GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yıllardır full iğrenç belediye otobüslerine kimse ses çıkarmaz ama herkesin telefonun açık olduğu elektronik aksamlarının hayati sistemlere bağlı olmadığı otobüste telefonunu eline aldığında herkes esip gürler. Büyük bir elektronik mağazasından alınan bir ürünün arıza durumunda sadece ilk 1 ay kabul olması. 1 aydan sonra illaki istanbula markanın kendi servisine yollanması gerektiği. Kaldı ki ufak bir tuş hatası için izmirden istanbula aleti yollamakla uğraşmak zaten başlı başına zaman kaybı. Eşşek kadar alışveriş mağazasının bu hizmeti sunmaması apayrı. İş ve işveren arasında adam gibi sözleşme olmaması.. kurumsallık ve profesyonel çalışmadan bir haber kurumlar Böyle devam eder bu. Gördükçe uzatırım bu listeyi... İleri demokrasi kalitesizlik seviyemizi arttırmış ülkede. Bu kadar can sıkıcı bir dandikliği gidip kimseye birşey şikayet etme imkanı olmadığı için kalkıp forumda ağlama konusu açıyorum. Yemeklerimiz güzel ama o ayrı.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 devletin yapması gerekeni yaptığında insanların alkış tutması ?
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 askerlik islemleri yönetir,devlet daireleri söylemeye gerek yok hayattan igreniyorum bu kurumlarda isim oldugunda.
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 selam, ben de bugün traş olurken yüzümü kestim sanırım ileri demokrasiden dolayı oldu. Daha gelişmiş bir demokrasi olmasaydı yüzümü kesmeyecektim.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kesseydin ambulans gelirdi veya sen kesmeden önce önlemi alırdı devlet. Neyse 40 derece ve yeteri kadar ağladım^^
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 içtikten sonra yazdıklarına sen bile inanamayacaksın. sıcak insana neler yaptırmıyor ki.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 istanbulda üşüyoruz lan kaç gündür nerde bu sıcak
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Of bugün sabah 9'dan beri dolaşmadığım devlet kurumu kalmadı. İş başvurusu hedesi yüzünden, birkez daha anladım ne kadar süfer olduğunu güzel memleketimin.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hamsilipilav said: istanbulda üşüyoruz lan kaç gündür nerde bu sıcak gelmiyor abi geçen sene de aynısı olmuştu mevism normallerinin altındaydı genelinde. bi dört gün ankarada mevsim normallerinin çok üsütne çıktı. millet AYH ÖLÜYORUZ!! falan dedi tabii hemen. eylül girdi, yine mevsim normallerinin altı + yağış.. 2senedir yaz görmüyoruz. yine de paltolardan kurtulmak iyi bişi. sabah erkenden çıkmam gerekiyordu, bildiğin mont giydim.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 throine said: selam, ben de bugün traş olurken yüzümü kestim sanırım ileri demokrasiden dolayı oldu. Daha gelişmiş bir demokrasi olmasaydı yüzümü kesmeyecektim. şakirt detected
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BqjIgDcu_jg
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=BqjIgDcu_jg son iki saniyeyi biri gif yapsin allah rizasi icin. ben yapicamda kötü oluyor
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 diplom inceniyur olmuşsun türkiyede ne işin var adamı harcarlar burda reyizzz
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 adam kültür şoku mu yaşamış şimdi sdfsdfsdfsdf kıyamam
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İkinci yazdığı yanlış zaten tamamen ahahahha, ne olursa olsun sana faturayı kesen şirket sorumludur. Alın kardeş size bırakıyorum, almıyorsanız tüketici haklarına veriyorum dersen seve seve alıyorlar.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Tatildeyim. Şöyle bişi gördüm bb said: imeks olarak sattığımız tüm ürünlerde müteselsil sorumluluk kapsamında, ürünlere satış sonrası destek veriyoruz. Fatura tarihi itibarı ile ilk 30 gün içerisinde arızalanan ürünleri yetkili servislerine sizin adınıza gönderip takibini yapıyoruz. Bu süre dışında arızalanan ürünlerin servis işlemlerini, müşterilerimiz garanti veren firma ile irtibata geçerek, kendileri işlemleri takip etmektedirler. Ürününüzle ilgili olarak firmadan takibini bizim de yapabilmemiz için tarafımıza fatura bilgileirnizi iletirseniz, ürününüzü servisinden sorgulayabiliriz. http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/550402/g/BIMEKS%E2%80%99te+Garanti+Yok! Bu doğru değil mi şimdi ? Benim bimeksten alınmış bir notebook sorunum var, adamlara telefon açtım ulaşamadım bunu görünce vazgeçtim sonra.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o nası bi site şikayetlerde rte yok!?
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 google bimeksden buldum. 1 sene olmuş ürünü alalı ordan, telefonla ulaşamadım satanlarada. Şimdi gitsem bunlara garantiye alıcak mı bimeks? Acer servisi sadece istanbulda. Yoksa illa ben istanbul'a mı yollamalıyım.
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 GEd said: İş ve işveren arasında adam gibi sözleşme olmaması.. kurumsallık ve profesyonel çalışmadan bir haber kurumlar İlk postun özeti. Kurumsallığın olamadığı şirketlerde ayak oyunları her yerde, kurumsal ve profesyonel şirketlerde ayak oyunları en üstte olur aga. Ama ayak oyunlarının yanı sıra her iki şirkette işçi değil köpek arar aga. Geçti mi bilmiyorum ama asıl sen torba yasa geçsin o zaman gör aga.
Öne çıkan mesajlar