Araz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Arkadaşlar işim gereği bir sürü kartvizit birikti elimde.Malum her gittiğimiz yerden alıyoruz.Ben bunları Excel de düzenlemek istiyorum.Firma adı,adresi,telefonu,kişinin ismi vs.Elinde hazır bu şekilde kullandığı bir format olan varsa hayrına paylaşabilirmi.Benim office bilgisi çok üst düzey olmadığı için çok basite kaçan tablolar oluşturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 nasil bir format istiyorsun anlayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben de anlamadım? ocr falan mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kart vizit otomatik scan programı falan mı istiyorsun yani sen scan et o bulsun istediği bilgileri yaratsın excellini falan gibi mi? 3 mod el ele verdik hizmet için çalışıyoruz maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yok scan etmek falan değil en basitinden kart bilgilerini elimle gireceğim bir excel tablosu istiyorum.Belki vardır hazır bir format olarak elinizde diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 abi yeni excel'de merge Alt+h+m+c center Alt+h+a+c center center alt+h+a+m outside border ince alt+h+b+s thick border alt+h+b+t aralara diledğini yaz. 3dakika sürmez hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi şimdi, o istediğin her şeyi, excelde en üst sütünlara yaz tek tek. Firma adı vs vs. Yazdıktan sonra, sağ tıkla format cells--> border kısmından güzel bir kenarlık ayarlar. Sonra bu kutuların içini boya, fontlarını bold yap ( üstteki menülerden yapabilirsin bunları ). 5 dakkanı almaz abi bi dene istersen. ( yanlış anlamadıysam tabi ? ) kalplerimiz birmiş dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 İsim, Soyad, Firma adı, Firma Posizyonu, Firma Telefonu ve Adresi, Mobil telefonu, e-mail, Eski Firma Adı, Hakkındaki Notlarım Bunlar yeter herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çok teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya yeri gelmişken sorayım google goggles 'ın türkçe performansı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 o dediğini google ladımda şimdi, oha böle bişi mi var mış? nasıl algılıyor ya hu fotodan diyip hayrete düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ingilizce performansı çok iyiydi ama türkçe karakterlerde sıçıyordu hep. telefon üstümde değil, cüzdan da uzakta sdfsdf denemeye üşendim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bu arada, eğer sadece kolay erişim için yapıyorsan bunu Access çok daha iyi görür işini. Biraz daha karışık ama. İngilizce var diyorsan bir tutorial olacaktı bende, yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Tarayacak bir şey göster, hemen deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 "bu yazıyı tarat işte" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Anlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 harbi anlamadım şimdi bu goggggle şeysi nette ki metini translate etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar