Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hearts of iron (hoi)


solo

Öne çıkan mesajlar

LethE said:

peki şimdi diyelim sam castille idi sonra bi haftasonu gelemicem dedi AI amı bırakıyoruz onu? castille alıp varını yoğunu sömürebiliyomuyum kendim için?

sonraki hafta geri döndüğümde kastilya'nın ocağına incir ağacı dikildiğini gördüğümde "EEEH EYTERE BEAAAĞHHH" çekip çıkıyorum, vs vs. (:P)

yabancılarla multide olmuştu o, burada shoutcast programım olan bir akşamda hollanda'mı yıkıp tech costu 5 milyar olmuş avusturya blob verdiler, (arnavutluk filan almıştı akıl fikir) kızdım bıraktım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HOI3 inanılmaz leş çıktı ya. Hiç beyenmedim

HOI2 akarız diyorsanız beni de katın içine. Deneyimliyimdir..

Nazi'lerle komple avrupayı dayatmışlığım vardır. Saveler duruyor eski pc'de. Tabi boku bokuna 10 günümü Afrika'yı işgal edeceğim diye harcayıp bir türlü afrikanın tamamına sahip olamamıştım.

Infrs olmadığı için tanklar gitmiyor. Tanklar gitmediği için ele geçirilen bölgeler Amerika tarafından geri alınıyor falan...Ona harcayacağım zamanı Orta Asyaya harcasaydım Rusyayı 2 taraftan keserdim.

Neyse HOI2 demişken kaldığım yerden tekrar devam etsem de dunyayı Nasyonel Sosyalist yapsam iyidir (:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide diyelim oyunculardan birinin makina kasıyorsa bi 10 dakka da bir 1 dakkalık pause edip beklemek gerekiyor yoksa desync atmaya başlıyor.

ki ben 2 kişi oynadım 5-6 kişide kendinden geçiyodur sanırım (eu3 den bahsediyorum ama hoi de pek farklı değildir herhalde).

kasmaz diyosanız bende akarım (korsan tabi. hamachi den oluyor sırf sanırım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...