Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tahtaya 3 kez

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

ya arkadaslar benim allaha inancım yok, din inancım yok, hiç bir şeyden korkum yok, bilime bile inancım yok denilebilir, insanlar uğraşsın 60-70 yıl oyalanıp ölüyoruz zaten ama desteklerim severim merakım da var.herneyse.
Ama bi batıl inancım var utana sıkıla söylüyorum, kötü bişeyler düşündüğümde ya da konuşulduğunda kendi başıma ya da sevdiklerimin başına gelmesin diye sanki tövbe der gibi tahtaya 3 kez vuruyorum, bunu da hiç kimseye çaktırmadan yapıyorum çünkü kişiliğime ters.ayda 1-2 kez oluyor bu.kimden öğrendim onu da hatırlamıyorum büyük ihtimal çocukken birinden duydum.
Bundan kurtulmam lazım, başıma kötü bişeyler gelme fikrini bu şekilde hafifletip siliyorum bir nevi kendimi rahatlatıyorum.
bunu farklı bi şekilde batıl inanç olmadan bir yolu olmalı diye düşünüyorum.

bu arada fistandan cok
boneC acmis anki topiki

ne yapmam lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

o alışkanlık büyük ihtimalle üzerlik yakmak gibi bişeydir. boş şeylermiş gibi geliyor insana ama üzerlik yakmak iyidir mesela. nazardan korusun diye yakılır evlerde. üzerliğin kokusu insanı sakinleştirir (rahatlatır) ve bağımlılık yapmaz. dışarıdan baksan batıl inanç gibi aslında.

o kulağı çekip tahtaya vurma mevzusunda da bişeyler vardır mantık çerçevesine giren. yakında onun da ne olduğu bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...