Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Komikmiş baya olay,para ödülü falan olaydı bari de bir cacığa yarasaymış :) @pentagram bu akşam müsait değildim yaw bir dahakine artık
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 az once dedektifler aradı harris vs darvin macını sordular?!?!?? camia sizde bu tür hareketler beklior aferin oymanq =) FUN FUN FUN
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 arkadaşlar kısaca gece yaşananları anlatmaya çalışayım. inyourmind vs huzeyfe ikinci maçı oynanırken, pati'ye inyourmind'ın hesabıyla mesaj atılıyor. haliyle dikkatlerden kaçmayan bu durum üzerine araştırmaya başlanıyor durum. huzeyfe vs inyourmind maçlarının replerini izlemem isteniyor benden. ilk maçta 1-0'a açılışta nexus veriliyor ve akabinde 2'ye nexus, 3'e gateway veriliyor. ilk maçı inyourmind kaybediyor. inyourmind'ın kazandığı ikinci ve üçüncü maçlarda 3'e nexus, 2'ye pylon veriliyor, sonrasında 2'ye warpgateler atanıyor ve geri kalan hotkeyler maç boyunca kullanılmıyor. bu noktada adının açıklanmasını istemeyen bir arkadaş, inyourmind'ın yerine oyman'ın oynadığı bilgisini veriyor bizlere. oyman'ın eski maçları izlediğimizde, huzeyfe ve tempest maçlarındaki hotkeylerle bire bir aynı olduğunu görüyoruz. inyourmind hakem kanalına savunma yapması için çağrıldığında ağzından laf alabilmek için kendisine soruyorum: "pylon'ı 3'e ne yaptıktan sonra atıyorsun?" ve inyourmind "pylon'ı yaptıktan hemen sonra" cevabını veriyor. halbuki yukarıda söylediğim gibi pylon aslında 2'ye atanmış halde. bu veriler ışığında inyourmind'ın yerine birisini oynattığı şüphesi kendisinden beklenmeyen şekilde oyunlar ortaya koymasıyla daha da kuvvetleniyor. benim verdiğim görüş doğrultusunda da turnuvadan diskalifiye ediliyor. yerine oynayan kişinin oyman olduğu bilgisi ve hotkeylerin bire bir oyman'ın eski repleriyle aynı olması nedeniyle oyman'ın inyourmind'ın yerine oynadığı kanaati diğer hakemler ve ben de hasıl olmuşsa da, bu konuda ben çekimser oy kullanıyorum ancak diğer hakemler tatmin olmuş görünüyorlar bu konuda.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaaay milli takim secmelerinde skandal.
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 huun aka behzatçÇç yine olayı su yüzüne cıkarmıs, camia seninle gurur duyuyo reY155ss!1
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Memphis said: az once dedektifler aradı harris vs darvin macını sordular?!?!?? önceki turlarda memphisi eleyen darvin , bir komploya kurban gidiyordu sanki? B) Tempest said: söz konusu olaya ait repler izleyin değerlendirin :D (evet komik) http://www.4shared.com/file/5TIUyB6R/Tempest_vs_WarAdmiral.html dns kullanmıyorum 4shared açılmıyor "MANİSA 3. SULH CM'nin, 05/01/2011 tari......."
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abooooo ne drama dönmüş ahahahahah komedi lan
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 to:sleeep dns kullanmadan türkiyede internet nasıl kullanıyosn -_-;;
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tempest said: to:sleeep dns kullanmadan türkiyede internet nasıl kullanıyosn -_-;; speşıl hosts dosyasını kullanıorm daha hızlı oluyor :D her türlü site de açılıyor da bu site patladı :P
K_arslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Selamlar Saygılar Milli takimlar 4+1 cups secmeleri 2. raunduda dün gece gerçekleştirildi.2. raund turnuvamizda diğerleri gibi Başari ile sürer iken Final karşilaşmasi gecenin ilerleyen zamani dikkaete alinarak 3.raundun öncesine ertelendi.Bu arada Gece de göze batan gelişmeler Oyunlarin Kalitesi ve keyifli sürmesi oldu.Bir çok maç stream ekibimiz tarafindan naklen izliyicelere sunuldu.Gecede isdenmeyen gelişmelerde yaşandi.Kendi yerine Oyman'i oynatarak üstünlük saglamak isdeyen inyourmind ve Oyman oyunlardan diskalifiye edildiler.Ekibimizin yetkili birimlerinin olaylarin gelişmesi ile ilgili Raporu şu şekilde oldu; -Huzeyfe vs İnyourmind maçlari izlemeye alindi. -Huzeyfe vs İnyourmind 2. ve 3. maç verileri 1. mac ile karşilaştirildi -Adının açiklanmasini isdemeyen İnyourmindin Arkadaslarindan biri Oymanin yerine oynadigini bilgisini ekibe ulaştirdi. -İnyourmınd vs Tempest maçi teknik verileri Oymanin replayleri ile Karşilaştirilarak bire bir tuttugu tespit edildi. -inyourmindin ekibimiz tarafından savunması alinarak takib gerektiren sorular soruldu -Tempest vs inyourmınd maci devam ederken oymanin telefonuna 2 kez 6 şar kez çaldirma sonucsuz kalıp cevap alinamadi. -Oyun bittiginde oymanın telefona gerı bildirim yapip cevap verdigi gözlendi -Tempest vs inyourmind maçlari süresince Oymanin AFK Modunda oldugu ve mac bitimi sonunda online oldugu gözlendi ve tüm bu gelişmeler işiginda gereken produsur uygulandi. Not: oymana(Eren) Aramalara cevap verme aşamasinda herhangi bir kabalık ve tehdit vari konusma gerçekleşmedi. Gecenin ilerleye zamanlarinda kimseyi aramak adabımızdan degildir. kimse babamin oglu degil herkese esit mesafede haklarını korur ve kollarim. Takmimizin gelecegi için Adaleti herkese esit şekilde saglamak herkese hakkını teslim etmek göremizdir .
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben oyman'ın atarına +rep veriyorum, yavuz hırsız
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Oymani savundugumdan degil ama hotkeyler yada clickleme gibi seylerle bence ispat olmaz , ben oyundan oyuna hot key degistirdigim oluyor. Hadi tamam inyourmindim apm , micro ,hotkeys , hatta base yapisina kadar incelendi ve diger farkli kisiler oldugu ortaya cikti. Elersin bu elemani bi daha da almassin turnuvalara , bunu ifşa etmek kimseye yarar getirmez. Erenin gecenin bir yarısı cepten aranip , kufur ve tehdit icerikli laflarin edildigine dair sozleri gercek olamaz diye dusunuyorum. Eger gercekse asil olay budur zaten.
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Başkasının yerine oynamış veya oynamamış. Bir insanı gece vakti arayıp hesap sormaya kimsenin hakkı yok. Önce insanlık, sonra oyun. Bir kanaate vardıysanız ve oyunlardan diskalifiye ettiyseniz bitmiştir. Bu arada Türk milli takmı ile ilgilenirken biraz da Türkçe ile ilgilenseniz iyi olur, forumdaki mesajlar maşallah ortaokul terk biri tarafından yazılmış gibi duruyor.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bir kişinin diğer bir kişiyi oynattığı şüphesiyle kimseye birşey sormadan yada dinlemeden diskalifiye etmek barbarlık olur.sonuçta belli şekilde şüphe ve bu şüpheleri büyük ölçüde doğrulayan bulgular varsa bilimsel olarak teknik imkan olmasada üç aşağı beş yukarı herkesin görerek anlayacağı düşüncelerle arkadaşlarında bilgisine danışılıp bir karar verilir. zaten inyourmind vs tempest maçları esnasında diğer adaylar tarafındada inyourmind olamıyacağı replerin incelmesi konusunda taleplerde oldu. burda amaç arkadaşları vurun abalıya mantığı değil durumu açıklamak.arkadaşlarımızı yüz kızartıcı suç işlemiş muamelesi yapmak yerine,tempestin dediği gibi kıçı kırık bir oyun eğlencesinde yaramazlık yapmışlık olarak adlandırıp , normal olarak devam etmeliyiz.Bu sağduyuyu talep ediyorum.Konunuda çok extrem konuymuş gibi uzatılıp arkadaşlara zarar verilmesine karşıyım.
Sensei Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Selamlar, Bence; Olaylar doğru yada yanlış farketmez ama bu yaşananlar gerçekten üzüntü verici. Özellikle de camianın içinden insanların böyle bir olaya ister/istemez karışmaları kötü olmuş. Organizasyonda görev alanlar ikna olmuşsada bize fazla söz düşmez. Artık bu olay bir önceki tur'daki olaylara tepki miydi, yoksa gerçekten bişi yapmadılar mı bilemiyorum. Çünkü Harris'e katılıyorum, Rep'ler, Hotkey'ler bize bunun %100 doğru olduğunu hiç bir zaman söyleyemez. Özelliklede inyourmind'in (kaan) uzun zamandır waradmiral (oyman) ile turnuvaya çalıştığını düşünürsek. Neyse en başta dediğim gibi yapılan doğrudur, eğer şüphelendiğiniz biri varsa ve bu şüphelerinizi en azından bulgularla destekleyebiliyorsanız, kafalarda soru işaretleri kalmaması adına, arkadaşların diskalifyesi bence de doğrudur. Ancak bunun resmi & saygılı & rencide edici olmayan bir yöntemi vardır. Sanırım organizasyon öncelikle bir kendi içinde toplantı yapıp, yavaş yavaş sivrilmeye başlayan soruların cevaplarını aramalı. Keza organizasyon için çalışan herkesi takım arkadaşı olarak gördüğüm bir noktada, bir olay olmuş, niye böle yaptınız, adam bunları bunları diyor, nedir doğrusu diye sorduğum da(Round1'deki bir kaç konu); abi beni biliyorsun, sen bana tavır mı alıyorsun, seni dolduruşa getirmişler gibi cümleler duymaktansa, daha sakin olup olay tam olarak şöyle gerçekleşti, şu bu sebeple böyle davrandım, adamın hatası buydu, yok o dediği öyle değil şöyle, sen ne düşünüyorsun abi gibi cevaplar duymak daha memnun/teşvik edici olacak. Dikkat: Birilerinin Hakli/Haksizliğini tartışmıyorum. Takım olmayı tartışıyorum. Genel olarak toparlamak gerekirse, Turnuvalarda çeşitli aksaklıklar sorunlar her zaman olur. Bu kadar şeffaf bir turnuva oluncada (forumlar,oyun içi chat,real-stream vs), belki aslında ufacık bir sorun olması gereken şeyler uzuyor gidiyor. Yoksa semi-offline bir turnuva olsa daha sakin geçebilirdi. Ama nede olsa bu Türk Milli Takımının elemeleri nasıl sakin geçebilir ki :) Unutmayın ki arkadaşlar hepimizin ortak zevki SC. Ortak eğlence alanımıza pislemeyelim. İyi çalışmalar Sensei(Mert)
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz Yildirimdan aciklama !!! "Oymana'a para vermedik. Cantanin icinde hediyelik Maus vardi. Kendisi ile uzun zamandir arkadasiz. Bir hatasi varsa Bronze Lige düsürülsün" dedi
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sensei said: Selamlar, Bence; Olaylar doğru yada yanlış farketmez ama bu yaşananlar gerçekten üzüntü verici. Özellikle de camianın içinden insanların böyle bir olaya ister/istemez karışmaları kötü olmuş. Organizasyonda görev alanlar ikna olmuşsada bize fazla söz düşmez. Artık bu olay bir önceki tur'daki olaylara tepki miydi, yoksa gerçekten bişi yapmadılar mı bilemiyorum. Çünkü Harris'e katılıyorum, Rep'ler, Hotkey'ler bize bunun %100 doğru olduğunu hiç bir zaman söyleyemez. Özelliklede inyourmind'in (kaan) uzun zamandır waradmiral (oyman) ile turnuvaya çalıştığını düşünürsek. Neyse en başta dediğim gibi yapılan doğrudur, eğer şüphelendiğiniz biri varsa ve bu şüphelerinizi en azından bulgularla destekleyebiliyorsanız, kafalarda soru işaretleri kalmaması adına, arkadaşların diskalifyesi bence de doğrudur. Ancak bunun resmi & saygılı & rencide edici olmayan bir yöntemi vardır. Sanırım organizasyon öncelikle bir kendi içinde toplantı yapıp, yavaş yavaş sivrilmeye başlayan soruların cevaplarını aramalı. Keza organizasyon için çalışan herkesi takım arkadaşı olarak gördüğüm bir noktada, bir olay olmuş, niye böle yaptınız, adam bunları bunları diyor, nedir doğrusu diye sorduğum da(Round1'deki bir kaç konu); abi beni biliyorsun, sen bana tavır mı alıyorsun, seni dolduruşa getirmişler gibi cümleler duymaktansa, daha sakin olup olay tam olarak şöyle gerçekleşti, şu bu sebeple böyle davrandım, adamın hatası buydu, yok o dediği öyle değil şöyle, sen ne düşünüyorsun abi gibi cevaplar duymak daha memnun/teşvik edici olacak. Dikkat: Birilerinin Hakli/Haksizliğini tartışmıyorum. Takım olmayı tartışıyorum. Genel olarak toparlamak gerekirse, Turnuvalarda çeşitli aksaklıklar sorunlar her zaman olur. Bu kadar şeffaf bir turnuva oluncada (forumlar,oyun içi chat,real-stream vs), belki aslında ufacık bir sorun olması gereken şeyler uzuyor gidiyor. Yoksa semi-offline bir turnuva olsa daha sakin geçebilirdi. Ama nede olsa bu Türk Milli Takımının elemeleri nasıl sakin geçebilir ki :) Unutmayın ki arkadaşlar hepimizin ortak zevki SC. Ortak eğlence alanımıza pislemeyelim. İyi çalışmalar Sensei(Mert) Adamsın
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Memphis said: Heheh Valla oyman inyourmind ikilisi idrayı aratmadı ya.Dunku stream da baya guzeldi.Cok guzel turnuva oldu.
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şimdi yazacaklarımı bir daha tekrarlamayacağım o yüzden cevap vermenize gerek yok.Burada ne kendimi savunacağım ne de bana iftira atanlara ben de iftira atacağım... Dün gece şunu farkettim ki insanların aklında şöyle bir inyourmind profili varmış; inyourmind master olamaz inyourmind timing kasamaz inyourmind hotkey değiştiremez inyourmind Oyman'dan taktik alamaz onun timinglerini kullanamaz inyourmind tempesti yenemez inyourmind sadece Huzeyfe ile oynar onu da yenemez vs. vs. Bu tabularınızı kırıp bir maçta tempesti yenince ne oldu ? Kötü adam inyourmind oldu suçlanan ise oyman oldu. Bakıyorum arkamdan konuşan onlarca adam var.Onlardan biri de medivh gibi daha dün wow'dan gelen çocuğun teki.Bakıyorum streamer arkadaşa pm atıyor "Bütün dünya biliyor inyourmind değil başkası oynuyor" diye.Sizler herşeyden önce benim haziran ayında attığım ladder oyunlarını değiştirdiğim oyun tarzımı ve hotkeylerimi ve diğer şeylerimi biliyor musunuz DA böyle bir iddaa atıyorsunuz ortaya ?Bende hata arkamda bu kadar benden nefret eden adam bırakıp turnuvaya katılıyorum bir de iyi oynamak için kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Cem arkadaşım sen neden Oyman'ı arıyorsun da beni aramıyorsun ?Bana battle net'ten yazmayı biliyorsun "Çok güvendiğin kafecileri de aradık" demeyi.Mit'çilik mi oynuyorsun ne yapıyorsun anlamıyorum ama elindeki bu sadece hotkeylerle hiçbir şey ispat edemezsin. Son kez Tempest'a bir çift lafım olacak.Arkadaşım 1 maç yenildikten sonra "2 haftada gosu mu oldun lan" , "Seni her ırkımla yenerim" gibi klavye delikanlılığı yapmadan önce oyunun yerine insanlığını geliştir derim sana.Çünkü yarın öbür gün bir başkası çıkar da yener seni bari o adama ayıp yapmamış olursun.Ha ben bu davranışını tamamen yaşına verip "incisözlük" kullanıcısı olduğunu bildiğimden tepki vermiyorum. Son olarak sanmayın ki bundan sonra community'den çekileceğim sanmayın ki bir sonraki offline turnuvaya gelmeyeceğim.Her organizasyonda tekrar tekrar katılıp olacağım.Umarım yarın öbür gün tekrar toplanırız bir organizasyon için de ondan sonra bana laf ebeliği yapan bu adamlar bir de yüzüme karşı konuşma cesaretini bulabilirler kendilerinde.....
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şu konudan farklı olarak bir şey diyim: http://starcraftturkiye.com/images/Puantablosu.png Buradaki yeni puan tablosuna göre 2. rounddaki by geçmelere puan verilmemiş sanırım. Freewin'lere de puan verilmeli, sonuçta ilk turu oynamamsı o oyuncuların kendi seçimi değil. Freewin cezalandırma gibi oluyor bu durumda.
Seaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 _Spartacus_ said: Şu konudan farklı olarak bir şey diyim: http://starcraftturkiye.com/images/Puantablosu.png Buradaki yeni puan tablosuna göre 2. rounddaki by geçmelere puan verilmemiş sanırım. Freewin'lere de puan verilmeli, sonuçta ilk turu oynamamsı o oyuncuların kendi seçimi değil. Freewin cezalandırma gibi oluyor bu durumda. sanırım daha puanlar update edilmemiş. bu tablo sadece 1 round tablosu gibi geldi bana.
Öne çıkan mesajlar