throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Google'ın yeni sosyal paylaşım şeysiymiş. Gideri var gibi? http://www.youtube.com/watch?v=xwnJ5Bl4kLI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 patlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yapmisti bunlar bitane bisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gelsin görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bunneh said: gelsin görelim alman defansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 facebook yavaş yavaş çöplüğe dönüyor sade arayüz artık insanların çok daha hoşuna gidiyor. Büyük olasılıkla facebook yüzünden hiç bir halt yiyemeyecek ama bu sefer güzel deneme. bu arara mütemadiyen internal error hatası alıyorum keep me posted diince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 reyou said: patlar yine. this. facebook kadar başarılı bir site varken, insanların o düzenlerini bırakıp yeni bir paylaşım ağına geçmesi zor görünüyor. Facebook'tan çok çok daha kullanışlı olması lazım öyle bir geçişi yapmaları için, o da çok olası değil gibi. Yanılmam da umarım, zira internet konusunda statükocuyum gayet, yeni siteye üye ol arkadaş bul ekle falan uğraştırmasınlar iyiyim facebookta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 wave'in ne oldugunu kimse cozemediginden patlamıstı. bu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 facebooku geçemez ama yine de doğru dürüst insanların yeri olur orası. facebook capulcuları vazgeçmez facebooktan.. google da herşeye el atmaya başladı yani artık aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 facebook bitmeye yaklaştı hakikaten.varoş oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 facebook elite diye özel bir yer açsınlar sizin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 toggie said: wave'in ne oldugunu kimse cozemediginden patlamıstı. bu daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 aaa iyi fikir lan hemen çalışmalarına başlıyorum. çok zengin olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 facebookla nalakasi var lan, amaci iletisim gibi bunun daha cok, toplu chat, toplu video filan. bisey birakip gitmeye filan da gerek yok, zaten gmail contactlar googlein her seyinde kullaniliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bence bunlar Facebook'u satın almaya çalıştı ama beceremediler ondan bu kadar kasıyorlar. YouTube'u satın alıp Google Video'yu kapattılar, yine bunu gibi bir taktik yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Facebook'tan ziyade MS Exchange, Communicator gibi zımbırtılara rakip olacak bişey bu. Sosyal paylaşım değil de iş ortamında baya başarılı olur gibi. Daha bişey yok gerçi ortada, ayrıntılarını görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 burcucum ck gzl cıkmıssın cnms gibi insanları da çekecek bir şey olabilir. Sayıları az değil ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 İstemediğinizle arkadaş olmadığınız, bilgilerinizi göremediği vs. sürece neden batıyor ki öyle insanların orada olması? Facebookta çok apaçi var ama hiçbirini görmüyorum, onlar da beni görmüyor. Ah yeni bi ağ çıksa da bunları almasalar kafasında takılmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ben de facebook'taki embesillerle ne alıp veremediginiz oldugunu anlayamıyorum gercekten. Ne yapıyosunuz da denk geliyosunuz ki bu adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hayır beni bile ignore edebiliyosunuz yani şurayı okurken, facebookta mı geriliyosunuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 toggie said: Facebook'tan ziyade MS Exchange, Communicator gibi zımbırtılara rakip olacak bişey bu. Sosyal paylaşım değil de iş ortamında baya başarılı olur gibi. Daha bişey yok gerçi ortada, ayrıntılarını görmek lazım. hayır togi hayır. yanlış analizler yapıyosun... genelde dünyanın hiç biyernde bişey belli olmadan önce eleştirilmez, spekülasyon yapmak da toplum nabzını ölçmeye girer, (ki nabız ölçebilicek biri değilsindir olsan şirket tüketim analizleriyle alakan olurdu) sırf mesaj yazmış olayım, konunun bi parçası olayım ben de bu neşeli oluşumda biraz daha kabullenileyim uğraşı vermek adına boş boş yorumlar yapıp ilgi görmek istiyosun. bu da psikolojik eksikliklerle alakalı olabilir, ama başarılı olmak istiyosan forumdan çıkıp gerçek bişeyler yapmaya başlasan hayatında belki de en büyük uğraşı vermiş olucaksın. tembel olabilirsin, sorunlar olabilir, ama o içindeki ateşi boşa harcama ikinci ihtimal de ilgi görmek için değil "başka bi nedenden" yazmış olman. başka nedenlerin hepsi saçma çünkü içerik saçma, çünkü yazılım daha ortaya çıkmamış, ön inceleme bile yok:) herşeye rağmen paticik halkının iradesinin bana verdiği yetkiye dayanarak seni affediyorum, daha yapıcı yorumlar getirmen dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Circles olayını tuttum baya. Feysbuktansa bunu kullanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Herkes +500 arkadaşa sahip olmak için tanımadığı tipleri eklediği için oluyor onlar. Boş zamanımda iki muhabbet edip, bir bira içemeyeceğim insanı eklemiyorum. Çok basit ve işeye yarayan bir kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 onu da boşver her ay veya 2 ayda bir friend temizleme olayını yapın, güncel olarak alakanız olmayanları siliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 google olani alsin gelistirsin sifirdan yaptimi sapitiyolar, google videos yapti adamlar patladi bak yotube u hazir aldilar mis gibi calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar