Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofisteki ablaya saka icun

di

Öne çıkan mesajlar

di said:

AHAHAHAH LAN!

Yakalandik. Keyfim yoktu aramadim etmedim ablayi, abla beni aradi, dalginligima geldi aciverdim.

Yine de mission accomplished sayilir ama baya baya dusunmus nasil geldi bu numara buraya diye. Oglu, kocasi, kendi oturmuslar cozememisler falan. =)

Kahve yapmiyosun diye geliyo butun bunlar basina biliyosun di mi ? dedim, gostericem ben size kahveyi diyerek kapatti.

Tuzlu muzlu, bi sekilde biticek artik kahve ozlemimiz. ehah.

şunun için yalan yazıp kendi yalanını, kendi hikayenle sonladırıyorsun ya ne diyeyim
neyin kafası bu
deliricem ya
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

di said:

AHAHAHAH LAN!

Yakalandik. Keyfim yoktu aramadim etmedim ablayi, abla beni aradi, dalginligima geldi aciverdim.

Yine de mission accomplished sayilir ama baya baya dusunmus nasil geldi bu numara buraya diye. Oglu, kocasi, kendi oturmuslar cozememisler falan. =)

Kahve yapmiyosun diye geliyo butun bunlar basina biliyosun di mi ? dedim, gostericem ben size kahveyi diyerek kapatti.

Tuzlu muzlu, bi sekilde biticek artik kahve ozlemimiz. ehah.

şunun için yalan yazıp kendi yalanını, kendi hikayenle sonladırıyorsun ya ne diyeyim
neyin kafası bu
deliricem ya

oha!
abi her halükarda ikinizden birinden çok feci korkuyorum.biriniz gizli seri katil olabilirsiniz hatta.o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

abi emekçi insana az saygınız olsun ya, eğlence aracı yapmayın.

sizin ananız olabilir geyiğini geçin de.

bir çoğu, hatta hepsi çalışmak zorunda oldukları ıcın şaka gibi paralara orada uğraşıyorlar, x beye çay la y hanıma kahve için.

bazı şeyler doğuştan gelir, şartlar eşit değil. yapsaydı etseydi muhabbetıne dönmesin yani.

yazıktır, uğraşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha ?

Nasil boyle ithamlarda bulunabiliyorsunuz sasiyorum gercekten.

Boyle bir seyi yapabiliyorsak saka gibi paraya calistigi icin degil, aramiz gayet iyi oldugu, hep beraber gulup eglendigimiz icin yapabiliyoruz.

Olayi bambaska yerlere cekip olmayan seyleri varmis gibi lanse etmeyin bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu işe herhangi bir pencereden bakmayı bırakın, ben saçma şakaları tasvip etmiyorum, kaldıki uğraştılar, anlamamışlar vesaire olayında da di nin son mesajındaki söylediği şeyler çelişiyor. önemi yok , fikrimi belirttim.

mesajlardan kişilik tahlili, ya da geçmiş analizi yapacaksak ... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hacim 7 dk sonra cevap vermisim, 7 dk sonra cevap vermissin. Konu basinda bekleyip F5'liyor musun surekli sen de ?

Sundugun argumana gore bu sekilde olmasi lazim sende de zira daha oncekiler gibi bu da gecersiz cunku arada bir konu listesine bakip goruyorum o kadar.

Fikrimi soyledim dedigin seyde anlattiklarimi es gecip kendi hayal ettigin duruma gore belirtiyorsun fikrini ki sonrasinda ben oyle degil dedigim de bile "olsun ben sevmiyorum" diyorsun.

Okudugunu anlamamak icin kasan, duruma gore yazmamak icin elinden gelen siz, obsesif olan ben.

Oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne şakası
1. kadının telefonunu almışsınız
2 rehberine girmişsin
3. kandırcam diye internet forumuna yazmışsın adı paticik
hala espiri diyo
amaç ne cidden

lan kuscam walla
kuyruk acısı diyo ordan da biri, adamı banlattım ya, şimdi o düşünüyordur

neyse daha da muhattap olmam
kendine seviyelerine çektiler