Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 miamiasyon yine iş başında, masa başında verilen maç sonu kararları ile kazandılar yine şu 4-0'ın hakkı kesinlikle bu oyun değil, miami playoff yarı finalini bile zor geçer bu oyunla ki bu rezalet oyunla sezonu bile lider çıkaramayabilirler konferansta, lebron ve wade'in bireysel becerileri olmasa nets'ten kötü takım şu miami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ayrıca bugün türk oyuncuları bayağı iyi oynadı asdf ersan 33 dakika da 16 sayı 7 rebound 4 asist hidayet 15 sayı 2 rebound 3 asist mehmet 15 sayı 5 rebound 3 asist ile oynadı. Enes 6 dakiak oynadı ve şimdi oyuna girdi gerçi 3 reb 1 top çalma ile oynuyor. Onun dışında oynadığı sürede savunmada gayet başarılıydı. Drafttan gelen 3 numaraya göre çok az süre alıyor ama, bunun artması gerek. Lokavt kötü oldu onun için belli, all-stara kadar bari forma girse çünkü utah pota altı gerçekten rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Oha http://basketball.realgm.com/wiretap/217940/Rose_Near_$250_Million_Extension_With_Adidas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 az bile bence. bide 10 yıllık değilde ömür boyu sözleşmeydi sanırım bu olay. 10 yıllık için iyi parada, ömür boyu için az bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 DEN@LAL maci var. Hatirlatalim, izleyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 BYNUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Ahahaha artest smac kacirdi ya. Peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Uzun zamandir bu kadar cirkin basketbol izlememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 george karl hastalıktan sora çok fena olmuş ya before http://images.indyposted.com/wp-content/uploads/2010/02/george-karl-250.jpg after http://cdn.bleacherreport.net/images_root/images/photos/001/504/491/113132932_crop_650x440.jpg?1325031228 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 şu adam bile eritti, ben bi eritemedim gıdıyı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi adam gırtlak kanseriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ahahahahashdHDasjhdsLOJGDFİOsgbfo gallinari maçı satmış aziz başkan ayarlamış gallo'yu kobe'de ne kötü bu akşam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Hahaha lal'in sani yaver gitti de mac uzatmaya gitmedi. Cok kotu lal ya. Bu durumda gormek uzdu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 lakers takım olarak çok değişti odom'un gidişiyle. dahada önemlisi phil jackson gitti. yeni yeni alışıyo takım birbirine. bide üstüne lokavt geldi falan iyice ritimden çıktı oyuncular. gitgide daha iyi olucak takım. bynum'da geldi ve inanılmaz bi performans gösteriyo bu akşam. kobe'nin sadece biraz daha az satması lazım. bynum: 29s 13reb 2blok böle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bynum'un durumu tam olarak nedir sakalık konusunda? Yani bir gün bütün sezon sakatlanmadan istikrarlı oynama ihtimali nedir. Çünkü hep sakatlanıyorda? Çok iyi oyuncu diye soruyorum harab oluyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 tamamen iyileştiği söyleniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bynum gibi adamların sakatlığı kendini bilmezlikten geliyor yalnız, Vücutlarının onlara izin verdiklerinden fazlasını yapma peşindeler bunlar ki Greg Oden sanırım bunun en güzel örneği, Hacı 2.10, 130 kilo adamsın ama LeBron gibi potaya penetre etmeler falan, kendini bil lan Bynum yine kendini çok zorlamıyordu ama bu örneğin içine koyabiliriz. Bu tip adamlar sürekli sakatlanıyor kısa süreli olsa da, istikrarlı bir oyun malesef göremiyoruz. Greg Oden'in de yakında emekli olmasını bekliyorum ben, dizlerinin artık kendisini kaldırması zor bu kadar sakatlıktan sonra, umarım Bynum'un sonu da böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hmm kendini zorlamak... nasıl kimi insan daha hızlı oluyor, kimi insan daha güçlü oluyorsa bazıları daha dayanıklı oluyor, bazıları da defolu oluyor. oden bunun bir örneği. bynum'da da geçerli bu. dizler o vücudu kaldıracak kadar gelişmemiş, yapacak bir şey yok. bu oyuncuların kendilerine ne kadar iyi baktıklarını falan bilemeyiz tabii ama "kendini zorlamak" ile en ufak bir alakası yok sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Sebep kendisi çalışmamasmı önemsememesi mi yada onun dışında gelişen faktörler mi bilemem ama her türlü yazık oluyor adama. Sağlam olduğunda pota altını darma duman edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 @sabo ya kendini zorlama'yı yanlış kullanmışım aslında evet, en başta dediğim gibi kendini bilmezlik tamanen, ben defolu oyuncu olayına da pek inanmıyorum aslında, NBA'e kadar yükselmiş bir adamda kalıcı sorunlar olmamalı, takımlarda ona göre seçme yapıyor zaten, Hani defodan kasıt Greg Oden gibi yeteneklerini zorlamaksa elbette, Ben Wallace örneği var ya. Adamı potadan 1 metre uzağa koyuyorsun sıfır oluyordu resmen ama sınırlı kalibiyetini o kadar iyi kullanıyordu ki NBA'in değişilmezi oldu adam, Oyuncu kendisini bilecek, ona göre oynayacak. Ona göre teknik geliştirecek. Bu tip adamlar bunları yapamadıkları için sürünüyorlar. Sporcu herşeyden önce vücudunu tanımalı spor fark etmeksizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ben wallace'ın paul pierce tarzı zorlama faul yaptırıp double airball attığı sekans aklıma geldi sdfaaffdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yahu kendini zorlamak ne demek ya. naapmış bynum ve oden, havada 360 yaparken, bacak arasından topu geçirip smaç basmaya çalışırken mi sakatlanmışlar :D adamlar pota altında oynuyorlar işte gayet normal. kendini bilmemek veya zorlamak diye bir şey yok. ha kendini çok vererek oynamaktan bahsediyorsan mesela o konuda da sıçış çünkü Bynum 10 maçın 5'inde falan uyur sahada, hiç kendini veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Kings, Cousins'in takasını istediği için bu geceki maçın kadrosundan çıkarıldığını açıklamış. Cousins'in menajeri ortada takas isteği olmadığını söyleyip koç Westphal'u suçlamış. Büyük rahatsızsın Kuzenler seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 chicago - memphis maçında 3. çeyrek sonucu 84 - 44 oj mayo, zack randolph'un dizine düştü ve sakatlandı zack geride gelmedi. gay'de 12de 2 atınca tabi anca 40 atabilio memphis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kobe şu maçı vermek için herşeyi yapıyo adeta. kobe girmeden önce ne güzel oynuyodu takım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar