Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isk kazanç için yönlendirme lütfen.

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bir karakterim var, navigasyon skilleri bittiğinde kasacak birşeyler arıyorum.
Pvp karakteri olduğundan bunuda para kazanabilecek bir hale getirmek istiyorum.

http://eveboard.com/pilot/warsong_nerds

(bir yandanda sitedeki isk muhabbetlerini okuyorum ama, karakteri görmek isterseniz diye konuyu açayım dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

yönlendirmeler için teşekkürler arkadaşlar.

şimdilik saatde 60m kazanıyorum, 2 karakteride kullanarak haven+noctis ile lootları toplarsam gelen gelir bu oluyor. Ama 2 inci karakter için kasacağım skill olmayacağından bunuda sırf para getirisi olacak birşey için kasayım diye düşündüm.
Ne bileyim, jum freighter kasıp trade işinemi girmek lazım. Yada logistic ile daha başka birşeyemi. Yada carrier e yönlenmekmi gerekir.
Yada pvp karakterini yardımcı olarak kullanabileceğim herhangi birşey olabilirdi. Ne ne kadar kazandırır pek bilmiyorum. Benim şuanki hesabıma göre çıkabildiğim en yüksek miktar = saatde 60m oldu.

Kısaca, acil para kasacak bir yöntem aramıyordum. İleriye dönük bir yöntem için skill planı hazırlamak istiyordum.

teşekkürler tekrar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:

1msp karakter nasıl bişi yapmalı para için
şuan retrieverla ice kazıyorum 8 dakikada 300k civarı para ediyo napsam netsem plana ihtiyacım var benimde

lvl 4 görev alabilene kadar devam et görevlere. Sonra lvl 4 yaparak para biriktir sende. Maden işinede hiç bulaşma :)

Tabi bunlar benim kendi tercih edeceğim yollar. Tercih sana kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

görev yaparken dikkat edilmesi gereken bir husus var standing olayı ben zamanında görev yaparken dikkat etmemiştim ve Gallente bölgesine giremiyordum. 0.0 inince pvp esnasında gallente bölgesine kaçmam gerekti ve girdiğimde direk concordlar daldı tavsiyem standing e dikkatet sonra düşürmek için uğraşman gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...