goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 allah belalarını versin bu hipiler sanki vw minibüs, beetle araba için kırk takla atmazlar ha
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Çektikleri filmde de evin çitleri dışında her şey boru gibi copyright'lı, telif hakkı bir yana izin bile almamışlar herhalde ki Lucas kaldırtıyor videoları tek tek. Doğadan başka hiçbir şeye saygısı olmayan, gücünün yettiği ve prim yapabileceği şeye mal gibi saldıran hipster'ların nesine saygı duyup nesini destekleyeceğim ya, namaz kılıp kul hakkı yiyen müslümanlar gibi bir şey yani. Ayrıca gold'un da dediği gibi bu herifler abuk subuk renklere boyanmış camper/1303'lere bayılmıyor mu? Eminim hepsini ellerinden çıkartacaklardır şimdi :p Siz de "BELEŞ STAR WARSLI TİŞÖRT LAN, YÜRÜYÜN AÇ TÜRKLER" diye saldırın böyle, koşa koşa yayın virali koyun gibi, tebrikler.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 said: Siz de "BELEŞ STAR WARSLI TİŞÖRT LAN, YÜRÜYÜN AÇ TÜRKLER" diye saldırın böyle, koşa koşa yayın virali koyun gibi, tebrikler. +1 en komiği sözlükte ama. adamlar bas bas popolarını yırttı kanzuk'a o dava sürecinde "KİŞİSEL GİZLİLİK HAKLARIMIZ İHLAL EDİLİYOOOOO!!!" diye şimdi burada bi linklerin üstünden gezinin http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=volkswagen+the+dark+side+kampanyas%C4%B1 bi tshirt imiş meğer değeri. ssg'ye söyleyin, kim şikayet etmişse o dönemde bi tshirt yollayı versin.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 pms mi var sende gold bi doktora falan git bence
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bu arada neden vw i hedef secmisler kendilerine?
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Amerikan firmalarına falan güçleri yetmemiştir, burada hazır Star Wars konseptli reklam da var hem, beleşçileri peşimizden sürükleriz demişler işte. Başarılı ama oldukça ikiyüzlü bir kampanya. VW'ye gelene kadar 50 tane firma var yani.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ki VW cidden çevreye çok önem veren bir şirket, her türlü raporları sitelerinde var. GP'nin yayınladığı VW raporunu okudum, büyük oranda "muallakta" bilgiler sırf gaza getirmek için. Ben kesinlikle inanmıyorum bu kampanyaya.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abicim kampanyaya bok atıosunuz ii güzel ama greenpeace'in açıklamarı okusaydınız keşke? VW cevreye en değer veren duyarlı firmalardan birisi, ancak bu her zaman doğru olanı yaptıkları anlamına gelmez, örneğin şuan ürettikleri araçlar çevreye en fazla karbon bilmemnesi salan taşıtlarmış. daha önceden de benzer problem yaşayan vw cevre gönüllülerinin tepkileri dolayısı ile hatasından dönmeyi başarmış ender firmalardan biridir ve bu yüzden biz greenpeace olarak vw yi hatasından dönmesi icin uyarıyoruz ve düzeltmesini istiyoruz. şeklinde o yüzden way efenim arabasına binerken iiydi simdi noldu nankör köpekler! modunda gezmeyin lütfen, gp yiğidi öldür hakkını yeme ama biat kültürümüz de yoktur demişler işte. düzelt yoksa bozuşuruz çekmiş. star wars konsept olarak da güzel uyuyor işte, darth vader vw iyiliğe dönücek mi bakalım... hatta http://vwdarkside.com/en/jedi/erdem-sekerpare-119534 tıklayında 400 olsun
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi cevrecilere karşı bu nefreti kim başlattı dünyada anlamıyorum ben.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ya bırak abi. Aç karşılaştır Ford'un araçlarının 100km'deki karbon salınımları ile VW'ninkileri. 1.4 motorlu "jipler" üreten bir şirket bu VW dediğin, amerikan hayvanlıkları yapmıyorlar yani. Neden amerikalı üreticilere saldıramıyor bunlar onu soruyorum ben. Bildiğin iki yüzlülük yahu. Ek olarak anasayfadaki kampanya manifestosu / raporunu da okudum, 40 sayfa falandı galiba.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Cuce said: abi cevrecilere karşı bu nefreti kim başlattı dünyada anlamıyorum ben. yobaz kayseriler http://www.youtube.com/watch?v=zGUAlvdFZqs&feature=player_embedded
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 o deathstar için kaç ağaç kesilmiştir kim bilir.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Biz de VW'cileriz lan o zaman http://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 "roket adam" said: Neden amerikalı üreticilere saldıramıyor bunlar onu soruyorum ben. Bildiğin iki yüzlülük yahu. daha önceden de benzer problem yaşayan vw cevre gönüllülerinin tepkileri dolayısı ile hatasından dönmeyi başarmış ender firmalardan biridir ve bu yüzden biz greenpeace olarak vw yi hatasından dönmesi icin uyarıyoruz ve düzeltmesini istiyoruz. boldladım bak
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ne kadar önceden? Ne zaman? Nedir mevzuu? Aydınlat bizi cidden merak ettim. Bilmiyorum yani.
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 greenpeace sayfasında, "greenpeace nükleere neden karşı?" başlıklı bir yazı vardı. yaptıkları kanunsuz dünya kadar eylemi sıralayıp, başlıktaki soruya cevap vermemişlerdi. nasıl bir mantığa sahip olduklarını çözmek güç.
raptak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "Tatar Ramazan" said: raptak said: hadi beyler paticiğe güvendim de konu açtım deney7 nazlı vardı böyle sırtımızdan geçindi gitti, yoh sana tişört mişört altı üstü tıklayacaksın. adama bak.
raptak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 SNA1L said: raptak said: nerde beleş oraya yerleş demişler :D sen sunu dedikten sonra yapmam ztn bişey.. senden bir şey bekleyen yok zaten. ^^
raptak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Baggio said: Çektikleri filmde de evin çitleri dışında her şey boru gibi copyright'lı, telif hakkı bir yana izin bile almamışlar herhalde ki Lucas kaldırtıyor videoları tek tek. Doğadan başka hiçbir şeye saygısı olmayan, gücünün yettiği ve prim yapabileceği şeye mal gibi saldıran hipster'ların nesine saygı duyup nesini destekleyeceğim ya, namaz kılıp kul hakkı yiyen müslümanlar gibi bir şey yani. Ayrıca gold'un da dediği gibi bu herifler abuk subuk renklere boyanmış camper/1303'lere bayılmıyor mu? Eminim hepsini ellerinden çıkartacaklardır şimdi :p Siz de "BELEŞ STAR WARSLI TİŞÖRT LAN, YÜRÜYÜN AÇ TÜRKLER" diye saldırın böyle, koşa koşa yayın virali koyun gibi, tebrikler. BELEŞ STAR WARSLI TİŞÖRT LAN, YÜRÜYÜN AÇ TÜRKLER Teveccü.
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gerildim simdi. bu arada tiklamadim. haberin olsun.
raptak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Marty said: gerildim simdi. bu arada tiklamadim. haberin olsun. tıklamayana tecavüz ediyorlar. haberin olsun.
Öne çıkan mesajlar