Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Şöyle bir karakterim var, navigasyon skilleri bittiğinde kasacak birşeyler arıyorum. Pvp karakteri olduğundan bunuda para kazanabilecek bir hale getirmek istiyorum. http://eveboard.com/pilot/warsong_nerds (bir yandanda sitedeki isk muhabbetlerini okuyorum ama, karakteri görmek isterseniz diye konuyu açayım dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Logistic kas incursion yap saatte 60m yaparsin iyi bir fleet'e girebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Incursion hakkında bir fikrim yokta. Genelde bu soruyu soranlara tavsiyem ya lvl 4 yapmaları yada 0.0 da rat. Ama 0.0 da rat icin kendine bi alliance bulman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Goonswarm yada test alliance a bas vur ratting yap plex yap en iyi parayi oyle kazanirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Goonswarm a Ruslar PL destekli saldırı yapıyorlarmış. Test alliance da Blood Raider Sistemlerine yerleşen MM yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor. Ama bunlar sadece benim duyduklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Goonswarm'in bu dunyada yatacak yeri yok valla onlar biran once yokedilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Goons ve Test ihanetinin bedelini ödüyor o zaman bu güzel bir haber...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 densiz, 2 ay oldu hala karar veremedin bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Densiz, yüreğinin sesini dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi kararsızlık en kötü karardan daha kötüdür. gir bir alliance a beğenmezsen çıkarsın. illa gitme diye seni tutan olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yönlendirmeler için teşekkürler arkadaşlar. şimdilik saatde 60m kazanıyorum, 2 karakteride kullanarak haven+noctis ile lootları toplarsam gelen gelir bu oluyor. Ama 2 inci karakter için kasacağım skill olmayacağından bunuda sırf para getirisi olacak birşey için kasayım diye düşündüm. Ne bileyim, jum freighter kasıp trade işinemi girmek lazım. Yada logistic ile daha başka birşeyemi. Yada carrier e yönlenmekmi gerekir. Yada pvp karakterini yardımcı olarak kullanabileceğim herhangi birşey olabilirdi. Ne ne kadar kazandırır pek bilmiyorum. Benim şuanki hesabıma göre çıkabildiğim en yüksek miktar = saatde 60m oldu. Kısaca, acil para kasacak bir yöntem aramıyordum. İleriye dönük bir yöntem için skill planı hazırlamak istiyordum. teşekkürler tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 1msp karakter nasıl bişi yapmalı para için şuan retrieverla ice kazıyorum 8 dakikada 300k civarı para ediyo napsam netsem plana ihtiyacım var benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bulunduğun bölgede plex yapmak için ne gemi gerekiyorsa ona yönel o zaman. Belli bir sermaye yap, ondan sonra diğer sektörlere yönelirsin zaten yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Maedhros said: 1msp karakter nasıl bişi yapmalı para için şuan retrieverla ice kazıyorum 8 dakikada 300k civarı para ediyo napsam netsem plana ihtiyacım var benimde lvl 4 görev alabilene kadar devam et görevlere. Sonra lvl 4 yaparak para biriktir sende. Maden işinede hiç bulaşma :) Tabi bunlar benim kendi tercih edeceğim yollar. Tercih sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 plex yapmak ne demek yauv getirisi düşük diyemi mininge bulaşma dedin mesela manufacture işlerine bulaşsam böle bi corpla beraber yine değmez mi + - olarak yazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Plexi densize demiştim, senin için daha erken. Mining bana sıkıcı gelmiştir hep, ayrıca görev yapmak için kasacağın skiller ileride pvp veya başka para kazanma yollarında da işe yarayacağından görev yapmak daha faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bana da incursionlarla ilgili detaylı bilgi lazım. ingilizce kaynak falan da olur, farketmez hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 brutix biniorum t2 ksıorum incursiona girebilirmiyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu sefer bilmediğim yerden sordunuz :) Incursion hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 High sec de POS umuz var yakıt parasına katılırsan o zaman üretim ve araştırma slotlarını kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 görev yaparken dikkat edilmesi gereken bir husus var standing olayı ben zamanında görev yaparken dikkat etmemiştim ve Gallente bölgesine giremiyordum. 0.0 inince pvp esnasında gallente bölgesine kaçmam gerekti ve girdiğimde direk concordlar daldı tavsiyem standing e dikkatet sonra düşürmek için uğraşman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Gorev icin social skilleri cok onemli ayrica gorevi alacagin agentin bulundugu sistem sec.alacagin lpler icin COK buyuk etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 storyline ları yapmazsan sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DERT3 said: High sec de POS umuz var yakıt parasına katılırsan o zaman üretim ve araştırma slotlarını kullanabilirsin. Bu teklifi ben de değerlendirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 KapIKulu said: DERT3 said: High sec de POS umuz var yakıt parasına katılırsan o zaman üretim ve araştırma slotlarını kullanabilirsin. Bu teklifi ben de değerlendirebilir miyim? Tabii ki. Oyundan konuşalım. MERKEZ kanalında olurum. DERT2 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar