ensidia-paragon-method raiding'i mi bıraktı ?
yoksa heroic mi bekliyolar
yoksa heroic mi bekliyolar
Hc ler zor tamam ona bişi demiyorum benim guild daha 3 tane normal kesti :), ama ben istiyorumki bu kadar hızlı kesilip tüketilmesin hemen zaten koya koya 7 boss koymussun bi sonraki content allah bilir kac ay sonra gelicek ilk 3 bosu kestir sonraki bossları zar zor bi kac haftada kessinler, ragnarosdan umutluyum bi iki hafta kesilmes herhalde :p
benim öyle dememin sebebi daha yeni contentin tarihi bile belli değil, bidahaki arena sezonuna yeni instance nasıl yetişecek, yetişirse gene 6-7 boss tırt bişey olacak.
bu firelands zaten 6 7 ay sonra gelip 7 boss, en kötü 2-3 haftada da bitirecek top50. insan hardcore oyunculara yönelik bişeyler de koyar. 1 ay raid yapıp 6 ay yatın ben 25000 casualdan paramı alırım kafası hala.
neyse diablo3 gelir yeni contente kadar
biz kesemedik herşeyi ilk gün hocam; wow o kadar kolay geliyorsa hardcore kardeşlere gidip başka oyun oynasınlar; casual oyuncularda daha çok para var; 1000 tane dünyada pro oyuncu var diye onlara göre content hazırlayamazlar; ha yok onlar adam başı 100 kişilik ücret öderse bak o zaman olur. Futbol messi için çok kolay diye kaleyi mi küçültecekler yani?
Öne çıkan mesajlar