Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isk kazanç için yönlendirme lütfen.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
megetege said:

Bulunduğun bölgede plex yapmak için ne gemi gerekiyorsa ona yönel o zaman. Belli bir sermaye yap, ondan sonra diğer sektörlere yönelirsin zaten yavaş yavaş.

bulunduğum bölgedeki npc ler em/therm vuruyor. Şuanki halimle, günde 400m kaldırabiliyorum aslında. Ama bayıyor tabiki. Oturupda 7-8 saatimi ayırıp hiç kasmadım 1 gün içerisinde.
Aslında bu iş için bir tengu pilotu almayı düşünüyordum ama, tengu ile yapacağım işi, legion, proteus yada loki ile yapabilir miyim ki?
Hatta command ship daha mı uygun olur bu işler için? sleipnir / absolution / Astarte ile?

böyle bir soru sormamın nedeni, caldari skil pek yok. Tabi bunlarla yapılmaz deniliyorsa oturup kasarım sorun değil.
Mesaj tarihi:
o bölgede abbaddon ile harikalar yaratabiliyorsun. Başlığın birinde abaddon fitleri görmüştüm. Hangi region dasın ona göre sana bir şeyler önerelim.
Mesaj tarihi:
Npc ler blood raiders. Abaddon fitleri üstünde bende biraz kafa patlatmıştım. En iyi fite t2 mermi kullanarak ulaştım. Ama gidipte sanctum denemedim hiç yamulurum diye.
İşin kötü tarafı, bs npc ler 50km ye kaçıyorlar.

Şuan dominix ile 1 saat içerisinde 50m kazanıyorum. Mermi masrafımda yok. Ama ufak haven yapabiliyorum malesef. Dominix ile rahat bir şekilde işimi halledebiliyorum aslında. Ama "büyük sanctum varken, niye haven ile uğraşayımki" diyorum.

Sanırım aradığım şey, carrier olmadan büyük sanctumu rahat birşekilde yapabilecek bir gemi.
Mesaj tarihi:
limitim nedir o gemide?
evehq da kafa patlatmadan önce bunu öğrenebilirsem güzel olur =)

tengu video larına bakıyorum, wh de solo, arkasında noctis. Yada 10/10 solo yapıyor felan. Diğer gemileri araştırdığımda bu şekilde görmedim. Kullanılmadığından mı, daha önceden caldari op olduğundan milletin buna skilli olduğundan mı bilemedim.
Mesaj tarihi:
netdeki bir iki fiti alıp, üstünde oynuyorum. Dps düşük oluyor da defans hayvan oldu.

benim pve fiti hazırlayışım : genelde sniper olacak şekilde oluyor. Bizim oradaki bs ler 50km ye hemen kaçıp orada orbit çekiyorlar. Bu düşünce şeklini değiştirmem gerekiyor mu t3 lerde?
Mesaj tarihi:
Anladım. Dps biraz düşük göründü ama gözüme kurcalıyorum halen.
fit tavsiyeleri alabilirsem daha iyi olur aslında. Netdeki fitlerde hiç görmediğim modüller felan takılıydı, o nedenle kendi başıma iyi birşey çıkaramayabilirim =).
Mesaj tarihi:
genelde tengu>all gibi bir durum var:(

o menzile o dpsi yapan o signature da o tankla baska bir gemi cikmiyor..

herp derp

[Tengu, Level 4]
Caldari Navy Ballistic Control System
Damage Control II

Pithi B-Type Small Shield Booster
Explosion Dampening Field II
Invulnerability Field II
Shield Boost Amplifier II
Shield Boost Amplifier II
Republic Fleet 10MN Afterburner

Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile

Medium Bay Loading Accelerator II
Medium Warhead Flare Catalyst I
Medium Warhead Flare Catalyst I

Tengu Defensive - Amplification Node Tengu Electronics - Dissolution Sequencer Tengu Engineering - Augmented Capacitor Reservoir Tengu Offensive - Accelerated Ejection Bay Tengu Propulsion - Fuel Catalyst

Turret kullanan t3 lerde, tankda sorun olmuyor ama malesef Medium turret ile menzil problemi yasiyor insan. (yuksek ihtimal AB acip kosturman gerekiyor, yamulmuyorsam dps de 700lere cikmiyor, genelde 30-50km arasi 550-600dps anca :( ).

yani onerim eger +50km ustunde spawnlarla surekli isin varsa ya tengu, yada BS terfi etmen..

ha garantisi varsa close range olacaginin, keyfine bak derim (commandshipti, diger t3 lerdi vsvs) :p

tengu sevmiyorum ama imreniyorum. meeh. bence bs iyidir ehe.

edit: meh yukardaki fiti es gecelim bulundugun bolgeye pek uygun degil..modifye edilir falan da ..sevmiyorum tenguyu iste etmicem.
Mesaj tarihi:

aslında şöyle dominix fitimin 2 katı tankına çıkabildim, dps de 677. Fakat range tırt olduğundan sürekli kovalamam gerekecek?

[Proteus, Proteus: 1000+gank/tank(anty serp boat)]
Proteus Defensive - Nanobot Injector
Proteus Electronics - Dissolution Sequencer
Proteus Propulsion - Localized Injectors
Proteus Offensive - Hybrid Propulsion Armature
Proteus Engineering - Power Core Multiplier

Capacitor Power Relay II
Shadow Serpentis Magnetic Field Stabilizer
Shadow Serpentis Magnetic Field Stabilizer
Armor EM Hardener II
Corpus A-Type Armor Thermic Hardener
Armor EM Hardener II
Centum A-Type Medium Armor Repairer

Large Capacitor Battery II
10MN Afterburner II
Stasis Webifier II

Heavy Neutron Blaster II, Plutonium Charge M

Medium Anti-Thermic Pump II
Medium Capacitor Control Circuit II
Medium Anti-EM Pump II

Vespa II x5

Mesaj tarihi:
şaka gibi ya. 1200 dps karşılayacak tengu fiti yaptım, 600 dps, 130km range. :'(
bu torpil işinde, damage kaybı nasıl yaşanıyor? sadece düşmanın hızı dimi? yani bu gördüğüm dps i, npc bs lere aynen vurabilirim?
Mesaj tarihi:
ouuv gallente bide, kovalarsın paso
gerçi hızın sorun olacagını zannetmıorm. Tengudan daha hızlı yapabilirsin ama daha fazla efor sarfetmen lazım :p

bu arada missile lar için,

karşı tarafın hızı ve signature radius'u önemli. Ufaksa az vuruon yani
Mesaj tarihi:
henüz tengu defans ve dps ine ulaşamadım :D. kurcalıyorum halen =).
bu 2 sorunun üstesinden gelince, range işini halledeceğim.

Aslında benim lazer gunnery skilleride sağlam. Olmadı en kötü, tengu kasarım ya fazladan skill planıma 1.5 ay ekliyor 5 lemek şuanki fitimi.
Mesaj tarihi:
şunlara bir göz atarmısınız? şuanki varolan itemlar ile yapabildiğim fit bu. Birazdan geliştirmek için kontratlara bakacağım.

dominix navy

secenek 1

http://hizliupload.com/img/35262449887155399930.jpg

secenek 2

http://hizliupload.com/img/52771364682765112809.jpg

Mesaj tarihi:
yardımcı olan/olmaya çalışan herkeze teşekkürler. Gidip bir kaç faction item aldım sorunlarım çözüldü :P.
sanctum deneyecek vakit olmadı ama, büyük havena gidip, cap çekenleri ilk patlattıkdan sonra karakteri afk bırakabiliyorum.
İlerde limitimi öğrendikçe dps arttıracak şeyler yaparım.

http://eve.battleclinic.com/item_database.php?id=i19041
+
dark blood energized adaptive nano membrane vs.

tabi bi tengu yada caldari bs leri olamadım :P
  • Yeni Oluştur...