Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direnişçiler amerikan tankını havaya uçurdu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izledinizmi haberlerde
tank böyle yolda gidiyor kamerayı kullanan adamda camide böyle arkada namaz duaları falan duyulurken DANNN
tank tamamen patlıyor parçaları uçuşuyor falan bütün camia allahu ekber diyor arkadan bi çocuk ağlaması

ulan kafam takıldı nası uçurdular lan tam hızla giden tankı paramparça yapıp bi parçasını yerde bırakmassınki[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
İzleyemedim ama tankı patlatabilicek ki eeğer soyledigin kadar varsa o kadar dağıtabilecek bi silaha sahip olmaları ilginç direnişçilerin?
hmm..[signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 19 Eylül 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
ulan kafam takıldı nası uçurdular lan tam hızla giden tankı paramparça yapıp bi parçasını yerde bırakmassınki

ehüeühüerüe chem ya ne diyim hehehe[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
mal natural arkadaşım düşün bakalım bi amerikan tankını paramparça yapmadaki patlayıcı buraya girerlerse nolur:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
Olur olmıycak sey degıl sonucta urettıgımız sılahlar onlardan korunabılmek ıcın fazlasıyla yıkıcı. Adamlar 80 cm celik deldıkden sonra patlıyan roketı omuzlarıdan tasıyor.

O degılde sahne ılgıncmıs, arkada ezan, onde cemeat , parcalanan tank, aglıyan cocuk, bagıran direnıscıler...[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
helal olsun...Bildiğim O tankları[m1 abrahms] yoketmek için çok büyük bir ateş gücü gerekli öle dandik 30 yıllık bazukalarla olmaz bu iş...Kesin mayındır dicem ama imkansız...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav gerçek sanırım

ulan türk aklıdır
uçağı kedi indirdi der her cins kedi fotorafı koyar
burada dikkat çekmek için filmden alıntı yapmış olmaısn yanıltıyorlar insanları ya

şikayet et et nereye ama[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
ya natural malmısın ya
açtığım bütün topiclere malmal cevaplar yazıyorsun
hiçde böyle garbagelik bi haber değil
enteresan dedim yazdım
sen tabi "aa chemical dillmi hemen uğraşayım elite tayfa olayım ben çok karizmayım" diyoyrsun
hemde batilc ile mal gibi evde nargile bira bişiler içip kafayı bulup mal mal kusuyorsun ortalığa sonra marifetmiş gibi anlatıp garbageye gidiyorsun

asıl sensin komik
sen git kafayı bulup bulup kus
düşün bakalım sabaha kadar içki içip kusan mı acınıcak haldedir yoksa enteresan olaylar için topic açıp etrafına anlatan kıpır kıpır birisimi?[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
LOL ben garbagelık topic demdim sennei celalendin be koçum:)ahahah sakin ahah sadece bi an son cümlen hoşuma gitti tam chemical cümlesi falan die.sakin relax bee![signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Valla o m1 abrahamslar o kadarda ahım şahım değiller.Sonuçta tankın içinde tamamen çaresizsin.Etrafındaki çatılardan üzerine rpg yağarken hiçbirşey işe yaramaz.

http://ppoopp.host.sk/war/index.htm

Bu linktende ırakta parçalanmış amerikan araç+gereç+asker bilimum şeye ulaşabilirsiniz.

Daha izleyemedim ama eğer tak havada takla filan attıysa o büyük ihtimalle anti-tank mayınıdır.Takla attırma meselesi şaka değil.O kadar abartı bir mayınki tank havada takla bile atıyor bazen. ;)

Ayrıca bunu internetten indirebileceğimiz biryer var mı?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
bi amcada tufekle helikopter istop ettirmisti :P
mayın oldugunu sanmıyorum sonucta teknolojinin son urunu tank. mayın taraması vardır.[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
lol helikopter olayı komedidir:)
ya tankın üstüne makineli adam olur genelde pusudakileri mermi manyağı yapmak için ama geç kalıyorlar
bide amerikalılar yayıo genelde heh[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
Mayın taraması olayını ilk defa senden duydum Mix. :)

Abrams ın anlatıldığı bi belgesel izlemiştim.Hiç öyle mayın tarayıcıdan felam bahsetmiyorlardı.

Ha tabi bu elemanlar mayın değilde büyük ihtimalle büyük miktarda patlayıcı kullanmışlardır. c4 tü TNT iydi felam herhal.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
yanlız yol caddeydi yani mayını gömecek yerde diildi
bence karşıdan bi rpg falan yedi
bide frpciler basmıştır üstünü[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
Kemılkıl'ım tankın üstünde adam var ama o adamın arkasını kim kollayacak.O adam koca M2 Browning'i doğrultana kadar RPG'yi suratına yemiş olur . ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
said:
wraog, 19 Eylül 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
Kemılkıl'ım tankın üstünde adam var ama o adamın arkasını kim kollayacak.O adam koca M2 Browning'i doğrultana kadar RPG'yi suratına yemiş olur . ;)

o adamlar bide fazla acık heedef degil mi yani saklanmıs bi sniper onu vurabilir tabi ırkata sniper ne gezer ama :)[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
Abi sniper ne gezer diyon ama adamlar ellerinde (şimdi adını hatırlayamadım hani,deli yüreğin filminde adam mardin 1 mardin 2 mardin 3 diye saydırıyordu) bu silahlarla dolaşıyorlar.Kaç defa rast geldi bana tvde izlerken.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
amerikan tankı nedir ya, iki zergling koca siege tankı patlatabiliyor yani. doğaldır.

said:
Chemical, 19 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
bence karşıdan bi rpg falan yedi
bide frpciler basmıştır üstünü

kafam girsin esprine.. :([signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
  • Yeni Oluştur...