Vendy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Rewendor said: Bu arada havadan gelen böyle şans oyunu paralarının %20si falan vergiden gidiyo diye biliyorum, emin değilim ama, aslını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lan isterse yüzde 60ı gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İşte o vergi kısmı düşünce bütün hesaplar cortluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cortluyo tabii, hıncalın bugünkü yazısında vardı, taksimden apartman satın alan adam 10.5 milyon dolar ödemiş sırf binaya, TL'ye çevirirsek 17-18 milyon tl ediyo işte, vergisi kesilmiş ikramiye. altı üstü bi apartman parası yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İkramiye paraları da benim bildiğim kadarıyla höt diye verilmiyor. Yani büyük ödül 22milyon dedikleri, sallıyorum 11 senede 2şer milyondan veriliyor. Yok arkadaş ben bugün paramı isterim dersen time value of money muhabbetinden discount ediyorlar parayı. Rate of return (faiz ya da başka yatırım aracı) 10% desek 11seneden 22milyon bir anda 7,71milyon oluyor. Sorry trollscience Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok yahu, öyle olsa insanların "ikramiye kazandı onu çar çur edip bitirdi şimdi yine parasız" diye haberi çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Tamam demek ki insanlar bugün 7milyonu 10 sene boyunca 2şer milyona tercih ediyorlar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 amerikada var o hepsini tek seferde vermeme olayı sanırım. türkiye'de bi de banka müdüründen hesap defterini alıyorsun paraların önünde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Rewendor said: ikramiye kazandı onu çar çur edip bitirdi şimdi yine parasız abi gidipte inşaat işcisine falan çıkıyor çünkü hep nedense sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 senden başka biri daha tutturursa bittiğinin resmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oynayıp oynayıp millete para kazandırıyonuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bundan 10-11 yıl önce babamlar yapmıştı böyle bir manyaklık ellerinde hesap makinası istatistikler kolonları numaralandırıp sıralamalar falan ki kendisi makina mühendisidir diğer arkadaşı da matematik öğretmeniydi ama yemedi o zamanın parasıyla 3 kişi 450 liralık kupon yapmışlardı. epeyce 4 birkaç tane 5 tutturdular zarar etmediler ama voleyi vuramadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bir de 10 senede sayısal lotonun bütün olasılıklarını kitaba yazan bir tip vardı pazarlamaya falan çalışıyordu hatta sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 4 kolonluk numara yazdım kafama göre, eve giderken bi oynayayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bunların random generatorları random generate edemiyor. makineye oynat dediğinde çıkan sayılar hep tekrarlı falan geliyor sanırım. adam gibi bi random generate edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 e ikramiye de sıralı çıkabiliyo ama: bak mesela 23 haziran çekilişi: 5 12 15 49 50 51 http://www.millipiyango.gov.tr/superlotosonuc.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hımm 18 milyonluk oynayınca onun bir kısmı da ikramiye olarak sana dönecek. %35'i filan. işler yani bu. ama birden fazla kişi bilirse patlar. ikramiyeler türkiye de anında verilir, vergi filan da alınmaz. zaten vergi kesilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi bazen nasıl anlatacağımı bilemiyorum bazı şeyleri. aynısını kopyalayıp yapıştırmaktan başka elimden bişi gelmiyor said: makineye oynat dediğinde çıkan sayılar hep tekrarlı falan geliyor sanırım. 1) A D F H U M gelmiş olsun 2) B D F S P M 3) A D S M X U 4) A B D U M W burada oynadığınız bi kuponda bol tarafından A D M oynadığınız demek. A D M çıkmazsa tamamen yandınız keza kuponunuz öldü demek. A D M çıkarsa e zaten 5 hit aldıysanız 5hit alıyorsunuz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 haa tekrarlıdan kastın o pardon. ben belirledim numaralarımı kendim, elle oynayacam. bi tane de "abi hepsinin şansı aynı değil mi? 1-2-3-4-5-6 oynarım ben olsam hep" diyerek heves baltalayan arkadaşım var bu arada. haksızsın da diyemiyorum haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 o olay tavlada yekin gelmesi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben direk makinaya oynatıyorum hiç uğraşmıyorum. işyerinde herif on senedir filan aynı numaraları oyanayıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 valla aslında kesin sequential serilerin gelmesi ile ilgili de bişiler vardır hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 rasyonel bi açıklamam yok ama genel olarak şu şekil geliyo gibi. buna göre bi sıralama yapardım 07 13 18 25 29 34 12 17 20 21 34 39 19 24 28 33 37 40 23 26 37 40 43 47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ingiltere'de euromillions bu cuma 136 milyon £'a ulasiyor :) 5 haftadir oynuyorum tutturamadim surekli devrediyor heh http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/euromillions.ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 of ya o çok çılgın bir şey, o kadar para çıksa abooov düşünemiyorum bile, yarısıyla cimboma topçu alsam yine çok para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar