Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: screamer, 16 Eylül 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Lamerden kastım Hagi nin tecrübesizliğiydi said: Laistragon, 16 Eylül 2004 18:10 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 16 Eylül 2004 16:39 tarihinde demiş ki: said: screamer, 16 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Eğer Gs maçı alırsa Del Bosque Hagi gibi lamere yenildiği için intihar etmeli lamer ne demek? İnternetten anlamayan kullanıcı. Lamer ne internetten anlamayan kullanıcı nede tecrübe noksanı insan demektir bilmeden neden kullanıyorsunuzda gülünç duruma düşüyorsunuz az konuş çok dinle demişler[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 16 Eylül 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bence cımbom buyuk bı ıhtımal alır ama carew den bıras korkuom ve acaba okan a gs taraftarı napcak ?!? ayrıca ben gs ve bjk yi bırbırı ıcın yakın takımlar olarak goruorum yanı pek sorun cıkcana ınanmıorum bjk taraftarı bızı sever bızde onları[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 16 Eylül 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 babamın bjk yönetim kurulunda sanırsam bi arkadası var bilet alırım istersen dedi dedim gs tribününden mi? yok bjk tarafından dedi ehe simdi gidicem gol atcaz sevinemicem yicez üzülemicem tezahürat yapamıcam zevk verir mi acaba izlemesi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Shagrath, 16 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: acaba okan a gs taraftarı napcak ?!? hiç bişi maç inönüde napıcaklarki[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 gcen sene inönüde ne yaptıysak bu sene de yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .......ultrassssss............[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kornerlerı sagdan balıc soldan hasan kullanır.her zman oldugu gıbı.merak etme mac kornerle kazanılmıo zaten.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yeneris ya zor bişi mi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: MoMo, 17 Eylül 2004 13:53 tarihinde demiş ki: kornerlerı sagdan balıc soldan hasan kullanır.her zman oldugu gıbı.merak etme mac kornerle kazanılmıo zaten. lol o anlamda soylemedilerki[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 GS alıcakmış gibi gözüküyo ama belli olmaz tabi tabi en ii sonuç beraberlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Herkesle arjantin bardakda birasına iddiaya girdim GS yenecek diye, kazanırsak alkoliğe bağlayacağım :D[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Oynadıkları oyuna bakılırsa rahat yener Gs.Fark bıle olabılır. Ama Inonude hırs yapacak BJK. Kendı seyırcısı onunde gaza gelıp yenebılırde. Mac yarıda da kalabılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya anladım sen maratona cok yakın baskıda kalırlar dıye dedın ama bende hasan ve balıc gıbı topçuların etkıleneceklerını sanmıyorum.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 LoL abı gerçekten futbolcular etkılenebılır yanı...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 abi elini uzatsan değebilecek mesafede korner köşeleri aehuae ama çit fln çekilcekmiş galiba. yani çekilmezse mümkünü yok oraya oturan bikaç maganda yüzünden 3 maçta 1 saha kapanır lol ama yine de çok etkiler yani çit mit sözlü baskı kurulur eheh[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 abarttıkları kadar yok bu arada kornet direklerinin yakınlığı en az 3 metre falan var. hani elle dokunulur falan deniyo ya, yok öle bişe[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 of gidiyorum maca hadi hayırlısı bulcaz stad dan bılet artıkın :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 3 metre olmasa bile dokunursa biri o stad kac mac kapanir onu da du$unmek lazim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bız leeds'in seyırcısınden etkılenmemısız besıktas bıze dokanmaz.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Hakemden şikayetçi olan olursa söylesin karşı binamızda oturuyor her sabah görüyorum =) bugun söledim iyi yönet diye tamam dedi sırıtarak... yamuk yaparsa affetmem :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: MoMo, 17 Eylül 2004 23:46 tarihinde demiş ki: bız leeds'in seyırcısınden etkılenmemısız besıktas bıze dokanmaz. muahah leedsın seyircisi... ? Koltuklarında oturan sadece 5-10 kişinin bağırdığı tipik ingiliz taraftarlarımı? Hala öğrenemediniz 90dk susmayan bjk taraftarını.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 KaRTaLiZMa............[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu arada Eski Açıktan köşelerden korner atılan yere mesafe 2.5m Kapalıdan taç çizgisine 3m Arif , necati , volkan , mondragon gözüme gözükmesinler hiç utanmam yapıştırırım balgamı :P Yaşasın Holiganizm ....[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 lol black :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kav bilet verdiler gs ye bide gene kafesemi :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Kafesi neden kapalı yanına yapmışlar? daha iyi mevzu çıksın diyemi ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar