Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Abi bu oyun dandik olmayacak miydi ? Yanlis mi hatirliyorum sanki insanlar oteki oyuna gore hic begenmiyordu falan ? Gideri varsa, inandiysaniz ben de ilk kez star wars oynayabilirim degisiklik olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ciksin yav patlicam sikintidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bana yine beta account gelmis bu haftasonu icin, satiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bağa vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 draed, beni hatırlarsın swg'den. en sevdiğin adam bendim. bağa vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bağa çoktan virdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 vir de biz de görelim be devrim ABİ. bak abi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 stream isteruk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 makyaj yapmislar agustos ayindaki beta client uzerine , grafik ayarlari gelmis , AA lar kapali. auto loot lar gelmis rift deki gibi. ama en buyuk eksiklik devam ediyor, action bar larin yerini halen degistiremiyoruz, default neredeyse orada kaliyor sanirim , aradim bulamadim ayarini :( yaklasik 20 tane server var, bir guzel stress test yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 selamlar. uzun vade oynayacagımı garanti edemem begenme meselesi ancak bi sith inq. oynama niyetim var. site su an kapalı basvuru yapamadım bi ara yapıcam ilgilenirseniz sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yav rip kardesler, ayni server a atacak insallah server dist. engine ama farkli factionlar birbiri ile bik bik edebilecek mi, devo cikista bekle kavga var diyebilecez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 İnşallah, ümidimiz o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sufi said: türk guildlerini tercih edenler galaxy first falan gibi hırs tatminlerinden çok sosyal tatmine önem verenler oluyor. her ne kadar çok büyük bir ayar sezdiysem de katılmadan edemiyorum :D özellikle uzun süredir mmo mmo geziyosanız artık hard core takılamıyosunuz, daha çok birlikte yapılan en basit ama eğlenceli aktivite her şeye değiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Guild websitesi http://rip-swtor.guildlaunch.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 üye olamıyorum nedense siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Captain Logar ismiyle hesap açan sen misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hayır. acamadım zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben actim yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bende guild başvurusu yaptım hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bunlar son günler, SWTOR üzerinden mutlaka başvurunuzu yapın arkadaşlar. Deployment geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Apply devrim Warsis olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Approved. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Swtor uzerinden dedigin nereden yapıyoruz. Yeni laptop alıcağım MSI GT683 ocağı bekleyemeceğim galiba ufaktan kasarım ,aleti alınca tekrar hardcore. ama sith sınıflarında takımtım var bir türlü karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sizin master kim oldu şimdi onu merak ediyorum ben.bi sith başı şart yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Nomak said: Swtor uzerinden dedigin nereden yapıyoruz. Buradan ama sanırım site göçük durumda şu an: http://www.swtor.com/guilds/106913/rip Guildi WoW-Revolution GMi Charda idare edecek. Biz de ona destek olacağız. :) Eski dostlar yine beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar