Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Kedi Yavrusu, Antalya


idilik

Öne çıkan mesajlar

evin önünde, cadde ve kaldırım arasında 2 gündür, gelen geçen olduğunda umutsuzca ve hafif sesle miyavlayarak, yardım umuyor. kimsenin aldırdığı yok. 1 aylık civarında sanırım. simsiyah, paticikleri bembeyaz, dünya şirini bir şey. görenlerin söylediğine göre, sabahleyin bir arabanın tekerleğinin arasına girmiş. balkondakiler ikaz etmese, sürücü arabayı çalıştıracakmış. kaza olmasa bile açlık-susuzluktan ölecek bir kaç güne.

bir antalyalı pati çıksa, 'hemen geliyorum, alacağım kediyi' dese...biliyorum, benimki de umutsuzca bir yakarış...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

pislik, iğrenç, aşağılık, vicdansız, cahil, sonradan görme,terbiyesiz, aptal komşularım (evet 20 dairelik apartman zombilerinin çoğu böyle), topunuzun belanızı çizeyim.

ulan bir kap kuru mama ve bir kap sudan ne olur? neymiş? arabasının üstünde pati izleri oluyormuş, evet aynen böyle diyor karı. yok öbürünün göz estetiği bilmem noluyomuş. ya arabanıza da, gözünüze de ...of, geri zekalılar...


29 haziranda, içinden geleni söyle, rahatla topiğinden yaptım bu alıntıyı.

gene de gizli gizli, kedinin biraz ilerisine mama ve su koydum, ama, kediciğin dikkatini çekemedim. millet balkonlarda aport bekliyor apartmanın önüne mama-su koyacak olan olursa üstüne atlamak için. eve de alamıyorum, kedim var çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

şu anda acaip üzüntülüyüm. çaresizlik çok boktan bir şey.siz minicik bir kedinin sefaletinden hiç mi hiç etkilenmiyor olsanız da, ben şu anda espri kaldıracak halde değilim. azıcık duyarlılık ve empati...çok da zor olmasa gerek?


Mal'ın dediği gibi bir al bu gece, yarın Bahçelievlere götür orda bir sürü kedi teyze var. Bakılır illa ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...