BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Var mi boyle issiz gucsuz DM/GM/ST/MM felan? Bunun icin programlar felanda vardi bole minyaturlu hedeli hodolu. Ravenloft olur darksun olur. Haftada bir felan mikrofonlu felan falan da olur chatli mhatlide olur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Olursa ben de olurum. Vardı bir program bulayım link: Bu
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi bole bi organizasyonda sorun dm gm mm felan bulmam oyuncu cokda yonetcek yok w
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bir deneyebilirim aslında boş vaktimde kısa bir senoryoyu. Eğer denersem burada haber veririm.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi dene iste yane ne olursa olsun exalted olur vampire olur dnd olur bole sacma sapan bi suru setting war onlar olur cthulhu olur
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bende oynarım..hatta ciddi bi grup olursa oynatabilirimde ..
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bende katılmak isterim böyle bişey olursa,gerçi tecrübem lise yıllarındaki d&d ile sınırlı olsa da frp okuyan,zeki bi insan olduğum için uyum sağlarım diye düşünüyorum :P
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 dragon abi oynatcaksan kuralim bi grup deneme amacli bi 1 2 saat bsi yapalim iste olura devam ederiz olmassa one shotti deriz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ben oynatmaya karar verdim bir şey. Çok iyi bir program da buldum. Korsan filan edinir bir yerden kısa bir oyun deneriz, çalırsa iyi satın alırız. Fiyatı uygun. Bir sürü hazır görevi de var. https://www.fantasygrounds.com/home/
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bakındım biraz da göremedim o programın korsanını yalnız, bide çok da ucuz sayılmaz ya ultimate 150$ falan diyor. Gerçi bu 150$'lık lisansla ne istersen yapabiliyomuşsun :D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ok gerge count me in setting ne
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 DSA OSRIC Arcana Evolved Ars Magica Call of Cthulhu Castles & Crusades D&D 3.5E D&D 4E D20 Modern GURPS Iron Heroes Basic Roleplaying (BRP) GURPS Unisystem Pathfinder Labyrinth Lord New World of Darkness Rolemaster Classic Savage Worlds SW: Shaintar ShadowRun 4 Top Secret SI Classic Traveller Warhammer Dark Heresy Star Wars Saga Edition DICE hmmm guzel dnd felan war
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 tmm gerge ile baslayalım madem setting system diyar olaylarınıda cözdükmü tmmdır ne oynatmayı dusunuyorsun gerg?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Pathfinder iyi olabilir setting olarak. Dünyayı kasmayalım hiç. Random bir macera hazırlanır generic 2-3 saatte bitecek en fazla.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bende katılmak isterim iş saatlerime uyarsa saatler
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 İçinden programı da öğreten bir deneme senaryosu çıktı. Onu oynarız öyleyse =) Zaman ne zaman olur bilmiyorum ama (Önümüzdeki Cuma'ya kadar bir research paper draft etmem lazım) ilgilenenler bana bir öm atsın, cevap olarak programı yollarım. Seversem olayı satın alırım programı ama, bu durumda topluca almamız ya da başka bir programa geçmemiz gerekecek. Bir de bu varmış işte: http://rptools.net/ Bunu da bir deneriz hatta diğerini satın almaya girişmeden önce =)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 pathfinder nedir yaw? hic bi fikrim yok dnd felan mi denesek ilk kurallarina asinayim en azindan ha dersen ben urasirim size anlatmakla eyvalla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dnd 3.75 gibi bir şey abi. aynı gibi. bir conversation şeyi yollarım, kısa bir şey zaten. minik değişikliklerle daha bir hoş olmuş ama. Hatta ahanda burada: http://dl.dropbox.com/u/313996/FRP/Pathfinder/Pathfinder%20Conversion.pdf
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 BonePART said: DSA OSRIC Arcana Evolved Ars Magica Call of Cthulhu Castles & Crusades D&D 3.5E D&D 4E D20 Modern GURPS Iron Heroes Basic Roleplaying (BRP) GURPS Unisystem Pathfinder Labyrinth Lord New World of Darkness Rolemaster Classic Savage Worlds SW: Shaintar ShadowRun 4 Top Secret SI Classic Traveller Warhammer Dark Heresy Star Wars Saga Edition DICE hmmm guzel dnd felan war bold lu kısım bitirdi beni, yoksa OWOD OWOD diye spamlicektim threadi. setting belirlenince yazın ona göre gelebilirim.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi new world of darkness vampire klanlari 5 e dusuruldu felan o deil mi ya 3rd editionu sanirim wodun yeee guzel mi ki o ben eskisini co oynadim oynattimda ama yenisini hic denemedim bu arada gerge one shot yapcaksak ne zaman yapcaz bi rtarih konusalimda ona gore zaman ayarliyalim zaten isten gucten cok zamanim yok o sebeble normal masaustu oynayamiyorum
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Benide kabul ederseniz aranıza benim içinde yukarıdakiler aynen geçerli
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Pathfinder gibi gözüküyor olay.. dnd 3.5 + diebiliriz zaten..buna aşina olanlar onada aşinadır..
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 pathfinder oynamadım hiçte dur şimdi itnernetten rule set cart curt bakayım.
Öne çıkan mesajlar