Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Analytics

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Simdide sosyal medya aglarinda paylasimlari raporlamaya basladi.

Yeni surume gecer iseniz ekranin sol tarafinda Sosyal linkini goruceksiniz.

Katilim
Islem
Sayfalar

olarak 3 sekmeye ayrilmis durumda. Google Analytics artik facebook'ta kac kisi like'a basmis, google dan kac +1 almissiniz, kac kisi tweetlemis...

Dogru duzgun analytics topicimiz yokmus bu sayede acmis olayim. (5 sene oncesinden var bir tanede elle tutulur bir sey yazmiyor guncel topic iyidir )

konu ile ilgili ingilizce makale http://mashable.com/2011/06/30/google-analytics-social-plugin/
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalama üstü diyelim, ya da hadi iyi diyelim ama en iyileri değil bana göre. Benim taktığım nokta, her alanda en iyi biziz havalarında olmaları. Arama motoru veya web servislerinde hakikaten kral olabilirler ama diğer alanlarda adamlara Allah gözüyle bakılıp gereksiz hype oluşturuluyo çok ahım şahım olmasalar dahi.

Edit: Ha bi de Chrome'un belirli aralıklarla sağa sola şifreli bilgiler göndermesi var ki, evlerden ırak
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

google kendisinin pazar payı gibi bi firma işte.

arama motoru olarak son derece derin, diğer alanlarda çok çok yaygın ama aslında sığ biraz.

Google zamanla oturabilir birden her alana el attı. Her yerde google haberlerini görüyorum uygulamalarını, ürünlerini kendini bir anda bu kadar hızlı geliştirmesi eksiklikleri beraberinde getirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

analytics konusunu bir kere daha resleyim.

analytics'ın topladığı datayı başka bir program üzerinden okuyabiliyor muyuz? veya analytics gibi data toplayan fakat daha iyi raporlama yapan bir alternatif var mı?

analyticsden çok memnunum ama raporları biraz kabız gibi geldi. dashboard çok iyi, süper - tam istediğim şey fakat pdf'e oturturken saçmalıyor. alanın üstten alta 20% sini doldurup, sayfanın geriye kalan 80% ini boş bırakıp 2. sayfadan devam ediyor falan. row sayısı sağ ve solda aynı, sağda yapmıyor solda yapıyor. row silmeden de düzelmiyor, ee data var içinde row silemiyorum.

datayı çok detaylı, customize edilebilir, automize report edecek program/arayüz lazım. paralı falan da olabilir.

1. sayfa

2. sayfa

sağdaki data soldakinden fazla row a sahip olmasına rağmen böyle yapıyor anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...