KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fede said: oha ne güzel filmleri izlememişsin. çok şanslısın bende çok imreniyorum yaa böyle insanlar görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 o kadar fazla film kaçırmışsınki yuh black swan haricinde hepsini izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 o filmler xvid değildir işallah onu izle bunu izle demişinizde orda lotr ve matrix var lan onları izlemeden sinema filmi izlemesin bide heat var orda o kesin izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hezarfen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hangisini seyrettin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 se7en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fede said: oha ne güzel filmleri izlememişsin. çok şanslısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam hayatı boyunca film izlememiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam neleri izlememis ya, vay anasini. izlemedigim ne kadar cok film oldugu aklima geldikce uzuluyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 van helsing harici hepsini izle diyorum ben de...good will hunting ile başla bence...ve evet çok şanslısın tüm o güzel filmler izlenmemiş olarak bilgisyaarında durduğu için..ya da şanssız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dreamers izle uyumazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 toggie said: Beterböceği yarım bırakmıştım. Kaldığım yerden izliyim onu. Kısa sürer hem iyi olur. Dark Knight'ın da ilk sahnesini defalarca izledim, super otesi. Ama devamı bayıyor yahu. Zaten superhero filmlerini pek sevmem. Ama adettendir izlemek lazım tabi. watta....???? abi filmleri açıp ilk sahnelerini izleyip kapatmak, yarım bırakmak falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 utanmiyo da hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Uzun olmasın,bayık olmasın demişsin(ne seni bayar bilemem ama) madem...Eşkiya'yı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 step brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi sadece iyi filmleri indiriyorum o yuzden size hic film izlememis gibi geliyorum. ama haklısınız cok guzel filmler var icerisinde bugune kadar nasıl izlememis olunur diyebileceginiz. ama bir bu kadar da izlemis oldugum cok guzel film var yani. onların listesini cıkarmaya gerek yok simdi. vakit buldukca izliyorum. filmlere ayırabilecek cok fazla vaktim yok. bu vaktin bir bolumunun dizlere gittigini de hesap edin. TantoLaVita said: se7en izledim birkaç kez. Red said: o filmler xvid değildir işallah onu izle bunu izle demişinizde orda lotr ve matrix var lan onları izlemeden sinema filmi izlemesin bide heat var orda o kesin izlenmeli matrix ve lotr'u da birkaç kez izledim tüm seriyi. heat'i izlemedim. ayrıca filmler de divx ne olmuş? zaten coğu eski filmler. hezarfen said: hangisini seyrettin merak ettim ilk mesajda belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla öyle filmler izlememişin ki xvid hakaret olur ndna diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 televizyon alamadım daha. laptop'tan da hd izlesem ne olur izlemesem ne olur. su listede kac tane filmi hd izlesem daha iyi olur? 5-10 tane max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ne lan illa her filmi izlicekmi.ben star wars hayatımda hiç izlemedim mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ben senin yerinde olsam her gün 2'ser film izleyerek o listeyi bitiririm. Kac tane güzel film var o listede izlenmesi gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Zaybird said: ne lan illa her filmi izlicekmi.ben star wars hayatımda hiç izlemedim mesela :D abi naptın, izle hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 dün super8 i izledim ilk yarım saat cok bayıktı sonradan acıldı ama yine kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 forest gump uzun ama 1 dk sıkılmazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 star wars izliyeyim dedim şimdi.o kadar karışıkki.bazısı diyoki 4-5-6-1-2-3 diye izle.bazısı 1-2-3-4-5-6 diye izle diyo.hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 4-5-6 2-1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar