xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şimdi rusyadayım öncelikle onu söyliim diim. düşüncemde infiti fx35 şu 2003-2007 yılları arası model düşünüyorum bmw x5 2003-2005 modeller var. aslında var da var ama audi Q7 deil de Q5 de olma düşüncesi var. şimdi hangisine daha iyi bakarsınız ? tabii model yıllarını varsayarak söylerseniz iyi olur. fiyatlar söylediğim model aralarına göre 47-50 dolar arası değişiyor. pazarlığa da girilebilir tabii. haydin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bazıları şanslı doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 he onlardan biri benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Allah artırsın bi de q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ona param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 infinity akar =) x5 tırt bi araba bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 infinity değil infiniti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bulundugum yer Rusya da o kadar da her seye sahip bir sehir degil. Kisin buza karDa bir sey olsay parcasini beklemekte var. Moskova dan siparis ettin dedin 2 haftayi falan bulacak. Buna killaniyorum. Bir de burasi Rusya. Zaman kavrami yok millette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Rusyada herkes gibi bir Lada al yoluna devam et :) Sanirim tek rusyada gordum bu kadar ust ve alt sinif araba olmasini. Ortasi yok kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 noktalama işareti yerine Rusya kullanmak. Selam Rusya araba almayı düşünüyorum Rusya 45 - 50 dolar olsun Rusya sfasdasdf Rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Selam, Ben Q5'i seçerdim. Belki çok karizmetik durmaz ama X5 veya Q7 gibi develerin yanında daha kullanışlı olurdu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bence de q5 i sec ama infiniti fx de cok saglamdir, ama 2004 2005 diyorsun onda o yuzden 2008 q5 daha mantikli.tr de 50 bn euro fln rusya da herhalde 50 bin dolardir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kolaysa burda alın!!! ben olsam infiniti tercih ederim motor sesi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fx35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Fx35 bnm de favorim ztn her gordugumde icim eriyor. :) 40 dolar fln o modelleri infiniti nin. :) Benzinde ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi şunun yanına bin ekle ama 40 dolar ne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ya millette o kadar para var ki DOKSAN BEŞ BİN TÜRK LİRASIndan 40 dolar diye bahsedebiliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 he ya. çalışıp kazanıyorum olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Red said: abi şunun yanına bin ekle ama 40 dolar ne sdfs adam 999$'ı saymıyor olm işte. sonra başlıyor saymaya 1-2-3 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 neyse infiniti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ∞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 o y ile biten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 he ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 "roket adam" said: Ya millette o kadar para var ki DOKSAN BEŞ BİN TÜRK LİRASIndan 40 dolar diye bahsedebiliyor adam.40bin dolar, 64 bin 500 türk lirası şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar