bedrifil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dişçiden acaip korkuyorum. en son teknoloji lazer mazer dişe değmeden tedavi yapan kim var istanbulda? ya da neresi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ahahaha benim dişçiyi önereyim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedrifil Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kesin bir pislik var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi sana kötü haberlerim var. Diş tedavi teknikleri hala ilkel şartlarda sayılır. O koltukta kanırtıyorlar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 alet edevatlar aynı ama her türlü lokal anestezi olanağı var, hiç bişey hissetmiyosun rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Akaretler'de Klinik 32 var. Ekip çok iyi ve son teknolojileri kullanıyorlar. şiddetle tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bugün arkadasımın tavsiyesiyle bi dişçiye gidicem osmanbeyde komple temizlik+ beyazlatma işi. ünlüler gidiyomuş bu adama falan. biz da arkadasın sayesinde kırmızı halıda giricez kliniğe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dentistanbula gidiyordum ben diş olayları için, gayet memnundum am benim dişçi ayrılmış ordan ya. ulan sorsam söylerler mi acaba nereye geçtiğini? baya da iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 plug & play olsa halbuki dişler telefon edip "usta ben kliniğe bıraktım dişleri sabahtan sizin sekretere, bi ayar çekiver, gerekirse ramlerini yükselt, akşam 5te gelir alırım ok?" diyebilmeliyiz artık sene 2012 olcak nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 söktür dişleri yaptır bi protez diş hayalini gerçekleştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ya bi ara söylenti vardı. Diş çürüğünü tamamen bitirecek ilaç bulundu ama o kadar dişçi , tedarikçisi , çalışanı nasıl geçinecek diye piyasaya verilmiyor diye. Yalan mı uydurma mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aluriel said: dentistanbula gidiyordum ben diş olayları için, gayet memnundum am benim dişçi ayrılmış ordan ya. ulan sorsam söylerler mi acaba nereye geçtiğini? baya da iyiydi yani. Klinik32'ye geçmiştir. Dentistanbul'un kurucusu Mehmet Ali Özer'in oğlu açtı Klinik32'yi. Mehmet Ali bey kendisi ve Ilgaz Özer dentistanbulun ekibini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Önemli olan aynı işi daha kısa sürede yapan dişçi bulabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 soğuk içemiyorum sızlıyor tüm dişlerim yaw benimde gitmem lazım :( dentistanbul falan nasıldır traşmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 benim dişçim: http://forum.paticik.com/read.php?20,5658230,page=94#msg-5716525 pzt gidecem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar