Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 _Spartacus_ said: Şu konudan farklı olarak bir şey diyim: http://starcraftturkiye.com/images/Puantablosu.png Buradaki yeni puan tablosuna göre 2. rounddaki by geçmelere puan verilmemiş sanırım. Freewin'lere de puan verilmeli, sonuçta ilk turu oynamamsı o oyuncuların kendi seçimi değil. Freewin cezalandırma gibi oluyor bu durumda. evet Seçkin haklısın henüz freewinler eklenmedi.. bugün final maçından sonra eklenecektir
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 inyourmind said: Şimdi yazacaklarımı bir daha tekrarlamayacağım o yüzden cevap vermenize gerek yok.Burada ne kendimi savunacağım ne de bana iftira atanlara ben de iftira atacağım... ayar of the day.
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 inyourmind said: Şimdi yazacaklarımı bir daha tekrarlamayacağım o yüzden cevap vermenize gerek yok.Burada ne kendimi savunacağım ne de bana iftira atanlara ben de iftira atacağım... olay şuki hacı senin benden mac alıp almaman şeyimde bile deil artı sen veya oyman beni 10 yılda kassanız yenemessiniz olayın bu kadar büyümesinin sebebi artık ilk roundta ezildigi için hırs yapıp senin accınla benle tekrar re atmak istemesi..bu da kurallara apaçık bişekilde aykırı hala böle postlar atıp bizi salak yerine koymaya calısınca haklı da cıkmayacaksınız rezil oluyosunuz sadece :)
Seaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tempest said: olay şuki hacı senin benden mac alıp almaman şeyimde bile deil artı sen veya oyman beni 10 yılda kassanız yenemessiniz olayın bu kadar büyümesinin sebebi artık ilk roundta ezildigi için hırs yapıp senin accınla benle tekrar re atmak istemesi..bu da kurallara apaçık bişekilde aykırı hala böle postlar atıp bizi salak yerine koymaya calısınca haklı da cıkmayacaksınız rezil oluyosunuz sadece :) hakiki ayar of the day bu arada güldüm :)
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 inyourmind said: Şimdi yazacaklarımı bir daha tekrarlamayacağım o yüzden cevap vermenize gerek yok.Burada ne kendimi savunacağım ne de bana iftira atanlara ben de iftira atacağım... Dün gece şunu farkettim ki insanların aklında şöyle bir inyourmind profili varmış; inyourmind master olamaz inyourmind timing kasamaz inyourmind hotkey değiştiremez inyourmind Oyman'dan taktik alamaz onun timinglerini kullanamaz inyourmind tempesti yenemez inyourmind sadece Huzeyfe ile oynar onu da yenemez vs. vs. Bu tabularınızı kırıp bir maçta tempesti yenince ne oldu ? Kötü adam inyourmind oldu suçlanan ise oyman oldu. Bakıyorum arkamdan konuşan onlarca adam var.Onlardan biri de medivh gibi daha dün wow'dan gelen çocuğun teki.Bakıyorum streamer arkadaşa pm atıyor "Bütün dünya biliyor inyourmind değil başkası oynuyor" diye.Sizler herşeyden önce benim haziran ayında attığım ladder oyunlarını değiştirdiğim oyun tarzımı ve hotkeylerimi ve diğer şeylerimi biliyor musunuz DA böyle bir iddaa atıyorsunuz ortaya ?Bende hata arkamda bu kadar benden nefret eden adam bırakıp turnuvaya katılıyorum bir de iyi oynamak için kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Cem arkadaşım sen neden Oyman'ı arıyorsun da beni aramıyorsun ?Bana battle net'ten yazmayı biliyorsun "Çok güvendiğin kafecileri de aradık" demeyi.Mit'çilik mi oynuyorsun ne yapıyorsun anlamıyorum ama elindeki bu sadece hotkeylerle hiçbir şey ispat edemezsin. Son kez Tempest'a bir çift lafım olacak.Arkadaşım 1 maç yenildikten sonra "2 haftada gosu mu oldun lan" , "Seni her ırkımla yenerim" gibi klavye delikanlılığı yapmadan önce oyunun yerine insanlığını geliştir derim sana.Çünkü yarın öbür gün bir başkası çıkar da yener seni bari o adama ayıp yapmamış olursun.Ha ben bu davranışını tamamen yaşına verip "incisözlük" kullanıcısı olduğunu bildiğimden tepki vermiyorum. Son olarak sanmayın ki bundan sonra community'den çekileceğim sanmayın ki bir sonraki offline turnuvaya gelmeyeceğim.Her organizasyonda tekrar tekrar katılıp olacağım.Umarım yarın öbür gün tekrar toplanırız bir organizasyon için de ondan sonra bana laf ebeliği yapan bu adamlar bir de yüzüme karşı konuşma cesaretini bulabilirler kendilerinde..... Dun aksamki stream chat: no pylon needed: bu arada biriniz inyouru sikleyin inyourmind: gençler inyourmind: şike ve inyourmind: ona benzer şeyler inyourmind: her iş yapılır inyourmind: bana ulaşın battle.netten asf: sikledim tamam damagedt: eheh inyour kesin fenerli no pylon needed: biri siklesin asf: hehe çokmoik inyourmind: siklemezseniz siklemeyin lan inyourmind: oyman babaya söylerim inyourmind: alayınızı yener DeaTHEaTeR: ebene söyle inyourmind: oyman ebem zaten no pylon needed: oyman ababaya söyle maralara girerken zea yapsın DeaTHEaTeR: -.- haydari: oo l2p dedi inyourmind: ben tempesti yendim inyourmind: siz kimsiniz ki benle böyle konuşuyorsunuz? DeaTHEaTeR: lol asf: babanım ben no pylon needed: pardon abi haydari: ahaha asf: doğru yatağa inyourmind: beni sevmedikleri için almıyorlar milli takıma no pylon needed: götümüzü açalım bi değdir trolol: anan içinmi geldik buraya sc için geldik itirafçı oç asf: eşşek sıpası artstvol: fake Senin neler karıstırdıgını herkes biliyor bir tek ben degilim.Turnuvadan oncede biliniodu simdide biliniyor.Dunyanın tek akıllısı sensin galiba.
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tempest said: olay şuki hacı senin benden mac alıp almaman şeyimde bile deil artı sen veya oyman beni 10 yılda kassanız yenemessiniz olayın bu kadar büyümesinin sebebi artık ilk roundta ezildigi için hırs yapıp senin accınla benle tekrar re atmak istemesi..bu da kurallara apaçık bişekilde aykırı hala böle postlar atıp bizi salak yerine koymaya calısınca haklı da cıkmayacaksınız rezil oluyosunuz sadece :) Bir ay ladder kasarak senden bi maç alıyorsam 6 ay kasmam ile seni ağlatırım...Olayı kişiselleştirme bir derdin varsa benimle çöz bunu kendinden büyüklere b.k atma.
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 medivh said: Dun aksamki stream chat: küfürlü konuşmalar vs vs vs (yazılanlardan birşey anlamadım, bir sürü küfür var yeniden düzenlemekle uğraşamam - huun) Bundan haberim 10 dakika önce oldu bir arkadaşım bana bu konuşmayı attı.Herşeyden anladığını sanıyorsun ama şunu atlıyorsun zeki çocuk.Bu benim livestream hesabım ile değil stream yapılan chat kanalındaki inyourmind nickinin alınması ile alakalı bir durum.Çünkü livestream chatinde siteye üye olmadan yorum yapmak için sadece nick yazmak yeterli oluyor.Madem herşeyi düşünüyorsun buna da dikkat et.
BoRaA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 zir_green olsaydi keske de gorseydi bu durumlari. usluplara dikkat edin simdiden kendini kral sanan tonla tip turemis. altindan kalkamiyacaginiz laflar etmeyin
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 post atmaya nasıl yüzün var anlamıyorm 6 ay kasıp benden 1 oyn alcakmıs alırsan al ben yenilmezim falan mı dedim,böyle bi iddaam mı oldu sana yenildigimi bilsem en cok senin geliştirmiş olmana ben sevinirdim oynlarda yaptığı taktikler bile oymanın kopyası,onu oynatmışsın işte apaçık ortada bi sürü arkadaşın var su oynda LAN dan tanıdığın bi bitanesi de cıkıp yok o öyle yapmaz demedi,diyemezler ki adamlar hatta sırf rezil olma diye cıkıp yaptığınızı açığa cıkarmıyolar mutlu olman lzm. biriniz drama yapıp,öbürü atarlanınca foyanız daha da açığa çıkıyo yoksa ben sana yenilmişim ya da oymana umrumda mı sanıyosn şu attığınız postlar beni deli ediyo asıl nasıl kişilikleriniz varsa kıçı kırık bi bilgisayar oyununu kişiselleştirmişler,azim yapmıslar resmen afedersiniz alın milli takımınınızı biyerinize sokun yarn öbürgün çıkıp nasılsa rezil olucaksınız sonra niye bizim starcraft gelismiyo diye çok ağlarız, olayın acı tarafı BroodWar'da da sizin gibi tipler vardı ve olmaya devam ettiği sürece böle birbirimizi yeriz anca o uzaktan g.tü kalkık diye bahsettiğiniz tiplerde aslında g.tü kalkık falan değil sizin gibi aptallarla muhattap olmak istemeyen insanlar. tempest i yenince böle yaygara cıkarmıs dedigin oyunda bak hayatında 1 oyn aldın ztn onunda sebebini anlatiyim round1 de oymanın eline aldığı cloak banshee taktigini farklı adam diye sana da yaptm nedense scout etmeden bambaşka bi oyncu fe sini atmıs her basede observer 2-3 stalker cloak banshee nobetindeydi ki bu adam bnm offrace cime kafa tutamayan seviye de bi oyuncu 2 hafta kasmıs beni mind game de counterlayıp macroda geçti.şunları yazdırıyosn banada nese bilsin bari insalar madem çirkefliğe döndü olay.eğer gece gündüz ladder atmakla adam olunsaydı sen benm vodlarımı izlemekle yetinirdin anca.kafa olmadıktan sonra bi yere takılıp kalıyosn bu oynda ve sen noob kalmaya mahkum insalardan birisin istersen 1 yıl kas anca master lige cıkmaya calısırsın gelip burda 2 haftada şöle gelistirdim diye atarlanmadan önce o kafanızda 2 gr beyinle kurduğunuz şeyleri bidaha düşünün sizden akıllı insalarda vardır belki de.
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Neyse cevap vermeyeceğim postu editliyorum.Aciz bir insanın hakaretlerine cevap verecek değilim...
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yazık, hakketten yazık, seviyeye bak. Bizler neyin peşindeyiz, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum... Madem birbirinizle alıp veremediğiniz var, gidin özelden kavganızı yapın lütfen. Çünkü turnuva da olan olay ve ciddi açıklamalar dışındaki bireysel mesajlar hakketen bu başlığı kirletiyor. Kimin başlattığı suçlusu suçsuzu umrumda değil. Gerçekten açıklama niteliği taşımayan, özel kavgalarla ilgili mesajların bu posttan kaldırılmasını rica ediyorum.
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ya kaan bak hala anlamıyosun olayı ben sana bi turnuva macında yenildiğim için yaygara çıkarıp hakaret edicek bi tip miyim 10 tane turnuvada yenildim bundn önce birkimseye de cıkıp çirkeflik yaptığım görüldümü ya da bmlğim,gerçi cıkıp tamam yaptık demenizi de beklemiyorm ya,ben böle bişey yapsam bende itiraf etmem,daha fazla post atıp aptal yerine düşmeyin kafi inan su postları atarken eğleniorm :D o kadar komiksiniz :D
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 huun götünü kaldirda duruma el at , big bang terk adamlarin muhabbetleri gibi oldu burasi.
BoRaA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 harristhegosu said: huun götünü kaldirda duruma el at , big bang terk adamlarin muhabbetleri gibi oldu burasi. +1
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben oyunu izlerken şaşırdım hatta, (oyunu üst düzey bilmesem de, az çok biliyorum yani) adam sugosu gibi oynuyor falan dedim. Tabi inyourmind'ın önceki oyunlarını da çok izlemiş değilim. Zaten kendisi normalde de lamer değildi bildiğime göre. Ama oyundaki toss gerçekten farklı gibiydi. Baya da iyi oynadı iki maçta da. Tabi inyourmind kasıp, kendisini geliştirmiş de olabilir. Kimseyi oynatmamış da olabilir. Olmayabilir de. Ama yerine başkasını oynatmışsa da, bunun waradmiral olduğunu düşünmüyorum. o oynamışsa da çıkıp söylemeli tabi o chat kanalında inyourmind yazan da, fırsattan kendine pay çıkartmaya çalışan karakteri oturmamış bir liseliydi büyük ihtimalle, fake olduğu bariz belliydi son olarak, oyun bu sonuçta agresiflik göstermemek lazım gereksiz yere. yani başkasını oynatmışsa bile diskalifiye olur, biter yani bu kadar laf söylemeye gerek yok
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 BoRaA said: harristhegosu said: huun götünü kaldirda duruma el at , big bang terk adamlarin muhabbetleri gibi oldu burasi. +1 sen karısma bora onlar bigün iyi olur sonra sen kötü olursun
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sırf meraktan soruyorum tunca scyi bıraktı mı?Neden milli takım turnuvasında yoktu?
LM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 harristhegosu said: huun götünü kaldirda duruma el at , big bang terk adamlarin muhabbetleri gibi oldu burasi. big bang ne lan gang bang o
BoRaA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Memphis said: BoRaA said: harristhegosu said: huun götünü kaldirda duruma el at , big bang terk adamlarin muhabbetleri gibi oldu burasi. +1 sen karısma bora onlar bigün iyi olur sonra sen kötü olursun sana ne lan velet =) kral kesilme basima ezerim kafani
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Agmahan said: Sırf meraktan soruyorum tunca scyi bıraktı mı?Neden milli takım turnuvasında yoktu? tyrannusla interrail avrupa seyahatindeydik malasef giremedim belçikadan =/ edit:yanlış acc -tunca
Öne çıkan mesajlar