Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Küheylan kanka ya çok delikanlı adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Eyvallah kaarşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fuk gene basini ald.......................... inanmistim oysa ki pozitif enerji seyetmistim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://facesofrage.com/photos/happy-pfftch.jpg diye dolaşıyordur şimdi kazananlar, 1 seneye haberleri çıkar süper loto bir aileyi böyle yoketti diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25228759/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 “Sabah market elinde bir kağıtla geldi. Kağıdı bana verdi ve 'Bu numaraları kontrol eder misin?, Büyük ikramiye Antalya'ya çıkmış. Belki de bana çıkmıştır' dedi. Televizyondan kontrol ettik. 'Bana çıkmış' diye bağırdı. Öyle abartılı bir sevinme göstermedi. Sanki 11 milyon lira kazanmamış gibiydi. Sakin bir şekilde sigara istedi. Parası olmadığı için sigarayı veresiye yazdırdı ve gitti. Evinin balkon demirlerine ayaklarını uzatarak sigara içti.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yine çöpe gitti 11 trilyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam çok cool lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Norak said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25228759/ Bizim evin 50 metre ötesi, eryaman okyanus plaza popüler kuruyemiş euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bizim allahsız euromillions da devretti geçen cuma günü. Salı günü çekilişi tam 154 milyon sterlin şuan. 8 pound yatırdıydım bir şey çıkmadı heh euromillions gerçi tutması en imkansıza yakın loto oyunu. 1-50 arası 5 rakam seçiyorsun üstüne aynı kolonda 1-11 arası 2 rakam daha seçiyorsun. hepsi tutarsa kazanıyorsun büyük ikramiyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Oha bildiğin olasılık ötesiymiş sizinki Dyna, pure luck doğman lazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 DynamicK said: Bizim allahsız euromillions da devretti geçen cuma günü. Salı günü çekilişi tam 154 milyon sterlin şuan. 8 pound yatırdıydım bir şey çıkmadı heh euromillions gerçi tutması en imkansıza yakın loto oyunu. 1-50 arası 5 rakam seçiyorsun üstüne aynı kolonda 1-11 arası 2 rakam daha seçiyorsun. hepsi tutarsa kazanıyorsun büyük ikramiyeyi. hahaha aynen inanip oynadim...aynen 8 pound oynadim..neyse 7 pound geri kazandim..kosimde oyniyim, 7 pounduda kaptirim. O kadar da ucak gemisi, kale, uzay seyahati falan planlamistim halbuki :( edit: hrmm iron maiden halk konseri de organize edilebilir aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 DynamicK said: 1-50 arası 5 rakam seçiyorsun üstüne aynı kolonda 1-11 arası 2 rakam daha seçiyorsun kraliyet bildiğin trolluyor halkı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 DynamicK said: Salı günü çekilişi tam 154 milyon sterlin şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yilmak yok yine oynadim yine patladim. Bu Cuma'ya devretti tekrardan. 166 Milyon sterlin oldu suan. Tekrar oynayacagim tabiki ve yine patlayacak. Verdigi heyecan yeter :) 433 milyon Turk Lirasi yapiyor. Bir kac tane yunan adasi alir kendi ulkemi kurarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Önden bi ipadi yolla da adayı alırsın çıkınca :) DynamicK said: Yilmak yok yine oynadim yine patladim. Bu Cuma'ya devretti tekrardan. 166 Milyon sterlin oldu suan. Tekrar oynayacagim tabiki ve yine patlayacak. Verdigi heyecan yeter :) 433 milyon Turk Lirasi yapiyor. Bir kac tane yunan adasi alir kendi ulkemi kurarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/07/13/uk.lottery.winner/index.html?eref=mrss_igoogle_cnn tek kişi kazanmış, 160 million pounds ($255 million)!! DynamicK slm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 2.9 pound cikti bana. :/ o kadar yatirim yaptim patladik. geceyi sokakta geciricem para suyunu cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Norak said: http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/07/13/uk.lottery.winner/index.html?eref=mrss_igoogle_cnn tek kişi kazanmış, 160 million pounds ($255 million)!! DynamicK slm :) yuh be nerdeyse 600 milyon lira direk çıksa türkiyede bu para mini sabancı olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Tutturma şansı 116,531,800'de 1 miş :) Bir fil tarafından ezilerek ölme şansın daha fazladır herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 meanwhile in turkey 4.8 milyon lira tutturulan Süper Loto kuponuna bir şey çıkmadığı gerekçesiyle el koyduğu iddia edilen market çalışanına dava açıldı 14 Temmuz 2011 Perşembe, 11:16:19 Yok böyle uyanıklık! Bir marketin loto makinasında görevli Sabri M., patronu Fuat Gerçekoğlu’nu cep telefonundan arayıp, çocuğunun hastalandığını söyledikten sonra işi bırakıp kayıplara karıştı. İŞSİNİ LÜKS ARABALARLA GÖRÜNCE... Bir süre sonra, M.’yi aynı semtte lüks arabalarla gezdiğini gören market sahibi Gerçekoğlu, şüphe üzerine araştırma başlattı. Gerçekoğlu, kısa sürede işçisinin piyangodan para kazandığını ve zengin olduğu duyumlarına ulaştı. http://www.haberturk.com/yasam/haber/648355-yok-boyle-uyaniklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Edit. çift post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Joker said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25227698/ kesin kazanma ihtimali yaklaşık olarak (49x48x47x46x45x44 / 6x5x4x3x2)=13983816 da 1dir. bir kolon 50 krş olduğuna göre(yanlışsa düzeltin) 7 milyon liralık sayısal loto oynayarak 22 milyon kazanma şansımızı %100 yaparız. http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/140/e/b/trollface_2_by_trollfaceplz.gif Yanlış hesabı geçtim , seninle birlikte bir-iki kişi daha tutturunca nolcak ? Trilyonlarca zarar , çılgın proje =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 5 milyonluk oynasan %80 civarı tutar zaten gerek yok %100 orana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar