenilen katılan birine bile saldiriyorsunuz ne dedim yani ? Bakiyorum da forumda düşürdünüz Fenerbahçeyi Bank Asya ya. Ben size sadece kendi takımınızın başina gelse ne olurdu diye bir soru sordum , ya cevap verirsin yada düşünmesi bile kötü der çeker gidersin. Peki utanacağımızı bilsen yüzümüze de tükürür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasıra sen kendin bu duruma düştün. Ortada deliller vs varken inkar etmek komik oluyor. EE durum böyleyken kimse de ciddiye almıyor yazdıklarını. Ama Aziz aklanır FBye herhangi bi ceza gelmez o zaman zaten buraya gelir ben demiştim dersin da şu an bu kadar emin konuşmak için çok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nolacak la şampiyon oluruz bizde düşersek alla alla dunyamı yıkılacak nolacak? yaptıysan çekeceksin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fistan said: ne siniri stresi lan laf sokucam diye ter döküyorsunuz şurda sınırlı bir şekilde sayfalar önce de söyledim isterse idam edilsin aziz yıldırım bana giren çıkan yok. belli ki var giren çıkan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 o zaman bunu komple al antu.com'a yapıştır tam 1 sezon boyunca dalga geçtiler "cimbom kümeye, bankasya, şifresiz hedehödö" diye.. hey gözünü sevdiğim ilahi adaleti be!! ama ben(biz) büyüklük yapıp "sizin kadar" dalga geçmeyeceğiz. zaten galatasaray taraftarı her zaman büyüktür. GALATASARAY TÜRKİYE'DİR çünkü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 import said: Fistan said: ne siniri stresi lan laf sokucam diye ter döküyorsunuz şurda sınırlı bir şekilde sayfalar önce de söyledim isterse idam edilsin aziz yıldırım bana giren çıkan yok. belli ki var giren çıkan lanseni bilmiyorum belliyse tadını çıkar zaten beni ilgilendirmez Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Lan ne ya 3 yaşında mısınız? import said: Fistan said: ne siniri stresi lan laf sokucam diye ter döküyorsunuz şurda sınırlı bir şekilde sayfalar önce de söyledim isterse idam edilsin aziz yıldırım bana giren çıkan yok. belli ki var giren çıkan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasira Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Düşebiliriz de arkadaşlar sorun yok da. Neden benim hesabımın sahte olduğu düşünülüyor ? Herkes herşey gerçekte ben mi sahteyim birtek. Yani takip ediyorum üye olmıyacaktım ama bazi arkadaşlarımızın yaş seviyesi oldukça aşşada kendilerine göre terimlerini geliştirmişler.Dediklerini anlamak için google da aramalar yapiyorum. Yazık valla dışarıda sosyal ortamda da " çok güzel trolledin " diye bir cümle kullanıyormusunuz ? Fenerbahçe düşer düşmez sorun değilde buradaki bazi kardeşlerimiz kendıni fazla batıya kaptırmış dilimizi unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuya dönelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/4370.jpg http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Masquerade said: http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/4370.jpg http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25187 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar