GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Merhaba arkadaşlar, 3 gun once yeni evime taşındım ilk gün ugraştık ettik vs. 2. gün biraz piano çalayı dedim saat 17:00 civarı 10 dakika kalmadan iğrenç ve yaşlı kadın çığlıgı geldi. Üst kattaki komsuymus neyse yandaki komsu ile kavga ediyo sandım cunku oda yukarı bakıp biseyler diyodu neyse olay benmisim efendim sesten rahatsız olmus hastası varmıs vs. bende kendimi saglama almak icin legal saatler nedir ogrenmek istiyorum google da biraz aradım ettim ama genelde "muzik aleti çalmak günahtır" :D gibi seyler cıkıyor. Yasaları biraz bilen birileri varsa lutfen soylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ahahaha müzik aleti çalmak günahtır ne ya ? oturduğun yere göre değişir aslında saatleri. ben gitar öğrenirken gece 1'de de çalsam sorun olmuyordu. anladığım kadarıyla sizin oturduğunuz yerde biraz sorunlu kişiler var. 11.00 - 17.00 arası çalsan kimseye bir zararı olmaz ama heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Teşekkürler cevabın için. Konuyla alakası olan birkaç arkadaşla görüştüm demin. Aynı sorunları yaşayanlar olursa bilgisi olsun diye yazıyorum kanunen gece 24:00 - 07:00 arası çalmak yasak bu saatler dışında hakkınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 peki bunun bi desibel sınırı yok mu? apartman dairesine davul seti kurup o dediğin serbest saatler boyunca çalsam idam ederler beni gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Davul sesi tabiki yuksek olabilir. Olaylar genelde su sekilde isliyor, adam seni uyarıyor ediyor tabiki sende calmaya devam ediyosun sikayet ediyor seni. Gelip sikayet eden adamın evinin yatak odasından olcum yapıyolar. Bu durumda tabiki davul sesi sınırın üstünde cıkabilir. Fakat piano oyle asırı ses cıkartan bir alet olmadıgından sınırlar icinde kalıyor. Bundan dolayı arkadas kendini paralayıp duruyor. ayrıca soyle bir durum var pianonun sesi yukarı ve asagıya gider yogunlukla yani eger adamın yatak odasının altında calmıyorsanız hic bir sıkıntı olmaz :D ama davul olsun uflemeli calgılar (saksafon gibi) oldukca sesi cıkartıyor. sınır icinde olurmu olmazmı bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bu arada yukarıda belirttigim saatlerle ilgili olarak kulaktan dolma bilgi edinmemek icin emniyet mudurlugu ilede gorustum. kendilerinin verdigi bilgide aynı şekildedir. Muzik aletlerini bu saatler icinde calabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.katmulkiyeti.com/portal/forum/archives.php/site-ici-gurultu-hakkinda-bir-soru-/1288 menapoz bi amcanin actigi topikte cevap wot ikinci kisim gurultu ustune Kanun gece 22:00 'den sonrasını sınırlamıştır. ole 5 te felan gelene siktir cekip yolluyoruz genelde ha kibarca isterse neden olmasin dersin tabe nolcak gece 12 den sonra ise baya kati kanun;ar POLİS VAZİFE VE SELAHİYET KANUNU (ilgili maddeler) Madde 14 – Şehir ve kasabalarda gerek mesken içinde ve gerek dışında saat 24 ten sonra her ne suretle olursa olsun civar halkının rahat ve huzurunu bozacak surette gürültü yapanlar polisçe menolunur.Bu yasağı dinlemeyenler hakkında ceza kanununun 546 ncı maddesine göre takibat yapılır. Zabıtadan izin alınarak yapılacak düğün ve müsamere ve balolar bu kayıttan müstesnadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kanunu bilmem ama saksofon çalmanın saati yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kanunu bilmem ama saksofon çaldırtmanın saati yok üflesin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 keşke piano çalan bir komşumuz olsa gecenin ikisinde bile ses etmem usul usul çalar dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 herkes beethoven çünkü güzel güzel çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adam 1-2bin tl verdiyse biliyordur herhalde. bilmiyorsa da allahından bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 NolaxThensbane said: keşke piano çalan bir komşumuz olsa gecenin ikisinde bile ses etmem usul usul çalar dinlerimO kadar emin olma. Bizim üst komşu vardı, cinnet getirtiyordu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi ac/dc de 5 6 milyarlık gibson kullanıyo ama hepsi beceriksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Oyyy çok ağır laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Leadman said: NolaxThensbane said: keşke piano çalan bir komşumuz olsa gecenin ikisinde bile ses etmem usul usul çalar dinlerimO kadar emin olma. Bizim üst komşu vardı, cinnet getirtiyordu herif. Kaptanarif'te miydi bu yer? Ben komşuların iş dönüşüne kadar çalardım eskiden. 10 da başlar 8 de bırakırdım. 10 saat zaman olurdu günde. Şimdi yandaki daire boş, alt katta anneannem olacak (30 dB işitme kaybı) , çatı katında daha rahat takılacağım gece de ilham gelirse zaten klavyeye geçerim. (:D Çok sorun olursa dijital piyano + kulaklık kombosu yapmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar