sardius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 trathias said: ne diyim abi başarılar ama daha full olmamış ve ortalaması low /standart bi server secmişsiniz. umarım 2. imperium vakasını yaşamazsınız. ravager population grafiği yo full oluyo trat. mesela su an bile full aksam 20 dakka sıra bekledim orda da. ne bilim bakalım:)
RRa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 - Haftanın 7 günü akşam saat 22:00 - 24:00 saatleri arası 8man ve 16man raid - Haftanın 7 günü akşam saat 20:00 - 24:00 saatleri arası Open World PvP/Massive Gank/Massive PvP/Zerg ve Zone kapatma - Haftanın 7 günü her saat 4man Premade Warzone - Haftanın 7 günü her saat 4man Heroic Flashpoint - DKP Yok - Rank sistemi Yok - Officerlar Yok - Vergi Yok - Guilde lazım olan classı açtırtmaya zorlamak Yok - Application doldurmak Yok - Deneme süresi Yok Türkiyenin oyuncuları Devil's Pact'de toplanıyor. 64 kişiyiz. Yeni üye alımlarımız devam ediyor.
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dolu,dolu oynamak bu olsa gerek..
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bir de ventte ve guild chat te acayip geyik muhabbetimiz var unutmadan..
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 aramızda light side olan oyuncular olduguna dair rivayetler var ama külliyen yalan
Grast Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Guild'ın yarısı light side gidio ya :D
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oyunda masum adam öldürmeye kıyamayan tipler var aramızda...bunlar pvp de şöle güzel bi jedi gördülermi onları kesmeyede kıyamaz. bunların ivedi olarak elenmesini talep ediyorum:)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 dark side in bir felsefesi yokmu ya herşey öldürmeye mi dayanıyor. order/chaos gibi mesela sonucta iki tarafta inandikları şey için savasıyor
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 dark side sonucta amacları dogrultusunda herseyi feda edebilmektir. birisinin ölmesi gerekiyorsa kim/ne olursa olsun ölmelidir. ortası yoktur en kesin çözüm ölümdür:P ama oyunda gereksiz katliam yapıyoruz o ayrı. biraz abartılmış iice pislik, katil pozisyonuna sokmuşlar dark side sithleri. bi quest yaparken istedigini elde ettikten sonra bile dark side icin öldürüyosun adamı mesela halbuki bilgiyi aldık işkenceylede olsa ne gerek var öldürmeye?:) adamı altına sıcırıyosun kokudan bilgiyi alıyosun eziyet ederek. ama serbest bırakırsan light öldürürsen dark alıyosun biraz garip olmuş:)
trathias Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sen bi de beni gor sardi dark lvl 4 oldum jedi consular'ımla benim olay cok daha beter :D
sardius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oha ne isin var senin darkla la:) empire oynasaydın bari. bende dark 4 üm 5 e cok az kaldı bakalım nolcak son tip:) cok degişecegini sanmıyorum artık baya kaydı tipim zate.
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sardius said: oha ne isin var senin darkla la:) empire oynasaydın bari. bende dark 4 üm 5 e cok az kaldı bakalım nolcak son tip:) cok degişecegini sanmıyorum artık baya kaydı tipim zate. ( factiona ters alligementda oynamak ayrı bi zevk aslında misal empireda dark davranışlarda genelde beklenen bi sonuç alıyosun öyle yada böyle işi bitiriyosun , ama tersi bi durumda üstlerine karşı geliyosun arkalarından iş çeviriyosun düşmanlarınla aynı tarafta oldugunu öğreniyosun onlarla bir oluyosun vesaire.. açtığım alt light sith de her bi quest dialoğunu ayrı bi merak eder hale geliyorum)
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu arada maintance ne zaman biticek yahu ?
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sardius said: oyunda masum adam öldürmeye kıyamayan tipler var aramızda...bunlar pvp de şöle güzel bi jedi gördülermi onları kesmeyede kıyamaz. bunların ivedi olarak elenmesini talep ediyorum:) abi ben öldüremiyorum,yüzüm beyazlamaya başladı,tırstım light gitmeye başladım,ben kimmiyim lordmomos :p
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kızdırdılar rusları çöktüler servera 600+ que T_T
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mert oyunu alıyor gibiyim bugün, dayanamıcam :) Yarın, öbürgün benden bi' guild invt isteği gelebilir.
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Niye dayanacaksın ki al gel işte kaçmaz bu oyun. gel katıl aramıza.
RRa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sabricim bekliyoruz dayanama valla al :)
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Hadi bakalım. Aldım, indiriyorum. Görüşürüz artık bittiğinde. :)
RRa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Devil's Pact neferlerini aramaya devam ediyor! Her akşam 16man raid, heroic flashpoint, premade warzone, tatoine ve illum da open world pvp sizleri bekliyor. Olanları yazdığımız gibi olmayanları da yazalım. Leveling yok, Role Play pek yok, oyun içi sosyalite şuan için yok, Officerlar yok, DKP sistemi yok, Class Masterlar yok, Rank ve Ceza sistemi yok. Recruit kriterlerimize uyuyorsanız The Ravager'da benimle(Alarma) iletişime geçebilirsiniz, guilde girmek için... Devil's Pact Hardcore Raiding ve PvP guildidir. Bize katılmak istiyorsanız daha sonradan emeklerinizin boşa gitmemesi için web sitemize, kurallarımıza ve kriterlerimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Şuan da bazıları in(az)aktif 87 kişiyiz.
draedan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 30 Aralik Selamisahin said: Hadi bakalım. Aldım, indiriyorum. Görüşürüz artık bittiğinde. :) 3 Ocak Selamisahin said: Biraz değişikilik biraz farklılık vereydin be oyun! Ulan çok şey değil ya! Biraz değişik bir şey istediğim. 5 sene önceki WoW'u al, üstüne Star Wars makyajı yap. Al sana 2012 model MMO. Daha ne diyim.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 eheh ilk büyük patchde durumu kotarmaya calisicaklar, bir bakıma bu şikayetler bize arti olarak geri döner.
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 RRa said: Devil's Pact neferlerini aramaya devam ediyor! Her akşam 16man raid, heroic flashpoint, premade warzone, tatoine ve illum da open world pvp sizleri bekliyor. Olanları yazdığımız gibi olmayanları da yazalım. Leveling yok, Role Play pek yok, oyun içi sosyalite şuan için yok, Officerlar yok, DKP sistemi yok, Class Masterlar yok, Rank ve Ceza sistemi yok. Recruit kriterlerimize uyuyorsanız The Ravager'da benimle(Alarma) iletişime geçebilirsiniz, guilde girmek için... Devil's Pact Hardcore Raiding ve PvP guildidir. Bize katılmak istiyorsanız daha sonradan emeklerinizin boşa gitmemesi için web sitemize, kurallarımıza ve kriterlerimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Şuan da bazıları in(az)aktif 87 kişiyiz.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yeni üye alımlarına devam ediyoruz. 80 civari aktif üyemiz bulunmakta. 41 üyemiz ile endgame pvp ve raid aktivitelerimiz devam ediyor. Bazı EV progress raid videolarımız: http://www.youtube.com/watch?v=HJXfG5Lhkis&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=v5KBfUn97-Y&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=WGAmcbV8djA&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=cBsAtgYZtXA&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=Ee-l2qdoKLg&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=FAPoHgCMGPo&feature=g-upl&context=G27d0834AUAAAAAAAAAA
Öne çıkan mesajlar