aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 arkadaslar davetiye yok, kayitlar acik oldugu zaman girin kaydolun, kapaliyken zaten bisey olmuyo. yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yanlıssın galiba sukru. oyle sanıyodum ben de ama davetiye geldigi icin uye olabildim. davetiyesi olmayanlar giremedi. yani hem davetiyen olacak, hem de sitenin kayda acık oldugu doneme denk getiricen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 evet davetiye diye bir olay yok boşuna email vermeyin. adamın yaptığı seni circlea eklemek davetiye yollamak değil. o an kayıtlar kapalıysa hiç bir şekile üye olamıyorsun zaten. kısacsı rahat olun, siteyi ziyaret edin açık bulduğunuz anda dalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben yine de koyiim hi hi [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 throine said: evet davetiye diye bir olay yok boşuna email vermeyin. adamın yaptığı seni circlea eklemek davetiye yollamak değil. o an kayıtlar kapalıysa hiç bir şekile üye olamıyorsun zaten. kısacsı rahat olun, siteyi ziyaret edin açık bulduğunuz anda dalın. oyle olmuyo iste. circle'a eklemek veya davetiye farketmez onu yapmazsa adam uyelik acıkken de uye olamıyorsun. gecenlerde yakaladım ben acık, davetiyem oldugu icin uye olabildim, bir baskası davetiyesi olmadıgı icin uye olamadı. davetiyeyi gonderince ben ancak uye olabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben de alabilirmiyim? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Selam ^^ [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 siigıl senin var mıydı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Aket-Atum said: ben de alabilirmiyim? [email protected] yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yalnız siigıl ve xwhiplash sizin mail adresleri gözükmüyor sdf database hede hödö.. diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 davetiye şeeptim ya, yok benim dasaaa. sıkıntı olduysa @stu.uludag.edu.tr adresine de yollanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yolladım gmail'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yigitk et gmail.com lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yigitk attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 isteyen varsa halen yollayabilirim, açık şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bana yollarmısınız [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Loex said: bana yollarmısınız [email protected] yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dasaaa said: Aket-Atum said: ben de alabilirmiyim? [email protected] yolladım teşekkürler dasaa:D invite'ı nereden atabiliyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fazla davetiyesi olan varsa alabilir miyim ben de? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Teşekkür ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bana da atın ya nekibuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 LuNiZ said: tron, vimpir, paspartur... gonderdim 3 unuze de.. mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 [email protected] thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben de isterim ben de isterim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar