dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yo hayir. buyuk ihtimalle osmanlicilik hedesi yerini baska bisiye birakir. bu konuda rahatlarlar. baska bi konuda hassaslasirlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 acaba kayserinin adını nerden geliyo sanıyo bu zaarlar gerçi üzerinde düşünmemişlerdir bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ombakkombak said: abi o adamları sakinleştirmek ekibin elinde; diyeceksin ki; belgesel çekiyoruz şimdi yeniçeriler surlara çıkacak o bayrakları yırtıp atacak bizimkini dikecek; 5 dakika müsade edin diyecek milletin hoşuna bile gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ardeth said: roket adam mesajını her okuyuşumda ayrı garipsiyorum yani. bir insanlık ayıbını (insanlık ayıbı çünkü eğitimsel amacı olan bir eylemi baltalıyor) Avrupa üzerinden normalleştirmen ve sonunda buna normal demen baya enteresan ya kusura bakma. abi yok, normalleştirmiyorum. Ya da normalleştiriyorum evet, bu eğitim düzeyindeki insana hayatın boyunca it haçlılar, bizi arkadan vuracaklar, bilmemkaç kişi şehit oldu dışında bir şey empoze etmezsen olacağı bu. O insanlardan farklı bir şey beklemek saçma yani, şaşırmak saçma bence. Aynı şekilde işte diyorum avusturya'nın, almanya'nın köylerinde yaşayan yaşlı topluluk hala türkler gelecek ananızı öpecek modunda dolanabiliyorlar. Büyükşehirlerdekiler türkleri tanıdığından sıkıntı yok, ama adam 60 yaşında, sağa bakıyo türklerin isstilasının durdurulmasının bilmemkaçıncı yıldönümü, sola bakıyo başörtülü tipler, e diyo bunlar bizi istila edicek yine, eğitimsiz adam. Cahil kalmış. Normalleştirme değil de şaşırmama diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Longshanks said: acaba kayserinin adını nerden geliyo sanıyo bu zaarlar gerçi üzerinde düşünmemişlerdir bile Latince (Roma imparatoru koymus ismini öyleyse latincedir hacı) imparator şehrinden gelio. and your point is? Marty said: 1000 yilda evrilcekler mi? abi bide evrim yok. Allah bir. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 şu ülkede yöresel üç beş yemek dışında doğunun bana katabileceği hiçbir şey yok diyosun böyle şeyleri gördükçe, var diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bu olay biraz eski yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "yanlız" değil o yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ershut said: Marty said: 1000 yilda evrilcekler mi? abi bide evrim yok. Allah bir. Amin. pardon kardes. bana yanlis bilgi gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tepki çok normal ama bunu yansıtış biçimleri çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nesi çok normal abi tepkinin. izin alınmadan yapıldıysa polis yada artık kim bakıyorsa gelir gereğini yapar. ağızdan salyalar saçarak "misliman ülke bura" "o bayrah ordan ineceh" diye böğürmenin neresi normal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aluriel said: nesi çok normal abi tepkinin. izin alınmadan yapıldıysa polis yada artık kim bakıyorsa gelir gereğini yapar. ağızdan salyalar saçarak "misliman ülke bura" "o bayrah ordan ineceh" diye böğürmenin neresi normal? o davranışa normal demedim ki zaten ben olsam onu görünce bende rahatsız olurdum, neden olduğunu öğrenmeye çalışırdım, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gizlice isgal etmisler diye mi rahatsiz olurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yalnız şurda polis kamera olmasa, belgeseli yapanlarda "belediyeden vs den izin aldık biz" diye hakkını savunsa (aldılarsa) indirmiyoruz bayragı diye, 100 kayserili bence 1000 belgeselciyi yok eder orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 al sana sivas vol 2 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Vendy said: tepki çok normal ama bunu yansıtış biçimleri çok yanlış. birader kafalar iyi galiba? belgesel çekiyolar alooo. Vendy said: o davranışa normal demedim ki zaten ben olsam onu görünce bende rahatsız olurdum, neden olduğunu öğrenmeye çalışırdım, olay bu. işte bu da en tipik gereksiz milliyetçi davranış. sene 2011 diğer ülkeler bizi ayakta düdüklerken biz daha kaleye asılan bizans bayrağına takılıyorsak 2050ye kadar değişmez bu durum. buna takılacağınıza gidin teknolojide neden bu kadar geriyiz ona takılın, onu sorup onu araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ershut said: Longshanks said: acaba kayserinin adını nerden geliyo sanıyo bu zaarlar gerçi üzerinde düşünmemişlerdir bile Latince (Roma imparatoru koymus ismini öyleyse latincedir hacı) imparator şehrinden gelio. and your point is? My point is buralar eskiden hristiyan toprağıydı adamlar gelip belgeselini çekiyo normal bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar