Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Loto

Joker

Öne çıkan mesajlar

“Sabah market elinde bir kağıtla geldi. Kağıdı bana verdi ve 'Bu numaraları kontrol eder misin?, Büyük ikramiye Antalya'ya çıkmış. Belki de bana çıkmıştır' dedi. Televizyondan kontrol ettik. 'Bana çıkmış' diye bağırdı. Öyle abartılı bir sevinme göstermedi. Sanki 11 milyon lira kazanmamış gibiydi. Sakin bir şekilde sigara istedi. Parası olmadığı için sigarayı veresiye yazdırdı ve gitti. Evinin balkon demirlerine ayaklarını uzatarak sigara içti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bizim allahsız euromillions da devretti geçen cuma günü.

Salı günü çekilişi tam 154 milyon sterlin şuan.

8 pound yatırdıydım bir şey çıkmadı heh

euromillions gerçi tutması en imkansıza yakın loto oyunu.

1-50 arası 5 rakam seçiyorsun üstüne aynı kolonda 1-11 arası 2 rakam daha seçiyorsun.

hepsi tutarsa kazanıyorsun büyük ikramiyeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Bizim allahsız euromillions da devretti geçen cuma günü.

Salı günü çekilişi tam 154 milyon sterlin şuan.

8 pound yatırdıydım bir şey çıkmadı heh

euromillions gerçi tutması en imkansıza yakın loto oyunu.

1-50 arası 5 rakam seçiyorsun üstüne aynı kolonda 1-11 arası 2 rakam daha seçiyorsun.

hepsi tutarsa kazanıyorsun büyük ikramiyeyi.

hahaha
aynen inanip oynadim...aynen 8 pound oynadim..neyse 7 pound geri kazandim..kosimde oyniyim, 7 pounduda kaptirim.

O kadar da ucak gemisi, kale, uzay seyahati falan planlamistim halbuki :(

edit: hrmm iron maiden halk konseri de organize edilebilir aslinda..
Sosyal ağlarda paylaş

Önden bi ipadi yolla da adayı alırsın çıkınca :)

DynamicK said:

Yilmak yok yine oynadim yine patladim. Bu Cuma'ya devretti tekrardan. 166 Milyon sterlin oldu suan.

Tekrar oynayacagim tabiki ve yine patlayacak.

Verdigi heyecan yeter :)

433 milyon Turk Lirasi yapiyor. Bir kac tane yunan adasi alir kendi ulkemi kurarim.
Sosyal ağlarda paylaş

meanwhile in turkey

4.8 milyon lira tutturulan Süper Loto kuponuna bir şey çıkmadığı gerekçesiyle el koyduğu iddia edilen market çalışanına dava açıldı
14 Temmuz 2011 Perşembe, 11:16:19
Yok böyle uyanıklık!

Bir marketin loto makinasında görevli Sabri M., patronu Fuat Gerçekoğlu’nu cep telefonundan arayıp, çocuğunun hastalandığını söyledikten sonra işi bırakıp kayıplara karıştı.

İŞSİNİ LÜKS ARABALARLA GÖRÜNCE...
Bir süre sonra, M.’yi aynı semtte lüks arabalarla gezdiğini gören market sahibi Gerçekoğlu, şüphe üzerine araştırma başlattı. Gerçekoğlu, kısa sürede işçisinin piyangodan para kazandığını ve zengin olduğu duyumlarına ulaştı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/648355-yok-boyle-uyaniklik
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25227698/

kesin kazanma ihtimali yaklaşık olarak (49x48x47x46x45x44 / 6x5x4x3x2)=13983816 da 1dir.

bir kolon 50 krş olduğuna göre(yanlışsa düzeltin)

7 milyon liralık sayısal loto oynayarak 22 milyon kazanma şansımızı %100 yaparız.

http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/140/e/b/trollface_2_by_trollfaceplz.gif

Yanlış hesabı geçtim , seninle birlikte bir-iki kişi daha tutturunca nolcak ? Trilyonlarca zarar , çılgın proje =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...