Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clenbuterol

Ezio

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum ama bildiğim bir diğer olay ise çok tekin bir alet olmadığı, yanlış biliyor olabilirim.

1 ay kadar CLA kullandım ben, günde 1 kere 2 kapsül olmak kaydıyla. 1 ayda %3 yağ attım, bence bundan önce biraz daha doğal olan işlere başvur. Kısıtlı bilgimle konuşuyorum, daha iyi bileni vardır elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Geçen bir arkadaş yemek yemediğimi, bu laçlarla, tozlarla beslendiğini söylüyordu. Kas da yapmış. Üsteklik yaptığının çok sağlıklı olduğunu iddaa ediyordu. Adamı yakında öleceğine inandıramadım böyle giderse.

Böyle aptal aptal gidince insan üzülemiyorsun da.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler cons biliyorum nasıl işlediğini,evet supplement değil ama steroidde değil arada birşey işte.
Gnc de olduğunu bilmilyordum yarın bir uğrıyım teşekkürler ^^

Whey proteini bende kullanıyorum ama öyle yemek yemeden falan olcak iş değil adı üstünde supplement ek besin..

Taş devri diyetine gelincede ben bildiğimden şaşmamayı tercih ediyorum,taş devri işe yaramıyor demiyorum ama bana iyi gelmedi o yüzden normal dietime devam
Sosyal ağlarda paylaş

Ezio said:

Teşekkürler cons biliyorum nasıl işlediğini,evet supplement değil ama steroidde değil arada birşey işte.

Whey proteini bende kullanıyorum ama öyle yemek yemeden falan olcak iş değil adı üstünde supplement ek besin..

Taş devri diyetine gelincede ben bildiğimden şaşmamayı tercih ediyorum,taş devri işe yaramıyor demiyorum ama bana iyi gelmedi o yüzden normal dietime devam

gnc de yok abi delimisin bu xaenin kamili ne anlar
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Ezio said:

Ahahah ne biliyim abi iyi olduğu ama söylediğin muhtemelen yarın gnc ye gittiğimde clen sorucaktım görevliler mal mal yüzüme bakıp onun yerine size 7kraliyetin7büyüktopraklarındayetişençoközelliklibitkitohumutozu satmaya kalkıcaklardı.

Yarın bi antrenöre sorayım ben o bulur sanada haber veririm
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Ezio said:

CLA'dan bahsediyorum allahın ampulu cleni nereden bileyim torbacı mıyım ben.

Angut.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Cons said:

Ezio said:

CLA'dan bahsediyorum allahın ampulu cleni nereden bileyim torbacı mıyım ben.

Angut.

değilmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

clen kullandim bende ama etksini gormedim gibi bir sey, astim hastalarinin kullandigi bir ilac, winstrol veya anavar denesen daha iyi. :)

en azindan adam gibi steroid, islevide tam istedigin cutting vs.

clen ilk bir kac gunde bir seyler verdirdi ancak sagliksiz bir sekilde verdigin icin geri alman da kolay oluyor o verdiklerini.

ellerin parmaklarin titriyor felan cok alirsan ama bir sure sonra gene vucut alisiyor ve dozu arttiriyorsun bir piramit seklinde, sonrad azaltip bitiriyorsun, bunun hemen bitiminde baska seylerle devam etmeni soyluyorlar falan da filan.

acikcasi tavsiye etmiyorum, ciddi bir sekilde anavar veya winstrol denemelisin eger illaki bir seyler deneyeceksen, winstrol depot daha bir iyi winstrol haplardan ...

denemedim ama cok arastirdim cevremde deneyenler var ve benim 2 senedir kicimi yirtmama neden olan ve anca ulastigim bir hedefe arkadaslarim 3 ayda ulasiyorlar steroidler sayesinde delircek gibi oluyorum.

acikcasi 2 sene full suplement (whey, casein, creatine, superpump, animal urunleri, glutamine, vs de vs) gideceginize yapistirin steroidi 3 ay kurtulun dertlerden :) hangisi daha zararli acaba diye dusunmeden edemiyor insan, steroidmi 3 ay yoksa supplementmi 2 sene.

yani bazen bu sekilde dusunuyorum ve sonra vaz geciyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...