mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 nası unutulur durant yahu. ayıp (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://i.imgur.com/mIXr8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bu geceki atlanta maçında hem wade hem lebron yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 maç başlarken gördüm ya insan önceden söyler para kazanırdık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Neal çok iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 spurs fena başladı dallas başta bastırır zevkli maç olur diye düşünüyordum halbuki çok açmasalar bari farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ilk yarı 26 sayı fark hayvn gibi defans yapıyor spurs, dallas da çok kötü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lebron ve wade'siz miami bile dövüyor atlanta'yı. Atlanta'ya neler olmuş bu gece bilmiyorum. dallas da dünkü mükemmele yakın oyundan sonra nasıl böyle sıçabiliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 biraz kapadilar arayi ama 2 macta hic beklemedigim gibi oluyor benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahah mac nerelere geldi ya.miami sacmalamaya basladi onlar sacmaladikca atalantada sacmaliyo bos turnikeler smaclar kaciriyolar ghehad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hawks one gectii loool 4. periyod uber olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 O HA bosh üçlük attı berabere 0.6 kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 BOSHHHDHHDDHshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi maça bak ya bu sezon ilk defa nets'ten kötü oynayan iki takım görüyorum bu maçta ama çok zevkli oldu sdfsd uzamasa iyiydi lal-por maçını yiyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahanda ayvayi yedik uzarda uzar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lakersi yarina birakacaktim 2 kere uzadi bu yatamadim hala. onudami izlesem :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tracy filanda agirligini koyamiyo crazy ivan olmasa zaten uzamazdi ne kotuler bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 AHAHAHAHHA skorbordlar bozuldu hiç biri çalışmıyo AL KIRDIN KIRDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 yok artik ben yatar 3. uzatma nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 eben ya yazı tura atsınlar artık yatıyom ben laker maçı da hiç oldu zaten onu da yarın izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Portland amma iyi basladi ya. Cakmislar Lal'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lal kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lakers biraz toparlandı ama portland çok çok iyi takım olmuş. g-wall inanılmaz oynuyo ztn. 13/19 şutla 31 sayı ne demek yahu. lakers bide bench'ten hiç katkı alamayınca patlamış ztn. artest ve blake'in birazda olsa katkı vermesi lazım mutlaka bench'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Lamarcus Aldridge'de cok iyi. All-star olmazsa ayip bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Geçen sene alınmaması ayıptı zaten. Kevin love bile sonradan çağrılmamış mıydı? Tim duncan; allstarın derek fisherı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar