dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bunları internetten oynayabiliyor muyuz peki? oynarsak kazanırsak paramızı alabiliyor muyuz? o da ayrı bi soru tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 rahatsiz said: ben direk makinaya oynatıyorum hiç uğraşmıyorum. işyerinde herif on senedir filan aynı numaraları oyanayıp duruyor. "çıkmıyo ulan bu, başka sayılar yazacam bu sefer!" dediği anda eski yazdığı numaralar çıkar. çekiliş yapılmadan önce oynanmış bütün numaralar kaydedilmiş oluyo zaten, yoksa siz bu zamanda fesat karıştırmadan çekiliş yapılacağını sanacak saflıkta mısınız? mintax kullanın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 nomsaR said: rasyonel bi açıklamam yok ama genel olarak şu şekil geliyo gibi. buna göre bi sıralama yapardım 07 13 18 25 29 34 12 17 20 21 34 39 19 24 28 33 37 40 23 26 37 40 43 47 şu serilerden biri çıkarsa ne gülerim ha :D dasaaa said: bunları internetten oynayabiliyor muyuz peki? oynarsak kazanırsak paramızı alabiliyor muyuz? o da ayrı bi soru tabii. Herhangi bir ülkede sayısal oyundan hak iddia edebilmek için o ülkede vatandaşlık, o olmasa bile en azından bi oturma izni sahibi olmak gerekiyo. Yoksa çıksa da tatava yani. Çıktı diyen de bilindik numaralara oynamıştır, kenar mahalle bayiine gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 said: To play UK National Lottery games online or by text, you must be a resident of the UK or Isle of Man at all times. You must also be physically located in the UK or Isle of Man when buying a ticket or when setting up or amending a Direct Debit Account, including changing your numbers and payment details. If you do not meet these requirements, any ticket purchases you make will be declared invalid and no prizes paid, and we will have the right to reclaim any prizes already paid under these circumstances. Find out more about playing outside the UK and Isle of Man If you are not physically in the UK or Isle of Man you should not continue and should return to the home page. If you simply want to check your Account and not purchase tickets, please select the 'Accept' button to continue. If you are currently physically located in the UK or Isle of Man please click the 'Accept' button to proceed. kendime cevap veriyorum.. hayır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 3 12 43 33 27 38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hala yapılmamış: 4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dasaaa ben sizin yerinize oynuyorum iste her hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Dyna, çıkarsa beni de gör, zaten verilmeyen modluk için üzgünüm, gönlümü alırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 çok bozdu ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 o kadar kolonu oynayacak parası olanın ne zoru var da onunla uğraşacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 15 senedir Lost'taki rakamlara oynuyorum, bi bok çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 15 senedir lo... wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 136 milyon £ gunluk faizini versem zaten 500k tl ustu para yapiyor. omrun boyu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya off, yazlığın orada süper loto oynayacak yer yokmuş, numaraları da hazırlamıştım oynayamayacam, kesin hazırladığım numaralardan birine çıkacak ha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sen yaz buraya, biz oynarız. hadi yaz mübarek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok yok yarın da akşam 8e kadar oynanabiliyomuş, şehirde bi yere uğrar gelirken yarın oynarım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yapılmamış ben yapım bari :D 3-4-5-8-15-17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben de bunun konusunu açıcaktım. etrafınızda duyduğunuz bildiğiniz 6 tutturan hiç var mı? bana yalan gibi geliyor gazetede vs. gördüğüm haberlere hiç inanmıyorum zaten. gerçi bi arkadaşın kız arkadaşının amcasına çıkmıştı sanırım ama piyango olabilir o emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben daha körpecikken 4 tutturmuştum, "allaaaah katrilyonlar kazandım" diye heveslenmiştim, sonra gidip 2 kuruş para alınca bayağı küfretmiştim ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya 4ten değil 6 tutturmaktan bahsediyorum tabii ki yalan bence bu zamana kadar bi ton kişi zengin olmuştu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kimse hesap yanlış dememiş lan, öyle olmaz. 49un 6lısını alacaksın, kombinasyon. Sıralama önemli değil kie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 süper lotoymuş lan bu. ne zaman çekilişi? yarın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ctesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 paranın faizini yiyip napcanız olm.olunce ne bırakacam hepsını yer yutar bitiririm walla. deliğanlı adam derler arkamdanda ufak faizle neyim urasmadı deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Fistan said: ctesi yarın değil mi? bi önceki çekiliş 23ündeymiş haftada bir diye tahmin ettim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar