Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli takım elemeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalamar ve DeaTHEaTeR salı günü başlayacak 4 roundluk elemelere girmeye hak kazandılar:)

oluşan aksaklıkları minimuma indirme gayretindeyiz.Diğer roundlar öncesi ilk tecrübe fena değildi eksiklikleride kapatmaya çalışcaz bakalım.izleyenlere teşekkürler
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

şey var ama dns sıkıntı çıkıyor çok.mahkeme kararı falan. 100 kişi falan izledi bugün.büssürü şikayet gelirdi izleyemiyoruz gibi

aslına bakarsan open dns ile stream açılmıyor,justin.tv bütün dnslerle açılıyor,bn dns değiştirdim mesela stream i izlemek için
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Neyse ben de bi daha ki streame dns ayarlarım, bilgisayarı yeniden başlatırım, modeme reset atarım. Masterların maçı kaçmaz. Bu arada Vampir Kızı da alsanıza casterların arasına.

Vampir kız gelecekti ama platinumların maçını cast etmenin sıkıcı olacağını düşündü gelmedi :D
Mesaj tarihi:
Aelfric said:

yildirimokur said:

Neyse ben de bi daha ki streame dns ayarlarım, bilgisayarı yeniden başlatırım, modeme reset atarım. Masterların maçı kaçmaz. Bu arada Vampir Kızı da alsanıza casterların arasına.

Vampir kız gelecekti ama platinumların maçını cast etmenin sıkıcı olacağını düşündü gelmedi :D

VampireLady bütün maçlarımı sunabilir.En azından nasıl oyun oynanırmış sunarken öğrenir.
Mesaj tarihi:
Aelfric said:

yildirimokur said:

Hacı sen de sunsana dedim msj attım , sesleniceklerdi bana da ama.. dedi (seslenmemişsiniz yani ? )
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Aelfric said:

yildirimokur said:

VampireLady bütün maçlarımı sunabilir.En azından nasıl oyun oynanırmış sunarken öğrenir.

Aha günün yorumu Kaan'dan gelmiş, helal :)
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Aslında Aelfric bana biraz pasif kaldı gibi geldi yayında...

Evet dün biraz pasif kaldım, aslında bilerek yaptım ev ortamındaki bazı sebeplerden dolayı
Mesaj tarihi:
Platinyum+Gold önelemelerine 13-14 kişi civarı katıldı. Turnuva 19.30da başladı ve 23.30 civarı bitti.
Şimdi esas 1. tur elemesinde ortalama 40-50 arası oyuncu bekleniyor.

Sorum şu: 13-14 kişilik bir turnuva 4saatte zor biterken 40-50 kişinin katıldığı bir turnuva 1 günde bitirilebilecekmi?
Bu oyuncuların master oyuncusu olduğunu dirençli olacaklarını varsayarak 1maç bile 30dk civarı sürebilir ki her tür bo3. Saat 19:30dan başlayan turnuva bu hesapta gece 2-3ten evvel bitmesi zor gözüküyor. Bu durumda turnuvayı 1günde nasıl bitirecekler? Milli takım yetkililerine duyurulur.

Tabi bu söylediğimide yıkıcı eleştri yada değersiz bulabilirler herzamanki gibi. Ben genede hem kendi adıma hemde elemeye girecek insanlar adına soruyorum bu soruyu.
  • Yeni Oluştur...