DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 adama yazık mı oluyor bilemedim her maç hayvan sayı yap büyük takımlara karşı böyle yönet takım kötülükten kırılsın bi iki kişi hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Lac 41ledi ilk periyottan houston karşısında, caron butler smaç basıyor falan çok ilginç şeyler oluyor fdssdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 chauncey niye cikti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 clippers maçları allstar night gibi geçiyor smaçlar bloklar alleyooplar havada uçuşuyor. zaten cp3 blake billups mo jordan süper hepsi hani, defansı geliştirmeleri lazım sadece. iyi bi playoff performansı bekliyorum ben bu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 cp transferi agir geldi oraya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 asojtfdasjgb3fdsaojbfdas abi bunu koymaya gelmiştim. geberdim ya crossover crossover şut hadi mambam postup ve fadeaway şut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi mükemmel ya hahahahahahasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 loopta surekli ya ahaha durduramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://www.nba.com/allstar/2012/asb/eng/ballot.html?referrer=asb12_mainTopStory&cid=asb12_mainTopStory all star oylamaları başlamış, hedo :) batı'da da griffin mi yoksa love mu arasında kaldım, oy direk love reyize gitti. http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/Capture-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://i.imgur.com/0Xzi2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 mokokoyla kadrolarim ayni, tek fark paul yerine jason kiddi almak oldu :p reyis 50 yasina da gelse sikilmam izlemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 los angeles'tan oluşan bir batı ve florida'dan oluşan bir doğu temalı çalışmam kevin love geçen sene alınmadığı için mağdur kontenjanından giriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hastir lan rosea basmıştım rondo koymuş AHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 basketbol tanrıları rondo'yu oraya koyduğun için seni affetmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Enes rebound sıralamasına çaylaklar arasında birinci sıradaymış. İşin asıl sevindirici kısmı genel sıralamada da ortalama olarak 6. sıraya yerleşmiş. Gelişmiş istatistik geyikleri vs. işte şuan mevcut istatistikleri maç başına vurunca bu çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 enes'in dakika başına istatistikleri gayet iyi zaten, bu sene bi yere gelmezse tamamen koçun hatası yani. çaylak oynatmayı bilen tecrübeli bi koç olsa şu an kafadan 10 dakika fazla alıyor olurdu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Form, haketme falan değil direk görselliğe, estetiğe dayalı allstar sdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kings koç westphal'ı kovmuş. bakalım kimi getircekler başa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 daha bismillah lig başlar başlamaz all star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 @silph safsadfasdfd lebron ne alaka orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yine sansasyonel bi forvet koycaydım hidonun yanına da bulamadım lebronu çaktım görüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aa durant i unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar