khala Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: blackchaos, 18 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: MoMo, 17 Eylül 2004 23:46 tarihinde demiş ki: bız leeds'in seyırcısınden etkılenmemısız besıktas bıze dokanmaz. muahah leedsın seyircisi... ? Koltuklarında oturan sadece 5-10 kişinin bağırdığı tipik ingiliz taraftarlarımı? Hala öğrenemediniz 90dk susmayan bjk taraftarını. ingilizlerdemi 5-10 kişi bagırıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 haklısın 15 kişi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kimler gidio şimdi maça bi çıksın ortaya bakalım ben yeni açıktayım görüşelim beraber tükürelim[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 black sana sadece guluyorum leeds'in seyırcısınden 15 kısı bagırıyo oylemı. uhuhuhu[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 chelsea le fln karıştırdı herhal[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 chelsea'de 20 ben saydım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eheh geyik güzelmi.. ama bu maç bizim be arkladaşlar hiç kusura bakmayın valla :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 evet adamları balgamada bogsanız , taslayıp sopalasanızda bu macı alıcaz.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu maçı alacaz başka yolu yok buradan Del Bosque ye güveniyorum tekrar Carew ve Sergen in oynatmaması dileğiyle :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 derbi öncesi hazırlık maçlarında gsyi bayanlar voleybolda 3-0 erkek basketbolda 83-64 yendik darısı futbolcularımıza[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bjk'nin daha fazla kayba tahammülü yok.. Bu maç onlar için çıkış maçı olabilir (bi şekilde çıkmaları lazım ) o yüzden ben bu maçı bjk'nin alacağını tahmin ediyorum.. ha oldu da yenildi.. o zmn o yeni yapılmış cilalı inönü stadı yıkılır.. yöneticilerede parçalarını eskiciye satmak kalır gibi gelio bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bizzat satın aldık hakemi patili kartallar olarak. öle yenilme gibi bişi söz konusu değil yani :) tek yapacağımız şey ahmed hassanı ceza sahasına sokmak ehe[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Anlamadığım şey neden her stad yapan açılışı gs ile yapıyor? Bu gs açılış takımımı? Yoksa nispetmi. Fb tribünleri yapar gs ile açar stadı Bjk tirbünleri yapar gs ile açar stadı. yazık lan fakirle dalga geçilmez onların suçu değil sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Sevgili blackchaos Bu forumlarda yazmış olduğun yazılardan takip ettiğim kadarı ile daha kapasiteli yorumlar yapabilecek ve sorular sorabilecek yetenekteyken, neden polemik yaratmak için böyle bir anlamsızlığa geçiş yaptın bende bunu anlayamadım işin doğrusu. Polemik yaratmakla bir yere varmak bence mümkün değilken hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 stad 15 eylülde açılcak dendi ondan sonra fikstür açıklandı :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Çok sevgili kumadam; Geyik yapıyorum.Ve maç öncesi karşı taraftarı kızdırmak en büyük zevkimdir.Olumlu şekilde karşılarsanız sevinirim... Teşekkürler öperim yanaklarından...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bi kere black,o sizn ezikliginiz,bizle ne alakası var,fenerliler bizim maca yetiştirmek için gece gündüz calışmışlardı,sizin ki fikstür falan diyo arkadas,dogrudur,ama senin dedigin gibi olsaydı kim ezik olurdu onu bi düşün[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eet sizden maddi durumda kotu olabılırız ama diğer herşeyde üstünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ezik kelimesi geçmişmi dellendirmeyin adamı. yarası olan gocunurmuş LoL =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ulen cıldırtma adamı dellensen nolcak,gocunan sensin yukarda ki laflarına bak,sonra da saka maka diye geçiştirme allahın ezikleri[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 pştt december patisi, sakin sakin. Sana tavsiye vereyim kulağına küpe olsun. Ultra Aslan'dan da Uni FB'den de Çarşı'dan da sağlıklı arka olmaz, olsa olsa bela ve bataklık olur. Destekle, hırdan gürden uzak dur derim.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 duymak mı istiyordun ezik takımın taraftarı... Burda kimseyle körü körüne polemiğe girmem.ki zaten bunu polemik amaçlı yazmadım.Sadece geyik olsun dıye yazmıştım.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 mexinth tavsiye sanırım december a gidiyor ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 black, ezik takımın yakıştırmasını katiyetle yakışıksız buldum. 5 dakikada 5iktaş olan bir takım taraftarısın =) kesin saçmalayacaksanız ben söyleyeyim baştan. Bosque Madrid sandı bu takımı, herşeyle oynuyo kafasına göre. Yedek Kalecinizle çıkacaksınız, iyi mücadele olacak. Taraftarlar çirkefleşmezse çok güzelde maç olabilir.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 evet black[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar