Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.gamersgate.com/ Güzel bir oyun sitemiz. Çok iyi indirimleri oluyor, indirilen oyunlar Steam olsun, Origin olsun, hiçbir yer olsun eklenebiliyor. Sitenin farkını bir case study ile anlatıyorum. Şu an sitede Bioshock 1 ve 2 5'er dolara. İkisine de buy diyoruz. Sonra confirm diyoruz. Pending Purchase order olarak ekleniyorlar. Ne zaman istersek parasını verip alıyor ve oynuyoruz. İndirip kalktıktan sonra da alıp oynayabiliyoruz yani. Hatta indirim kalktıktan sonra gift ederek işi ticarete bile dökebiliyoruz Gittigidiyor'da. Aylarca bekleyince order kendiliğinden iptal oluyor mu bilmiyorum ama. O konuda bilgi bulamadım. Ama indirimdeki oyuna purchase order verip sonra bankaya para yatırıp aldığım oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 MEsela BF3'e pre-order vermişler, origin harici satılacak demek ki oyun, fakat mesela burdan alsam acep Steam'e ekleyebilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bf3 steame gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Dün Just Cause 2 aldım 5$'a Steam'e eklendi. Oyuna göre değişiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 direk kredi kartı kullanılamıyor mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Şu BF3 steam'e gelmeli artık off. ALMAM LAZIM, LIBRARY'de parlamalı oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bioshock indirimi var 5$ nası ki oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben Eu3 chronicle i 8$ a aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 chronicle'da hangi oyunlar vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eu3 ve butun expantionlari (innominie, heir to throne, dwinewinds) PS: divine windsi yükedikten sonra patch yapman gerekiyor cunku devamli error veriyor oyun ben once oyundan sandim sonra formlardan ogrendim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 steam'e atılabiliyorsa eğer bende alayım asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.gamersgate.com/DD-STRCOL/stronghold-collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 civilization IV complete edition 6 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Dungeons %50 - $19.98 Civilization 5 %66 - $16.98 Bioshock 1'in parasını ödedim ben de şimdi, ikiyi biri bitirince alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yav burdaki civ. 5 steam e eklenmiyor galiba dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 her yerdeki civ 5 steam'e eklenir çünkü oyun steamworks. bu arada gamersgate.co.uk'da civ 5, 6 küsür sterlin, .com'a göre baya ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 reprepreprepreprpeprprp evet steame ekleniyormuş. 17tl ye geldi civ 5 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Civ 5 steam dışında olmuyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 rep vermeyin bna daha maksimumda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 NBA 2K11 - $6.78 Mafia - $2.49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 The Ball - $6.80 - Review Bu günkü oyun güzele benziyor. Ekleyin, ödersiniz sonra bir ara. Kaçmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Origin'den falan BF3 pre-order yapmayı düşüneniz varsa direk Gamer's Gate'te yapsın bence 40 Euro'ya geliyor, Origin'de 50 Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar