Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google+ ( Bu Başlıkta Davetiye İstemek Yasak!)


throine

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

patlar yine.


this. facebook kadar başarılı bir site varken, insanların o düzenlerini bırakıp yeni bir paylaşım ağına geçmesi zor görünüyor. Facebook'tan çok çok daha kullanışlı olması lazım öyle bir geçişi yapmaları için, o da çok olası değil gibi. Yanılmam da umarım, zira internet konusunda statükocuyum gayet, yeni siteye üye ol arkadaş bul ekle falan uğraştırmasınlar iyiyim facebookta :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Facebook'tan ziyade MS Exchange, Communicator gibi zımbırtılara rakip olacak bişey bu. Sosyal paylaşım değil de iş ortamında baya başarılı olur gibi. Daha bişey yok gerçi ortada, ayrıntılarını görmek lazım.


hayır togi hayır.

yanlış analizler yapıyosun...

genelde dünyanın hiç biyernde bişey belli olmadan önce eleştirilmez, spekülasyon yapmak da toplum nabzını ölçmeye girer, (ki nabız ölçebilicek biri değilsindir olsan şirket tüketim analizleriyle alakan olurdu)
sırf mesaj yazmış olayım, konunun bi parçası olayım ben de bu neşeli oluşumda biraz daha kabullenileyim uğraşı vermek adına boş boş yorumlar yapıp ilgi görmek istiyosun. bu da psikolojik eksikliklerle alakalı olabilir, ama başarılı olmak istiyosan forumdan çıkıp gerçek bişeyler yapmaya başlasan hayatında belki de en büyük uğraşı vermiş olucaksın. tembel olabilirsin, sorunlar olabilir, ama o içindeki ateşi boşa harcama

ikinci ihtimal de ilgi görmek için değil "başka bi nedenden" yazmış olman. başka nedenlerin hepsi saçma çünkü içerik saçma, çünkü yazılım daha ortaya çıkmamış, ön inceleme bile yok:)


herşeye rağmen paticik halkının iradesinin bana verdiği yetkiye dayanarak seni affediyorum, daha yapıcı yorumlar getirmen dileğiyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...