BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Fistan said: ya arkadaslar benim allaha inancım yok, din inancım yok, hiç bir şeyden korkum yok, bilime bile inancım yok denilebilir, insanlar uğraşsın 60-70 yıl oyalanıp ölüyoruz zaten ama desteklerim severim merakım da var.herneyse. Ama bi batıl inancım var utana sıkıla söylüyorum, kötü bişeyler düşündüğümde ya da konuşulduğunda kendi başıma ya da sevdiklerimin başına gelmesin diye sanki tövbe der gibi tahtaya 3 kez vuruyorum, bunu da hiç kimseye çaktırmadan yapıyorum çünkü kişiliğime ters.ayda 1-2 kez oluyor bu.kimden öğrendim onu da hatırlamıyorum büyük ihtimal çocukken birinden duydum. Bundan kurtulmam lazım, başıma kötü bişeyler gelme fikrini bu şekilde hafifletip siliyorum bir nevi kendimi rahatlatıyorum. bunu farklı bi şekilde batıl inanç olmadan bir yolu olmalı diye düşünüyorum. bu arada fistandan cok boneC acmis anki topiki ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yanlış anlama olmasın mı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 :) Ya şimdi yazdıklarımdan sonra beni hacı-hoca-maklubeci falan sanan birisi olur.Zaten sitede şimdiden pek sevilmeyen bir adam oldum çıktım.O bakımdan yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Olay kafada abi kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 mertadam said: :) Ya şimdi yazdıklarımdan sonra beni hacı-hoca-maklubeci falan sanan birisi olur.Zaten sitede şimdiden pek sevilmeyen bir adam oldum çıktım.O bakımdan yani ;) yok ben seni çok seviyorum mertcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fede said: doğuştan hiçbişey gelmez inanç geni buldu lan adamlar bu da mı gol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bence öyle bi gen yok ya. biz inanalım diye kandırıyolar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gen direk allah'a mi bagli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Dartanian said: Tahtaya inanıyosundur. gecko said: Çıkartıp mı vuruyosun? AHAHAHAHAH. 1. koptum 2. dagıldm. fazla başarılı bi combo. Asdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 9 yaşında çük fermuara sıkışınca,ben vurmuştum tahtaya,kopacak diye 3 gün denemediğim batıl inanç kalmamıştı,şimdi,telefon direği gibi :p edit:lan yanlış anlaşılmasın çükü vurduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: :) Ya şimdi yazdıklarımdan sonra beni hacı-hoca-maklubeci falan sanan birisi olur.Zaten sitede şimdiden pek sevilmeyen bir adam oldum çıktım.O bakımdan yani ;) bu adam cetintas olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 o alışkanlık büyük ihtimalle üzerlik yakmak gibi bişeydir. boş şeylermiş gibi geliyor insana ama üzerlik yakmak iyidir mesela. nazardan korusun diye yakılır evlerde. üzerliğin kokusu insanı sakinleştirir (rahatlatır) ve bağımlılık yapmaz. dışarıdan baksan batıl inanç gibi aslında. o kulağı çekip tahtaya vurma mevzusunda da bişeyler vardır mantık çerçevesine giren. yakında onun da ne olduğu bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar