Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Loto

Joker

Öne çıkan mesajlar

İkramiye paraları da benim bildiğim kadarıyla höt diye verilmiyor. Yani büyük ödül 22milyon dedikleri, sallıyorum 11 senede 2şer milyondan veriliyor.

Yok arkadaş ben bugün paramı isterim dersen time value of money muhabbetinden discount ediyorlar parayı.

Rate of return (faiz ya da başka yatırım aracı) 10% desek 11seneden 22milyon bir anda 7,71milyon oluyor.

Sorry trollscience
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 10-11 yıl önce babamlar yapmıştı böyle bir manyaklık ellerinde hesap makinası istatistikler kolonları numaralandırıp sıralamalar falan ki kendisi makina mühendisidir diğer arkadaşı da matematik öğretmeniydi ama yemedi o zamanın parasıyla 3 kişi 450 liralık kupon yapmışlardı. epeyce 4 birkaç tane 5 tutturdular zarar etmediler ama voleyi vuramadılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bazen nasıl anlatacağımı bilemiyorum bazı şeyleri. aynısını kopyalayıp yapıştırmaktan başka elimden bişi gelmiyor

said:
makineye oynat dediğinde çıkan sayılar hep tekrarlı falan geliyor sanırım.

1) A D F H U M gelmiş olsun
2) B D F S P M
3) A D S M X U
4) A B D U M W

burada oynadığınız bi kuponda bol tarafından A D M oynadığınız demek. A D M çıkmazsa tamamen yandınız keza kuponunuz öldü demek. A D M çıkarsa e zaten 5 hit aldıysanız 5hit alıyorsunuz demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...