kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aga bu komut satırında neden copy paste in kısayolu yok? niye kolayca bişeyi seçip kopyalayıp yabıştıramıyoruz? teknik bi kısıtlamama mı var nedir biri açıklasın ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Windows'dan bahsediyorsan var. Linux'de de yapılıyor. DOS kullanmıyorsundur sanırım?
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ctrl+c ctrl+v olarak olmasa da var cidden. :/
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yaa windows newfagleri bilemen tabi =) ctrl+insert shift+insert
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 windowstan bahsediyorum. varsa kısayolu ne abi bunun? ben bi türlü göremedim. ayarlarına bakıyorum yok, sağ tıklıyorum bi orda mark ve copy paste var ama sadece mouse ile yapabiliyosun. ben mouse ile yapmak istemiyorum ki.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dışrıdan yaz notepad'e bat yap sonra bitti
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 battır cmd dosyasıdır falan sorun değil. merak ettiğim bişe bu. gün içinde komut satırıyla biraz fazla uğraşıyorum o yüzden sinir edici oluyor bazen bu.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ama neden? teknik bi kısıtlama mı var ortada? yada başka bi sebep mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cıks.. ikinci bi, daha bi advanced bişiysi yok mu ki?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://sourceforge.net/projects/console/files/console-devel/2.00/Console-2.00b147-Beta_32bit.zip/download http://www.technospot.net/blogs/powercmd-is-powerful-windows-command-prompt-cmd-alternative/
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 powershell kullan dunyanin en iyi icadi fln
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 powershell dunyanin en dandik kopyasi (ssh'i bu kadar kotu kopyalayabilirlerdi) sag tikla yapistir de cmd ekraninda fdgd
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 cmd'de kopyalamak istedigini mark edip, sonra sag tusa tiklayinca her seyi kopyaliyor. sonra istedigin yere ctrl+v ile paste edebilirsin, yine cmd'ye pastelemek istiyorsan sag tik + paste yapman lazim ama evet. command prompt'ta ctrl+c o anda calisan batch file'i durdurmanin kisayolu, win console app yazmis herkes kullanmistir elbet. command prompt DOS'tan kalan nadir seylerden windows'ta. kopyala yapistir icin ctrl+c ctrl+v kisayollarini Microsoft Windows'un cikmasiyla beraber ekledi, dos'ta yoktu bu kisayollar. bunu yaparken de herkesin DOS'tan alisik oldugu ctrl+c kisayolunu command prompt icin degistirmek istemediler heralde, bu kismi atiyorum. veya sebebi command prompt'un bi gui application degil de character mode command processor olmasi da olabilir, bu da bi tahmin. cok derin bilgim yok windows hakkinda.
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Penthesilea said: cok derin bilgim yok windows hakkinda. peki
Öne çıkan mesajlar