Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişli'de mevzu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www2.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=178269

Ne desem bilemedim kimseye acımadım o yere kapaklanmış çocuktan, kucakta taşınan bebekten başka aga.
Mesaj tarihi:
cuimd.

şimdi seyrettim tamamını. alışkın olduğumuz görüntüler bunlar. şişlideki basın açıklamasını polis neden dağıtmak istemiş bilmiyoruz tabii ki. Sırrı Süreyya ordayken ben aşırı bir abukluğun gerçekleşeceğine pek inanmıyorum.

ordaki polise de kızmamak lazım. emiri veriyorlar atın gazı sıkın bombayı diye. ister istemez polis de emre itaat etmek durumunda kalıyor. sonuç itibarıyla üzücü görüntüler.
Mesaj tarihi:
gene bi hastaneye atmışlar gaz bombası. hastalar hastaneden dışarı çıkmak zorunda kalmış. hemde acil servisin olduğu yere.

POLİS HİÇ BU KADAR DOSTUMUZ OLMAMIŞTI

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/269/Milletvekillerinin%20protestosuna%20biber%20gaz%C4%B1/D26175521.jpg
Mesaj tarihi:
merak ettim o dökülüp yıkılan şeyleri protestocular mı yapmış yoksa polisler mi?
protestocular dökmeye başladıktan sonra mı polisler müdahele etmiş?
orası belli mi?
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

cuimd.

şimdi seyrettim tamamını. alışkın olduğumuz görüntüler bunlar. şişlideki basın açıklamasını polis neden dağıtmak istemiş bilmiyoruz tabii ki. Sırrı Süreyya ordayken ben aşırı bir abukluğun gerçekleşeceğine pek inanmıyorum.

ordaki polise de kızmamak lazım. emiri veriyorlar atın gazı sıkın bombayı diye. ister istemez polis de emre itaat etmek durumunda kalıyor. sonuç itibarıyla üzücü görüntüler.

bu ne reha ya yuh
Mesaj tarihi:
hedehodohop said:

orda en az 7-8 tane sol parti bayrağı gördüm , haberlerin sadece ''bdp'' diye bahsetmesi garip

O 7-8 tane sol parti bayrağı BDP'nin öncülük ettiği emek-demokrasi bloğu(bir emekten yanalar,bir demokrasiden yanalar ki demeyin gitsin)içindeki particiklerin bayrakları.
Terörizm propagandasına en sert şekilde müdahale etmeli.Onun haricinde insan gibi tepkisini dile getirenlere dokunmamalı,dokunamamalı.
Mesaj tarihi:
Niye ki?Teröristin nesine sempati duyar insan?
Bugüne kadar Taksim'de, Dolapdere'de, İstiklal Caddesi'nde aynı adamlar dükkanlarda cam çerçeve bırakmıyorlardı.Polis bu zamana kadar gösteri yapan üniversiteli öğrencilere,memurlara,işçilere,emeklilere yaptıklarının onda 1'ini yapmadı bu teröristlere.Daha 2 ay önce Taksim'den Unkapanı'na bu teröristlerin binlercesi ellerini kollarını sallayarak yürümedi mi?Otobüslerin,arabaların,hatta itfaiye aracının camlarını molotoflarla indirmedi mi?Anaokulunun bahçesine molotof atmadılar mı?
Mesaj tarihi:
abi demiştim ben zamanında bu pkklı şerefsizlere seçime kadar dokunmazlar ama sonra edğişir işler diye. seçim öncesi polis tokatlayanlar dün limonla biber gazından kurtulmaya çalışıyordu.
  • Yeni Oluştur...