Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Yeni versiyon çıkmış bir hafta önce. Buradan duyuruyorum. http://www.cccp-project.net/
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 daha yeni gecen gün kurdum formattan sora, bendeki eskisi 2008miş sdf ama 1-2 şey eksik galiba netekim bazı videolarım mavi, yeşil falan çıkıyor böle infrared görüş gibi lol
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 betadan takip edin zaten illa public sürüm beklemeyin daha problemli bir beta kullanmadım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Linux alışkanlığı olsa gerek, beta görünce dönüp uzaklaşıyorum ben.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bende uzun süre public release bekliyordum sonra bir ara x264 kodeki updatelendi ama cccp updatelenmedi 1-1.5 sene önce falan gg nin subladığı hiçbir anime izlenmiyordu mecburiyetten beta indirdim i regret nothing
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 klite ile sıkıntı yaşamadım henüz, nasıl videolar indiriyorsunuz ki? :D
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bi mediaplayerdan uğraştırmaması hariç ne bekleyebilir insan?
Floridsdorf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 GERGE said: Linux alışkanlığı olsa gerek, beta görünce dönüp uzaklaşıyorum ben. Ahah aynen ya bi betamı çökmeden çalışmaz :D
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 harbi vlc warken ne codeci ya 2005 te miyiz media player klasik mi kullaniyonuz yoksa bide bunnarla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://mpc-hc.sourceforge.net/ Bu en iyi media player bence Windows'daki. Kendi başına da çalışıyor VLC gibi ama CCCP ve CoreAVC ile kullanınca performansı artıyor. Üstelik yanında gelen ek programlarla daha bir kullanışlı oluyor.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bsplayer her seyiyle super benim acima, subtitle indiriyor, kendisi otomatik updateliyor tum codecleri vs. tavsiye edebilirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bildiğim kadayırla mpc-hc daha iyi render ediyor, upscale-downscale başarılı. Ne bsplayer ne de vlc (ya da öbür linix kaynaklı video playerlar) EVR'yi ya da madVR'yi desteklemiyor, bu da W7 ile ulaşılabilecek en iyi kaliteye ve hıxa ulaşmanızı engelliyor bazen.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ben yıllardır söylüyorum mpc-hc+cccp+coreavc den daha iyi kombinasyon yok ama sıradan kullanıcı için alıştığı player en iyi playerdır. sorun yaşamıyorsa niye değiştirme ihtiyacı duysun ki
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 mplayer da aynı performansı veriyor bence ama windows'da sorun çıkartabiliyor bazen işte kafasına göre. ama vlcdir, bsplayerdır kötü yani. illa da tek programla gideceğim, hiç birşey yüklemeyeceğim diyorsanız buna bir bakın en azından: http://smplayer.sourceforge.net/
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Zaten ben laptop da izlemiyorum, açıyorum bs'i, buluyor alt yazıyı sonrasinda harici hd ve direk tv den, en guzeli :)
Öne çıkan mesajlar