Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yazdım öbür konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Estel_Anorien said: bence tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mr_Hand said: profiline bakarken sağ üstteki mavi edit profile butonunu altında "view profile as" var. ona tıkla anlarsın demek istediğimi. evet çok iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Üye olan arkadaşlar! Nasıl, facebook kadar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 wave daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 facebook varken buna ihtiyaç olucağını sanmıyorum. Mühim bi yenilik getirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Iyi guzel davetimi aldim da android market benim google nexus s`ime bu application`i sana yukleyemem diyor , google bana kelek atti >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 google+ patlama yapmazsa google'ın bütün başarısına şans derim. google bu fail olmak gibi bir lüksü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 video chat özelliği çok iyi. comment olayı daha güzel. (edit fln var) notification olayı daha güzel. resim ekleme fln daha güzel. privacy ayarları daha güzel. gtalk olayı facebook chat'ten daha güzel. circle sayesinde stream'de filtreleme çok güzel. video fln eklerken dahili olarak youtube search fln yapabiliyoruz. profil resimine tıklayınca direkt orada değişmesi fln da kolaylık olmuş. bence ilk aşamada yeterince güzellik var. eksikleri tabiki olacak ama zamanla çok daha fazla özellik eklenir. bence gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Darqainu said: Iyi guzel davetimi aldim da android market benim google nexus s`ime bu application`i sana yukleyemem diyor , google bana kelek atti >.< http://download.ersinkoc.com/apk/20110630130836-com.google.android.apps.plus.apk pati'den biri şunu paylaşmıştı ama android telefonum olmadığı için işine yarar mı bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 App yükleyemeyenler rootlasınlar cihazı, sonra market enabler çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 türkçe konuşun huleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 -Off Topic- Root Olayiyla Alakali Rica Bu rootlama isine bir turlu giremedim , zaten 1 ay sonra yurtdisinda olucam gerek yok diyorum da yine de kafami kurcaliyo.Iphone`un jailbreakme.com`a girerek jailbreak edilmesi kadar kolay yapilsa ya. Bir de rom falan yuklemeden hayatima devam edebilir miyim ? Ayrica rom denilen zimbirtilari surekli update etmek stable mi degil mi kovalamak gerekmiyor mu ? Bana android update`i gelince falan sikinti olmayacak mi ? Pmden falan biri beni aydinlatsin sevabina bu islerde lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 vay arkadaş bi davetye gelmedi bukac4 gmaıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 haydari said: vay arkadaş bi davetye gelmedi bukac4 gmaıl yolladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya anladığım kadarıyla facebookdaki mention olayı yerine istediğin çevreye mesaj, foto, video göndereceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hadi paticik çemberi tamamlamak üzereyim. nolcak sonra merak ediyom.. https://plus.google.com/u/0/101865944355794394394/posts/4v1HzomZXfC adresine post etmeye devam edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yau bug var. bende 1 notification takıldı kaldı. devamlı uyarı veriyor görüntülediğim halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Sağ en altta küçük bi feedback var ordan gönderin hataları. Gerçi benim resmin thumbnail olarak çıkmaması sorunu hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 davetiye atar mısınız bana da ? öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu arada sadece gmail ile mi alınıyor davetiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben hotmail'e de gönderdim ona da olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben davet gönderiyorum millet kayıt olamıyo. ne iş anlamadım. biri şunun aslını astarını anatsa ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Google artizlik yapıor. Sen gel sen gelme diyor. işin özü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Adamlar limited testing yapcaz demis biz site olarak aktik oraya 15 dakkada.Korkmuslardir okadar turku gorunce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar