Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi sunu yapan adamlar dedigin senin benim gibi insanlar. olaylari boyle sansure karsi falan organize olmak. bunlarin arasinda tabi hackerlar vs vardir ama onlar da kendi aralarinda iletisim icin anonnews.org u kullanmiyolardir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 anonymous internetimizi savunmuyor ki, DÜŞÜNCE özgürlüğünü savunuyor yani adamlar bildiğin insanlık için yüce bi amaç uğruna kendi başlarını yakıyolar o türk hackerlar da zaten üst kesimin parayla tuttuğu bikaç network güvenlikçisi veya kafede hacking işleri için yıllarca uğraşıp bir iki şey öğrendiğini düşünen insanlardır büyük ihtimal parayla tutulmadılarsa hiç bişey araştırmadan kör milliyetçilik yapıyolardır. hatta amerikadan birileri bile adamları kışkırtmış olabilir, nası olsa bunlar gerizekalı, milliyetçiliklerini kullanırsak birbirlerine karşı kışkırtırız vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 HighSelf said: anonymous internetimizi savunmuyor ki, DÜŞÜNCE özgürlüğünü savunuyor yani adamlar bildiğin insanlık için yüce bi amaç uğruna kendi başlarını yakıyolar şaka demi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 BabacumMostors said: hacklene site hangisi? valla bende bulamadım hacklenen siteyi ama olsun THE BEKİR hacklemiştir güveniyorum ben onun sözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Seele said: abi ip adresi ele gecirmek ne. internet haberlerine bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 milliyet said: "Bursalı" adını kullanan Türk hacker, Türkiye'yi siber saldırıyla tehdit eden siteyi hackledi ve lider kadrosuna ait bilgisayarın IP numarasını ele geçirdi. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi ben bu medyanın beyninin pekmezini akıtayım ya. itoğluitler. ne biçim boş/yanlış şeyler yazıp duruyo bunlar be of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 xunn said: Abi sonunda beni 4chan'a bile rezil etmey başardınız. A new low, teşekkürler Türkiye. 4chanin bi umrundasınız bi umrundasınız sorma ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bundan sonra penisimi gösterdigim threadlerde turkish kawk 4 ladiez yerine swe falan dicem. Utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 DynamicK said: milliyet said: "Bursalı" adını kullanan Türk hacker, Türkiye'yi siber saldırıyla tehdit eden siteyi hackledi ve lider kadrosuna ait bilgisayarın IP numarasını ele geçirdi. . allah askina su habere inandiniz mi. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Anonymous lider kadrosu, dsfsdf süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ip numarasını ele geçirdiyse olay bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Humeyninin tehdine karşı bir şey yapmayı düşünüyorlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bursaya yakışır bir hareket sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bbbbbbbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 URSA KILL!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ilk mesajda lider kadrosuna ait lafini gorunce okumadim devamini demek istemistim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bursa başkent olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 malum kiişilere özgürlük dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 genemi bursa dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bursa critical vuruyo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yalan dolan anonnews için tek bir tane mirror bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 meanwhile http://www.technewsworld.com/story/LulzSec-Heads-for-the-Hills-Anon-Hacks-On-72755.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 adam bursalı gömer her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hahahaha bursadan hacker ciksa dunya yerinden oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar