solo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 arkadaslar selamlar, bu konunun eksik yada arkada kalmis oldugunu gordum. bi acayim dedim :) 2 yada 3 icin multi ci arkadaslari da bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hoi2 için 38 sayfa konuşmuşuz neyi eksik. 3 zaten kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hocam konu çok eski kalmış :) multi yapalım bi canlandıralım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vicky oynayalm :D yanlız multi nası oluyor ki bunlarda çok uzun sürmüyor mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 haftalar sürüyor ve dahası buradan kalkan partiler ilk geceye bile başlayamadı çoğu zaman heh. v2'ye şu 1.4 final lazım en azından, 1.3 de 1.4b de ayrı kritik sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 saveleyip devam mı ediliyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 peki şimdi diyelim sam castille idi sonra bi haftasonu gelemicem dedi AI amı bırakıyoruz onu? castille alıp varını yoğunu sömürebiliyomuyum kendim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bağlantı sorunları da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Hoi 3'e hiç bulaşmadım ama 2'yi hala deliler gibi oynuyorum.Iron cross eklentisi ve darkest hour, oyunu başlı başına değiştirmiş tavsiye ediyorum.Deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vicki oynasak aslında böylr 5-6 kişi oha ne akar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 biz bi ara 4 kişi eu3te baya ilerlemiştik, hoi2 olursa ben gelirim multiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 LethE said: peki şimdi diyelim sam castille idi sonra bi haftasonu gelemicem dedi AI amı bırakıyoruz onu? castille alıp varını yoğunu sömürebiliyomuyum kendim için? sonraki hafta geri döndüğümde kastilya'nın ocağına incir ağacı dikildiğini gördüğümde "EEEH EYTERE BEAAAĞHHH" çekip çıkıyorum, vs vs. (:P) yabancılarla multide olmuştu o, burada shoutcast programım olan bir akşamda hollanda'mı yıkıp tech costu 5 milyar olmuş avusturya blob verdiler, (arnavutluk filan almıştı akıl fikir) kızdım bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 her hangi birini oynayacaksanız bende gelirim ama hoide noobum vicky2 akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben de varım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tamam da senin hollanda sen yokken savaş açtıysa adamlar naapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 HOI3 inanılmaz leş çıktı ya. Hiç beyenmedim HOI2 akarız diyorsanız beni de katın içine. Deneyimliyimdir.. Nazi'lerle komple avrupayı dayatmışlığım vardır. Saveler duruyor eski pc'de. Tabi boku bokuna 10 günümü Afrika'yı işgal edeceğim diye harcayıp bir türlü afrikanın tamamına sahip olamamıştım. Infrs olmadığı için tanklar gitmiyor. Tanklar gitmediği için ele geçirilen bölgeler Amerika tarafından geri alınıyor falan...Ona harcayacağım zamanı Orta Asyaya harcasaydım Rusyayı 2 taraftan keserdim. Neyse HOI2 demişken kaldığım yerden tekrar devam etsem de dunyayı Nasyonel Sosyalist yapsam iyidir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ayrıca 1940'dan sonra inanılmaz lag giriyor. Update'lerle bu sorunu çözebildiler mi? Bir de oynayacaksak Armageddon mod lu oynayacağız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 LethE said: tamam da senin hollanda sen yokken savaş açtıysa adamlar naapsın yok ya, ispanya'ya yedirmişler fransa'yı yedirdikleri gibi, 7 kişi bir ispanya'yı dizginlemeye çalışıyordu oyunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bide diyelim oyunculardan birinin makina kasıyorsa bi 10 dakka da bir 1 dakkalık pause edip beklemek gerekiyor yoksa desync atmaya başlıyor. ki ben 2 kişi oynadım 5-6 kişide kendinden geçiyodur sanırım (eu3 den bahsediyorum ama hoi de pek farklı değildir herhalde). kasmaz diyosanız bende akarım (korsan tabi. hamachi den oluyor sırf sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kankalar, diyorum ki hoi 2 ile devam edelim. ama soyle stabil bi versiyon belirlesin ustalar. o versiyonda cakalim multi yi. PC sinde 4Gbyte + ram olan birisi de host olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 vicky oynayak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu arada darkest hour u deneyip yorum yapabilecek olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hamsilipilav said: vicky oynayak ya haci vicky de oynariz. multi olduktan sonra sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hostun makinanın hızı/gücü farketmiyo hacı zaten en yavaş olan arkada kalıyo kalcagı varsa. ondan hızı 2 nin üstüne getirmemek lazım hiçbi şekilde. vicky para verseniz gelmem ben :/ PS: session başına 100 tl olursa gelebilirim belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar